Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Може, вона рукавиці тільки так носить, в руках тримає - для повноти образу, так би мовити )))

2. AilataN

AilataN жива

бачила на дитмайданчику, мама з такими пазурями ловила синочка з гірки))). Нічо, ловила, все ок, ніхто не травмувався.Хоча я все думала, що дитина втикнеться в пазурі))
    Заздрилам)))
    Вона- вміло розпальцьовувалася, дитина вміло в"їжджала поміж ті пазногті.
    Пи.Си. Вони ву неї були дууже гарні, такими би бокал шампанського тримати, ммм))))

Останнє редагування: 19 Березень 2013
  3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Чому деякі люди немають ні грама совісті та постійно роблять навмисну шкоду іншим?
    а коли їм робиться зауваження, то вони корчать безневинну рожу і тупо ржуть : "ГА_ГА_ГА!! Шо хочу, то і роблю!" занавЕс...

4. allja

allja Well-Known Member

Можливо хтось підкаже...Скільки часу іде грошовий переказ поштою? І коли він "прибуде" до отримувача, то він (отримувач) має отримати якесь повідомлення чи як?

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А я якось бачила жіночку в бавовняних рукавичках, в яких були акуратні дірочки з яких стирчати довжелезні нігті. Виглядало то трохи жахливо - чорні рукавички і довгі кольорові нігті (хоча малюночок був гарний) :d23:

Останнє редагування: 19 Березень 2013
  6. Mary

Mary Active Member

Ми отримали на наступний день. Додому прийшло повідомлення.

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

та десь так як пошта
    отримувач має отримати повідомлення обовязково. якщо сума велика, то зранку краще не йти, бо в них не буде грошей.

8. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

10. Rona

Rona Мама-йожик

норматільно всьо вміщається :) в мене колись були такі довгі, все було ок, бо зазвичай в моїх рукавичках ше є трошки місця вкінці пальчиків :d23:
    колись мені то було норм, а тепер дивлюсь на свої тодішні знимки і думаю: "Ужос, я ж людей лякала"))

11. Masterpiece

Masterpiece Member

Мені цікаво: навіщо в магазинах продавати протермінований товар за нижчу ціну? Невже справді є бажаючі здешевити на своєму здоров'і?
    А виникло питання, бо зайшла сьогодні в магазин італійсько-польських продуктів, а там масло осєлкове по 16 гр ( всюди по 22-23), філадельфія по 15 ... Думаю, як такі ціни можуть бути? Питаю, а продавчиня каже - тому що у цих продуктів вже термін споживання вийшов... Я так зрозуміла, там таких товарів багато. Одне діло - можна знижувати ціну, якщо термін невдовзі виходить, ну щоб розкупили і зразу спожили, але ж не тоді, коли він вже зовсім вийшов???

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Не мають права такого продавати...Але продають, бо є бажаючі..Термін придатності, по ідеї, має мати "запас", але може і не мати..:girl_yes2:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну в якійсь крупі , чи макаронах може думаю мати, але в маслі , чи в сирі навряд, та й просто страшно таке їсти...

14. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

цікавить питання про "жирний" наліт на яблуках. знаю що покривають воском магазинні яблука для кращого зберігання. а нам дали домашні яблука, які також мають "жирний" наліт. читала що деякі сорти мають такий природний наліт. але чи можна їх їсти зі шкіркою і чи потрібно змивати той наліт? чим?

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я часто (навіть дуже часто) попадала на продукти, в яких до закінчення терміну ще ого-го, відкриваєш, а там вже реально все зіпсовано. Особливо це стосується сметани.
    Чи то вони дату перебивають, чи зберігають не правильно, чи взагалі дату від фанаря ставлять?

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Якщо яблуко домашнє, то це просто сорт такий. ми також такі маємо "воскові", на вигляд оранджево-червоно-жовті яскраві кольори і яблука самі по собі великі.
    Ми їмо з шкіркою, дітям чищу, перед вживанням просто мию теплою водичкою з під крану і все

17. zaderyshka

zaderyshka Member

Якщо чесно, то я зазвичай яблука взагалі не мию. Просто повитираю, не залежно чи беру з підвалу чи з дерева зриваю. Робити так не раджу, але сама так роблю)

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Якщо домашнє, то можна. У нас теж є такі яблука, але вони із власного саду. Їмо зі шкіркою.

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

я теж не вірила, що таке може бути. а тепер навіть знаю таких людей, купують не тільки масло чи сметану, але і м*ясні вироби.

19. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Одна знайома продавщиця продуктового магазину казала, що в них забирали протерміновану молочну продукцію (не казала якої марки),а на другий день поставщик привозив знову те саме, але вже з перебитими датами.Їм про це не прямо говорили, але всі про це догодували, а той і знали.Ось такий безсовісний бізнес...Безвідходне виробництво...:girl_sad::girl_sad:

20. terezka

terezka котяка-вишивака

елементарно - термін придатності абсолютно безвідносний до якості і можливості вживати продукцію. При неправильному зберіганні чи транспортуванні товар може зіпсутись ще задовго до того, як закінчиться термін придатності (ну навіть крем для рук/ніг який продавався на сонячному боці прилавку). І, водночас, те, що термін закінчився, не означає автоматично, що до вживання/застосування товар не придатний. Бо то лише техніка деяка, має закладенний механізм старіння. А крем-масло-цукерки не може бути придатним до вживання в 23,45, і перестати бути придатним у 00,10. Ще й досить часто, як буває з молочкою, для прикладу, дата ставиться завтрашня, а робиться молоко ввечері.

Статус теми:
Закрита.