Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

100% потребують. Зараз йде суд щодо того щоб виробник приймав назад ті лампочки в населення, бо наразі приймають тільки в підприємств.

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Це просто в повітрі! Цілий тиждень всіх питаю!))) Дякую всім, хто поділився способами!)))
    Моє питання таке: якщо я вмію гарно оформляти думки на папері, знаю російську дуже добре, польську читаю вільно, пишу дещо не так вільно)), англійська Upper Intermediate, то ким реально можна працевлаштуватися?

3. Левицька

Левицька New Member

перше, що спало на думку - а ким ви хочете працювати?
    знання мов - хороша перевага, але для багатьох робіт не основне. Можна, звичайно радити посаду помічника керівника, чи щось у тому ж дусі, але якщо ви вже переросли цей рівень, тоді поради будуть безглуздими...

У мене дуже давно "мучить" питання, але відповіді у інтернеті не можу знайти. Що, крім пляшок, можна викидати у контейнери для пластику?? Чи можна викидати кульки, пластикові стаканчики, упаковку від побутової хімії? Я бачу, що реально викидають люди, але чи ці речі йдуть на переробку, чи при сортуванні викидаються?

4. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Довгий час цікавить мене питання: хто і з якою метою розмалював вул. Личаківську образами різних людей? Малюнки дуже класні.

5. Finya

Вдячна за будь-яку пораду, все життя працюю на одній і тій самій роботі, тому не знаю, чи вищеперераховані навички щось важать чи ні) не маю з чим порівняти)

6. zetta

zetta Well-Known Member

питання мене не мучить але цiкавить.
    недавно Ла Еспоза (якщо не помиляюсь) органiзовувала сп на червону iкру..... пiдкажiть а яка цiна на цю iкру у магазинах ?

7. Orman

Orman Модератор-бомба

все можна крім кульочків маленьких (того ними й не користуюсь). Про великі трохи пізніше напишу, наразі точно не знаю. Але краще пошити торбу з тканини і не мучитись такими питаннями :)

8. terezka

terezka котяка-вишивака

а у нас написано на контейнерах - лише пляшки з води

9. Finya

Як зняти лиск на спідницях ззаду?) Особливо чорних
    Перу що2рази вдягнула, ефекту нуль

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ну товони погорячились - пластикові стаканчики, баньочки з-під шампунів, побутової хімії і відерка пластикові мають перероблятися.
    От на кульочки інша технологія (тому в культурних країнах заборонено виробляти кульочки тонші за певну величину, бо з ними ніц не годен зробити, а розкладаються шось 300 років)

11. Siania

Siania Love Life

А це не від праски? Я чорні речі прасую тільки навиворіт, інакше дає блиск.

12. Finya

ні, бо половину спідниць маю стрейч)
    від сидіння, думаю) є старий спосіб з нашатирним спиртом, але хочеться знати, як реально люди позбуваються того блиску, бо і для чол речей теж актуально)

13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мені соромно питати, але не знаю як написати в карму людині через дякую. От аж руки чешуться написати за рецепт, чи фото... А я і так, і так , а не допетраю як. Не виходить. Як це зробити?:girl_cray:

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

Біля карми є + і - натискаєте і пишете:girl_cool:

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Цікавить чому на форумах теми доброчинності переважно пустують, а дописи появляються раз в тиждень, а теми про шмати завжди переповнені?:girl_nea:

16. zetta

zetta Well-Known Member

Gestija, передивилась вашi дописи....i хочу спитати вашоi думки на те саме питання ?

17. Neytasa

Погано дивились може? в деяких сама з собою переписуюсь тиждями... давайте без образ. І не тільки цей форум мала на увазі.

18. zetta

zetta Well-Known Member

жодним чином не намагалась образити.... дописи проглядала нiби добре. а моя думка по вашому питанню така- або всi такi невиправнi шматочники або роблять- здiйснюють доброчиннiсть тихо, не коментуючи. схиляюсь до другого. мовчки дали милостиню, допомогли речами, грошима послугою i тд .

19. Neytasa

Ніхто не просить коментувати от я така добра дала дітям 100 гривень! Але цікавості в цих темах немае!

20. Nemi

Nemi Well-Known Member

з власних спостережень можу сказати, що це тому, що в темах доброчинності підтримувати активність мали б форумчани, які активно займаються доброчинністю і волонтерством і тому постійно мають якусь актуальну інформацію для дописів. наприклад, цей же форум в першу чергу для спілкування, а не спеціалізується саме на доброчинності (перепрошую, якщо щось плутаю, бо, здається, бачила один розділ фонду "крила надії", але ж вони мають свій сайт, де інфо нова завжди є, але тут не дублюється.. тому призначення того розділу не дуже розумію). сама я ще недавно зареєструвалася на форумі про тварин, то там теми, що стосуються захисту тварин і т.п. активні в першу чергу завдяки волонтерам притулку, членам організації захисту тварин.
    от іще додам.. я сама на посиденьках недавно, тому в першу чергу дописувати почала в теми, які мені видавав пошук нових дописів. а якщо й ігнорувала теми про доброчинність, то, мабуть, тому що по назві не одразу зрозуміло, про що там йшлося.. принаймні, коли одного разу переглядала спеціалізовані форуми російські, то там зовсім по-інакшому було все організовано - чітко, зрозуміло, постійно поточна інфо щодо стану справ.. ну і т.п. але це все, звісно ж, трималося на зусиллях волонтерів (!)

Статус теми:
Закрита.