Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Ну особисто я вже говорила, але напишу ще тут. Ніхто нічо не має проти. Чоловік просто питає, коли я буду і усьо. І поїздка на море без нього теж трагедією ні для кого не була. Це все стара закалка - в люди тіко з чоловіком під ручку! Якби чоловік мав б щось проти, то це одне. А оскільки ми одне одного до себе не прив’язуємо, то і мамам-бабцям-дідам нема чого поради нам давати:girl_wink:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у нас завжди було нормально, але от коли цього разу були у Львові, я щодня мала якусь здибанку, а то й не одну, то в якийсь момент мій муж почав на мене сердитися, він мене раз ввечір вийшов зустріти, то по дорозі ми добряче повиясняли відносини і потому його попустило :)

цікаво лиш, кому мусиш?...

3. Музик

Музик Мартуська

яяяяяяяяяя. Моя любити молоко!!!! всяке. а шкірочка - то просто м-м-м

умммм, то я видно збоченка - ще одна моя любов :)

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

баби, мами- ну, мені ніхто особливо нічо не каже, хіба спитає "Ти самаааа?"))
    А чоловіка вистачає десь на годинки дві)), а тоді дзв. і- "Коли ти будеш?.."

5. Hexe

Hexe Well-Known Member

я в основному хожу на пиво,якось з коліжанками нам кава не п"ється:)
    мама ставиться спокійно, хіба деколи мене сварить :"чого так пізно лазиш, не виспешься - мала знов вночі встане, йди додому спати". В принципі її більше турбує моя невиспаність:) муж сам часто ходить на пиво, а я лишаюсь з малою. тому коли я маю охоту і нагоду десь піти - не має ніц проти:):) хіба вже зависну до пізньої ночі, тоді може надзвонювати :"ти де?коли будеш?".

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Мені теж подобається:) ням-ням:)

6. AilataN

AilataN жива

білок білком, та й що там такого фу, як і нямням?
    Я її можу з"їсти, але коли вона неестетично плаває в рідині, шматками, оце дуже неприємно.
    Деколи п"єш напій з молоком ( какао н-д), а тобі в рот залітає шматина плівки з молока. Ну і що тут нямням?

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Чи хтось із таким стикався?
    вже другий день на сайті Нової пошти мені по номеру накладної видає:
    Cоздана электронная заявка в стадии обработки.

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

я особливо і не ходжу (не можу згадати, щоб таке було, бо коліжанок як таких не маю в межах доступу), але чоловік нормально ходить на більярд ввечері після роботи. то тільки свекруха його питала: "ЯК це ти пішов на більярд? жінці ж важко з дитиною цілий день"
    але я абсолютно не проти, що раз на 1-2 тижні він вийде десь.

9. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Мій чоловік багато працює, тому , якби на нього чекала, то виходила б кудись тільки в неділю після обіду. Тому він мені сам пропонує, щоб кудись поїхала сама чи з коліжанками, по магазинах чи кафешках. На море з подружкою впускав, але дувся, тому я і не поїхала.Уявила себе на його місці: я працюю, а він - відпочиває, мене б жаба задушила.
    До Львова відпускає саму і на довший період, бо це в його очах не відпочинок, ну і знає, як я скучаю за рідними.

Коли вчилася, проводила в Україні всі літні канікули( 6 тижнів).Мої батьки взагалі не цікавилися, як до моєї відсутності ставиться чоловік,а от сусідам було дуже цікаво, чи, може, я вже назавжди приїхала, чи може ми розлучилися, а що мій чоловік про це думає...

10. zetta

zetta Well-Known Member

люблю дуже дуже.. а особливо як мама робить пряжене молоко та шкірочка ще грубша ніж завжди.

вам не зрозуміти молочних гурманів.:girl_blum:

нормально абсолютно.

11. LoradeGray

LoradeGray Member

:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Це смакотющааа!!! Обожнюю пряжене молочко)
    Спробуйте зайти на сайт або зателефонувати на офіс. Вони мають пояснити. Ви користувались їхніми послугами?

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

схожа стилітика, баладна така, але не плагіат. Як кажуть - в музиці лише 7 нот, складно не повторити когось))

14. Hexe

Hexe Well-Known Member

щось є :) м"яко кажучи:)
    Та й і з текстом до пісні Славко щось не сильно напрягався:girl_cool:

15. Vittoriya

сто процент. Просто настрій пісні подібний, але не є вона аж так подібна.

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

та я не казала, що то плагіат. просто коли вперше слухала ,то мені відразу в голові чітка асоціація виринула.

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Може, є тут власники чи працівники кафе і мені хтось відкриє страшну таємницю - навіщо в кафе одночасно вмикають музику(голосно) і телевізор(або без звуку, або дуже тихо)?

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Щоб було куди погляд відвести .....

19. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

В мене зустрічне питання: чим ця пісня така особлива, що всі від неї так шаленіють?

20. Vittoriya

А що вам від того? Нє , ну направду, без образ.. Ми всі різні, смаки вподобання у нас різні, якщо вам та пісня не до вподоби, то не зачить , що вона ніяка і від неї нема чого шаленіти. Я ОЕ люблю і пісня мені та подобається. Я маю на то право і мені всерівно, що комусь там то дуже дивно..

Статус теми:
Закрита.