Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Можна вже окрему тему відкривати про комунальні служби та їх працю:)
    Мене ось таке цікавить : чого коти їдять целофан? Всі коти що в нас вдома жили, постійно жують пакети.:dntknw:

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

просто в шоці, вперше чую. мій їв сиру селеру - просто чумів, наче то валер'янка. теж наче дивно)) спихала це на його оригінальний смак))

3. Bublyk

Bublyk Member

в мене колись теж були коти, ніхто целофану не їв... але в мене пакети завжди в шухляді, тому вони і не могли їх їсти.
    Думаю, їм просто цікаво тими пакетами бавитися, вони шелестять і можна їх зубами дерти - хижаки як-не-як))

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не знаю, може просто інтірєсно, шелестить :) , моя теж постійно хоче жувати, я завжди ховаю.

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Та коти просто бавляться і не можуть зупинитися. Мамин кіт так їв гірлянди з ялинки, а потім його "сердельки" були ними обмотані..Ми тоді так злякались, що помре. А йому ніц)

6. Freitag

Freitag Active Member

Хтось купував парасолю австрійського виробника doppler? Як вони в користуванні, відповідає ціна якості?

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Не розумію, чому частенько люди звертаються до однієї дівчини у множині - Дівчата/дівчатка?

Напр., у магазині чи на базарі я таке чую від продавців, при тому, що підходжу до них одна-однісінька...

Вам теж таке звертання трапляється чи ні? Як думаєте, яка його причина?

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

не трапляється, або я просто не звертаю на це уваги.
    вчора їхала в маршрутці. зайшла дівчина : нарощені нігті у формі стилет, довжина біля 1 см. в руці тримала рукавиці
    мені цікаво, точніше мене мордує питання: ЯК вона носить ті рукавиці???

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

певно купила собі на кілька розмірів більші або в кожному пальчику рукавиць прорізала дірочки жиби манікюр не приховувати :connie_pull-pigtail

10. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Мене цікавить чи то тільки я,коли за когось хвилююся,
    не можу додзвонитися, наприклад,
    починаю уявляти всякі страшні картини?

11. Vittoriya

ага, у мене то саме. А колись же якось жили без мобільних і нічого, а тепер то просто капці... Як чоловік десь йде і довго трубки не піднімає, то у мене аж серце починає калатати...

12. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

і то зразу так фантазія розгулюється, що ДУЖЕ СТРАШНО РОБИТЬСЯ. В звичайних ситуаціях важко щось придумати, а тут стільки варіантів різних і один страшніший за інший :eek:

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, а ви хвилюєтеся коли - у випадку, якщо не відповідає людина, яка мала б теоретично в той час бути у звичній ситуації (наприклад, на роботі, в магазині, в маршрутці) - чи коли не піднімає трубку людина, яка десь, для прикладу, вертається темними страшними вулицями сама додому і вам про це відомо?
    Я реально хвилююся саме у другому випадку - якщо не можу додзвонитися чи поговорити з тим, хто на той момент перебуває в якійсь складній ситуації або в далекій дорозі або якщо довгий час близька мені людина не піднімає трубку, не відписує тощо. Хоч і тут, зрештою, можна знайти сотні заспокоєнь. Як і тисячі занепокоєнь можна знайти і у ситуації звичній.
    Ну і, відверто кажучи, хвилювання залежить ще й від того, кому я телефоную.
    Припустимо таке: познайомилась на відпочинку із сімейною парою з Херсона. Або Вінниці. Або ще звідкись. І ці люди дали мені свій номер телефону та попросили взнати, як буду у Львові, певну інформацію. Ну там глянути, як зараз виглядає кафе таке-то на вулиці такій-то, бо в них там колись було перше побачення. І от я сходила, глянула, сфоткала. Дзвоню їм, щоб розповісти, а вони не відповідають. Не беруть трубку. І через декілька годин не беруть. Я обмежуся тим, що скину ммскою фото і свої короткі враження і більше не дзвонитиму. І навіть якщо вони мені не віддзвонять, то не хвилюватимусь.

14. tegusigalpa

Ну та,переважно коли
    коли повертається пізно,коли далека подорож,коли є небезпечні моменти в роботі...

мова йде про рідних і близьких людей,звичайно.

15. mrochkizm

Так це ж нормально :girl_wink: Хвилювання є ознакою турботи та любові.

16. tegusigalpa

Так,але не хочеться своїми думками накликати якусь біду. Якщо постійно про щось погане думати.
    Раніше я думала,що якщо я уявлю собі,що з кимось сталося щось погане,то з ним точно такого не станеться,бо ми ж не передбачаєм майбутнє.
    Потім начитавшись про візуалізацію,почала боятися таких думок. А якось недавно знайшла в неті пораду, коли починає лізти в голову шось дурне потрібно свої думки звести до абсурду. То спрямовую свою фантазію в тому напрямку.
    Хоча найкраще в такому випадку допомагає заспокоїтись молитва.

17. mrochkizm

От Ви і самі знайшли найкращу відповідь на своє питання :girl_wink:
    Плюс, якщо при найменшій нештатній ситуації (хтось не взяв трубку), одразу ж малювати картини вселенського апокаліпсису, то можна не теоретично накликати щось погане, а цілком реально зрушити собі нерви.

18. Vittoriya

тільки так. Наприклад я знаю, що мій чоловік вже би мав звідкись там повернутися, але його нема і трубки він не бере. Ось тоді лізуть погані думки, звичайно, що гоню від себе то все. Або було раз як я повернулася додому з Києва здається, а тата нема і телефон не працює взагалі, хоча ввечір казав, що буде вдома. А ще як його колега подзвонив мені і питає-де твій тато, ми мали з ним зустріч мати, з документами розібратися, я його прочекав 40 хвилин, а його нема. Ну все, тут мене накрило. В результаті вийшло як завжди у чоловіків-батарейка сіла, тра та та, гостив довго, заснув, проспав (ну це переважно такі історії, коли знаходиться якась жінка) і власне проблема в тому, що якби мені говорили прямо-от я маю жінку, буду в неї, я би була спокійна, а мій тато то такий конспіратор, от і провокує на переживання... Або було ще раз як чоловік повертався сюди зі Львова, а я була Гданську і я по часу прикинула, коли він вже мав бути в Варшаві і доїхати до Ольштина , а я йому дзвоню півранку, а відповіді нема. І я потім отримала ще й втик, що видзвонюю, коли він виходив з поїзда, а перед тим він просто спав і не чув. А я вже холодок всередині відчувала. Я панікьорка, я знаю :)

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

ну це зооооовсім інше :), я навіть як до друзів дзвоню і не отримую відповіді, ну то трудно. Чим тут перейматися? Я ж не знаю, де вони, що вони роблять. А от коли хтось з рідних і такі ситуації, що 100% має бути на зв'язку, чи має бути з тобою, ну то просто неможливо не переживати. Зрештою от мій чоловік як був далеко від мене, то в нього взагалі був якийсь панічний контроль мене, я йому сигнали давала, коли додому приходила :) ( він був за-кордоном) і якщо раптом забувала дати сигнал то видзвонював і на моб. і на домашній :)

19. tegusigalpa

Всьому виною бурхлива фантазія :girl_crazy:

Та,нерви треба берегти. Крім уявних,вистачає реальних стресів.

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Треба було відважитись і в неї запитати

Статус теми:
Закрита.