Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Хтось там дуже радий, що ця пісня вам до вподоби.
    А нагадайте мені, будь ласка, де я казала, що вона ніяка? Мені просто цікаво, чому навколо неї стільки шуму і в інтернеті, і в ЗМІ.

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Питання смаку :girl_wink:
    Мені ця пісня сподобалася власне мелодією і приспівом, отим "обійми мене-обійми-обійми" :) Але не сподобалася настільки, щоб закинути її в свій плеєр :). Взагалі, після "Суперсиметрії" ОЕ для мене вмер. "Глорію" я ще заледве сприйняла, а далі - все, кінець моєї любові до ОЕ. Не тому, що вони стали поганими - а тому, що музика і пісні, які вони грали, були не тими, які я конкретно потребувала і зовсім не знаходили в мені відгуку :) Тому теж деколи виникає питання, чому всі люди так шаленіють від "Все буде добре" чи ще від чогось, коли в ОЕ є набагато кращі, на мою думку, речі? Але це питання так і залишається риторичним, оскільки на колір і смак фломастери різні :girl_wink:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

тому що вийшла пісня з нового альбому ОЕ. Це не перший ( і надіюся не останній) раз таке відбувається, бо група відома, популярна-а то особливо приємно, що вже стільки років група ОЕ тримається на вершині. Усі їхні нові пісні з'являються з ажіотажем, нічого дивного в тому нема.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

для мене вони ніколи не вмруть, але після Суперсиметрії я трошки розчаровувалася в нових альбомах , але Брюсель мене дууууже потішив.

4. marife

marife Member

Якось некрасиво Ви відповіли. Невже думаєте, що музикантам/авторам наплювати на свою аудиторію/слухачів?

Нова пісня, новий хіт, хороший гурт. Тай зрештою вони зірки, не про нас же пистати:girl_smile:

5. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Єдина їхня пісня, яка мені ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, а всі решта взагалі не можу слухати. Мені здається, це специфічна група і по піснях, і по манері виконання, але вона відома і у нас на Україні і в Росії тому

6. Vittoriya

А я теж маю право спитати нащо воно вам? І якраз я на ваше питання відповіла ;)

А мені подобаються пісні незалежно від того, подобається то комусь чи нє. Вшистко єдно.

7. Masterpiece

Masterpiece Member

я також люблю ОЕ, нову пісню вже закинула в плейлист, як і більшість...
    Не сприймаю єдине - їх переспіви англійською мовою... для мого вуха це катастрофа. І не тому, що у СВ погана вимова чи ще щось, просто втрачається якась автентика, оригінальність, шарм ОЕ... Не знаю, ну не звучать вони мені англійською. То я одна така дивна?:girl_crazy:

8. Vittoriya

то до мене ? ;) То вшистко єдно я так, раді прикола, зрештою тут на форумі часом хочеться щось написнути такоє :D

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

нєа, у мене то само, ОЕ-тільки на українській мові

9. solomka

solomka Active Member

Чому в різних магазинах тієї ж самої торгової мережі ціни різні? Наприклад, сметана в Арсені, що на Науковій чи Патона, дешевша, ніж в Арсені на Сихові. Таке саме спостерігаю і в різних Сільпо.

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а ви в один і той самий день перевіряли ціни чи в різні? Просто зауважила що в супермаркетах ціни змінюються ледь не щодня, часом навіть не встигають цінника змінити, тому реальну ціну видно вже на касі. Можливо ви якраз побачили різницю через це. Крім цього може бути й таке що під одною назвою мережі насправді різні власники, або різні поставки товару, різні партії за різною ціною...

11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Може, трішки не туди пишу, та терміново треба - хтось може підказати звідки їдуть маршрутки на Мостиська? З Приміського чи з Головного з\д вокзалу? І наскільки часто? Треба завтра вранці мені туди....

12. Luchik

Luchik Well-Known Member

А мене цікавить, чи хтось на форумі для своїх принцес власноруч виготовляє обручі, пов’язки, заколки? Поділіться секретом!:d64: Якщо є відповідна тема, тицніть мене туди! Дякую!

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

З приміського вокзалу, наскільки я знаю..Подзвоніть на довідку автовокзалу і будете точно знати:girl_curtsey:

14. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

З головного.

15. AilataN

AilataN жива

Виходите на Городоцьку, вище вокзалу, і дивитесь яка їде на Мостиська . Біля мосту на зупинці також можете чекати. Дзвонити- не дозвонитися ( хіба? щастя маєте, бо я ні разу не додзвонилася)), а маршрутки часто, просто прийти і чекати.

Фух, мене заглючило : на Мостиська, чи до Мостиськ, чи в Мостиську, як вірно?

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Здається, вірно "в Мостиська".)) Поки їхатиму подумаю.))

17. zetta

zetta Well-Known Member

Мостиська- стоїте обличчям до головного вокзалу, по правій стороні від входу їх стоянка, другий ряд то весь Мостиський напрямок.

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я колись робила для своєї малої капелюшок для костюму ворони, за основу брала куповану просту заколку, до неї пришила зібраний "гармошкою" темно-синій фатин (вийшло коло діаметром 15-20 см), зверху - троянду зі стрічок і два чорні пера з синім відливом (племінники десь знайшли). Потім ще трошки "присипала" цю красу стразиками, вийшла така собі гламурна ворона. :)
    Пи.Си. як робити троянду, можна підглянути у МК з вишивання стрічками, там пропонують багато варіантів - від найпростішого, коли призбируєш стрічку і закручуєш її по спіралі, до складнішого, коли робиш кожну пелюстку окремо.

19. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Чи варто купувати золоті ювелірні вироби через інтернет з американських сайтів? Яка якість того золота?

20. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Зазвичай якість ненайкраща, хоч це і золото.
    Навіть якщо купити 585 (14 каратів) то у нас іі рахують за 500пробу по якості.
    Хіба купляти починаючи з 750проби, (18каратів) там іде один в один, якщо не ""кинуть"", але я особисто так би не ризикувала з золотом через інтернет :) це вже Вам вирішувати

Статус теми:
Закрита.