Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Нагадало трохи мені тих хлопців - Kazaky (я про косолапі ножки)
    SANI, на рахунок отак складених губ на фото, маю знайому, яка полюбляє так фотографуватись, так от, вона вся така богемна, з комплексом принцеси, і вважає себе "канхветкою", то такий солоденький флірт.
    А тепер проза.
    Як вивести моль в хаті без хімії? Є здається трава якась помічна.

2. zaderyshka

zaderyshka Member

лаванда називається...бачила недавно на Привокзальному базарі продавали пучечками. Теж так рятуємся від атак комашні крилатої.

3. рижик

рижик Well-Known Member

може, це як послання з тамтого світу, типу "ми вже померли, а ви - живіть, поки живі"

4. zaderyshka

zaderyshka Member

це меморіал здається в'язням закатованим за національні та політичні переконання під час Другої світової війни. Це окремий вхід, він не має нічого спільного з загальним входом на цвинтар.

5. Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

На Янівському кладовищі є меморіал жертвам замордованим в Львівських тюрмах НКВД. Там поховано близько 1 500 людей, які трагічно загинули від лап більшовицького режиму. Це саме від них це символічне послання "Наша смерть - ваше життя".

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Цей напис повторює надряпане на стіні камери.

Не зовсім так. Жертвами стали і далекі від політики й боротьби люди, яких просто "підгребли на облавах".

7. Orman

Orman Модератор-бомба

висушене листя горіха або лаванда

8. VERO

VERO Well-Known Member

Чим можна вивести фарбу з одягу (таку, що нею в садочку майданчик фарбують)? Але я цей одяг вже попрала. Ще щось поможе і щоб колір не виїло?

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Раз мала харчові молі (купила з крупою і поїхали на море). То поки всі крупи не повикидала і всіх букашок не перебила, то нічого не допомагало.

9. Dobra

Dobra Well-Known Member

Здається в мене саме така - купила з пластівцями, причому пластівці в окремих пакетах герметично закриті, моль розвелась на дні паперової коробки. Всі вихідні боролась з цією гидотою.

10. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

ага, дай Боже.
    спогади з дитинства: міль гніздиться в лаванді, скрученому від висихання горіховому листі, стеблах полину, апельсинових шкірках...:girl_devil:

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

в мене те саме - малий у садку вимастився.
    чи виводять олійну фарбу в хімчистках?

11. terezka

terezka котяка-вишивака

бензином можна вивести, але на свіжому повітрі і потім одяг випрати добре (запах специфічний)

12. Orman

Orman Модератор-бомба

ну не знаю в нас міль вивелась

чоловік сказав що ще пижмо висушене допамає (якраз цвіте)

13. sani

sani New Member

де є кінець інтернету?

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А се як? Облити і запалити? :girl_haha: Шютка!

А якщо серйозно, то що тре поставити шматинку змочену в бензині в шафу?

15. terezka

terezka котяка-вишивака

Ггг, нє... то я про фарбу на одязі, на ватку і протерти місця, де замащенно фарбою (я про ту, якою на вулиці фарбують лавки, дитячі качелі)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Думаю йому немає кінця...:xaxa:

17. Viktorina

Viktorina New Member

Дивно,а я купила такі "таблеточки" проти молі із запахом лаванди,ніби нема її. :girl_blum:А ще я знаю ,що міль не любить запаху квітів"безсметнику",або по аптечному її назва "цмин пісковий",жовті квіточки ще дуже помічні при захворюванні печінки.

18. Музик

Музик Мартуська

не так давно мучить питання як працюють такі штуки, типу всяких там магічних фігур, що вгадують задумані символи - може хто допоможе чи то є якась послідовність, за якою люди переважно загадують чи як??? в магічні особливості сайтів не вірю, це про всяк випадок, але і з математикою не дружу, щоби самій здогадатися.
    нижче кинула посилання на подібну штуку, але не подумайте, будь ласка, що я це зробила, бо там пише розмістити на 3 форумах і буде тоді щастя, просто іншого прикладу не знайшла, а якось продемонструвати як це виглядає хотілося б.

19. Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Myzuk, я не практикуючий математик, але нахили троха є :)
    Дивіться. Якась така закономірність виходить, що якщо від будь-якого двозначного числа відняти цифри, які його складають, в результаті матимемо обов'язково або 9, або 18, або 27, 36, 45, 54, 63, 72 або 81. І ніяк інакше. Тобто числа, кратні 9. Чо так, я не знаю. Може тут хтось з дівчат потім пояснить. А тепер гляньте на "магічний" квадрат. Усі ті числа, які я перерахувала, позначені одним символом. :girl_blum: Правда, якщо сторінку обновити, сам символ зміниться, але він все одно буде одинаковим для усіх тих чисел. Так і виходить "магія".

20. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

а мені завжди цікаво чому люди які ходять по базарі. коли бачуть якусь річ стають посеред дороги і чекають щастя з неба, замість того щоб підійти і подивитись на річ, тим самим створюючи "пробку" і штовханину-а потім ще й дратуються що їх штовхають?:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.