Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ylisovych

ylisovych миється в бані

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

однозначно..а як він поїде не по своєму графіку.. В них все чітко...потім водії починають жертися між собою,хто і по чиєму графіку поїхав..В мене була аналогічна ситуація, з 30 хвилин не було маршрутки,а одна сояла збоку, але для того є департамент житловго господарства Львівської міської ради,де є чітко сформовані графіки, і де ви можете пожалітися, але крім відповіді що поламався маршрут-ви не почуєте, нажаль...

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага, чьотко :D :D :D

3. Nemi

Nemi Well-Known Member

щойно "потішила" мене одногрупниця новиною, що треба якусь там статтю писати на конференцію, а та конференція вже завтра. я вже питалася в старости, одногрупників. ніхто толком ніц не може мені сказати. але, що б сталося, якби я взагалі не писала ніякої статті і не мала тої публікації? не допустили б до захисту диплому? чула, що диплом можна упродовж трьох років захистити. але чи там є якісь ньюанси в такій ситуації? чула ще таке, що просто видадуть довідку, ніби я прослухала лекції п'ятого курсу. і для того достатньо лише мати закриту сесію та здану практику. значить в такому випадку мені не треба буде відшкодовувати державі стипендію, яку отримувала цей рік?
    кажуть "добрі люди", щоб "напряглася" і вже те все подоздавала, але чесно, мені вже й та магістратура не потрібна, ані той диплом. тому справді цікаво, які є альтернативні варіанти розвитку подій... =.=

4. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

На підставі того, що немає написаної статті, не допустити студента до захисту диплому? Ще"м такого не чула:) Хіба що то у вас якась унікальна вузівська вимога, і саме наявність статті входить до навчального плану магістра.

У Постанові Кабінету Міністрів України „Питання стипендіального забезпечення” нема жодного слова про відшкодування стипендії студентом, котрий не був допущений/не захистив магістерську роботу.

Узагалі, мені трохи незрозумілий ваш допис. В першу чергу ці питання ви мали б поставити у своєму деканаті.

5. zaderyshka

zaderyshka Member

нічого б не сталось, писати чи не писати статтю визначають тільки внутрішні факультетні чи кафедральні директиви. Якщо у вас нема публікацій, ні тез, ні статті, то це не є приводом для незахисту студента. Публікації потрібні тільки при вступі в аспірантуру, і то не в обов'язковому порядку.
    Переважно "обов'язковість" написання статей студентами визначається самими викладачами, бо студент по-ідеї мусить писати під чиїмось керівництвом. Так викладачі накручують собі кількість публікацій, бо під час публікації в фаховому журналі мусите в співавторах вказати керівника.
    Але НЕ захистити вас, чи Не допустити якщо не маєте статей чи тез права НЕ мають. Це не є науковий ступінь, при якому необхідно мати певну кількість публікацій.

6. Nemi

Nemi Well-Known Member

кажуть, що публікація має бути обов'язково. ніби це з минулого чи цього року таке зробили.

ех. в мене в універі таке останнім часом твориться, що я навіть толком не знаю, який в мене тепер деканат. крч я після бакалаврату вступала в інший інститут політехніки, але тепер зробили якусь нову кафедру і мою магістратуру "повернули" до мого старого інституту. студентам про все це повідомлялося якось "між іншим". староста нічого не знає

дякую, ви мене заспокоїли. мене вже не стільки той недопуск лякає, як одногрупники, які вже панікувати почали.

Останнє редагування: 17 Жовтень 2011
  7. Nevermind

Nevermind New Member

Я захищалася вже давно - багато років тому, але ми всі (магістри) писали статті (власне, брали шматок тексту з дипломної роботи) і виступали з ними на конференції. Але у нас ця конференція була навесні, наскільки я пам'ятаю, а не восени, коли готовність диплома дорівнює нулю.

Я думаю, Вам не варто за це так хвилюватися, бо навесні по-любому пройдуть ще якісь конференції, куди можна буде всунути статтю. :)

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Взагалі то можна дійсно,якщо сильно напряжуть, зробити так як радить Nevermind. Зазвичай для публікації на конференції вистачає 2-3 сторінок тексту, тези в такому випадку теж вважаються публікацією. Список конференцій можна занайти в неті, багато вузів складають їх, обрати якусь не дорогу і відіслати. Якщо вам до весни, то ви ще 10 разів встигнете опублікувати то все.

9. Nemi

Nemi Well-Known Member

в мене захист вже в грудні. :girl_blush2:

мені так здається, що моя кафедра вирішила зробити все за нас. бо на початку осені ми поминалися в керівників за ті публікації, то казали, що не треба. а тепер поставили перед фактом.

10. Svjato dlja vsix

Svjato dlja vsix New Member

Номер маршруту, номер автобуса, година і босу на стіл... довго він не пропрацює...
    Або краще в міську раду. Там надавлять...

11. Gentle

Gentle Well-Known Member

Що означає "рука бойца колоть устала"?? Про що мова?

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Михайло Юрійович Лермонтов. "Бородіно"

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Недаром помнит вся Россия про день Бородина)
    Хто знає, що може монотонно гудіти у ванній? Ще варіант, при засинанні чую подібне гудіння в себе в кімнаті. Може, щось не так з АГВ? Влітку, коли виключене, такого нема.

14. sani

sani New Member

цікаво, чи є секс на проекті "зважені і щасливі"? :)

15. zetta

zetta Well-Known Member

як зрозуміти в ЖЖ що надіслане повідомлення прочитане, або де подивитись на останні відвідини людини?

16. Poema

Poema New Member

Дівчатка, дуже потрібна ваша порада. Хочу відвідати коліжанку в пологовому будинку, але поняття не маю, що в таких випадках варто приносити (дарувати). Може, щось підкажете з власного досвіду?

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я вже не памятаю))
    вроді банани можна, кефір, печиво Марія, узвар

18. kolyshnja

kolyshnja New Member

Ви про подарунок питаєте чи про їжу? З їжі ще можна якусь кашку на молоці зварити(вівсянку добре),картопляне пюре.
    Якщо йдеться про презент,то купіть щось для дитини: памперси,костюмчик, шапочку. Це ніколи не буде зайвим.

19. LadyLand

LadyLand New Member

Мені дуже хотілось картопляного пюре і парових котлет з телятини :)
    Ну і малюку можна памперсики, олійки, кремчики, ковдрочки - вибір великий.

20. sani

sani New Member

Краще подзвоніть і спитайте, і чи можна в гості, бо може і прийняти вас не може/хоче. Тай пологовий будинок то не "дом свіданій", не треба туди табунами ходити! Все що їй треба принесе чоловік/мама! Потерпіть поки випишуть, зазвичай 3-4 дні!

Статус теми:
Закрита.