Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smorodynka

Smorodynka Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Де його можна купити?Розумію, що в італійських магазинах, але чи можна конкретно, бо не у всіх точках є алкоголь

2. Музик

Музик Мартуська

WineTime на Чорновола перед кільцем, навпроти Макдональдса

3. Shpunka

Shpunka New Member

Скільки зараз орієнтовно коштує 1 г золота 585 проби? Маємо стару обручку 5 г, думаємо, чи то переплавити на тоншу (чоловік свою загубив), чи продати стару і купити нову?

4. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

В мене таке питання: що відбувається з сім-картами, якими довго не користуються? Зрозуміло, що через рік оператор блокує номер. А потім сім-карти з цими номерами знову надходять у продаж? А через який час?

5. Freitag

Freitag Active Member

Наскільки знаю, то золото можна продати переважно лишень по ціні брухту. Це приблизно 250-300 грн. за 1 грам. Ціна ж золота у новому ювелірному виробі складала ще минулоріч 400-450 грн. за 1 грам. Тобто, продавши обручку більшої ваги, Ви фактично за ті самі гроші купите обручку меншої ваги. А якщо вирішите переробити, то доплатите за роботу і в залишку будете мати зайві грами золота, з яких можна виготовити ще якусь прикрасу.

Останнє редагування: 10 Лютий 2013
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

іто не всюди таке пропонують, вроді тільки при ювелірному заводі... ну і в магазинчиках від ювелірних заводів деколи обмінюють "грам за грам" (нам так в Діаманті від Дніпропетровського ювелірного поміняли ну і в Львівському ювелірному без проблем)

7. Freitag

Freitag Active Member

Власне туди переважно у таких випадках і звертаюся. Навіть робили переведення золота із вищої проби у нижчу свого часу. Тепер, до слова, треба мати при собі документи і обраний виріб можна забрати лишень за декілька днів, інакше - передбачено дещо вищу доплату (рік тому десь близько 100 грн. - таки суттєво, якщо не дуже поспішаєш).
    Мене цікавить, чи є у нас майстерні, які переробляють вироби саме із того золота, яке їм приносиш (хоча не уявляю як це можна перевірити). Маю каблучку доволі масивну і велику, ще давніх радянських часів. Хотіла би переробити, а не поміняти на теперішнє тонюньке золотце.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

та 1гр золота можна розтягнути в нитку 1 км. Але і сучасні вироби, якщо вага велика, мають гарний добротний вигляд і добре носяться. Просто питання в тому, чи виріб з пустотами чи без.
    Робила чоловіку печатку в приватного майстра - використовував моє і свого трошки додав. Точно знаю, бо моє мало легкий червонястий відтінок..

9. Freitag

Freitag Active Member

10. Nemi

Nemi Well-Known Member

залежить від оператора. одного разу випадково вибрала в тел.книжці старий номер мами, а відповів якийсь чоловік. номером кілька років не користувалися, тому зрозуміло, що його віддали комусь. це був оператор київстар. а от мтс мала стару сімку, хотіла почати нею користуватися, але виявилося, що вона заблокована. в службі підтримки сказали, що вони номери видаляють з бази взагалі, тому їх не відновлюють.
    на рахунок того, що номери знову вводять в обіг, то читала вже не раз, ніби це звичайна практика.

11. Ritamadonna

Ritamadonna Member

місяць тому купили сім картку київстар, то відразу почали приходити смс від Приватбанку і від колекторів про повернення кредиту на імя невідомого мені мужчини. Очевидно що дав або будь-який номер банку, або ж поміняв свій номер тел щоби його не знайшли...
    на днях піду виясняти в сервіс центр

12. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Якщо робити так на Ювелірному заводі ви втратите свої гроші і золото буде не ваше. Вони ваше золото приймають просто як "лом" (матеріал). З нього забирають вагу нового виробу і дають вам решту вже своїм "ломом". + ви платите "за роботу" нового виробу, яка залежить від його складності. Якщо вам важливий саме ваш матеріал, то мені здається, треба звертатися до приватних ювелірів, які так працюють

13. terezka

terezka котяка-вишивака

ніц то не дасть, сервіс-центри від колекторів не врятують (мали з тим пригоди), жодних довідок стосовно того коли куплений номер і що він був повторно проданий вони не надають (хіба би було звернення суду)

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Підкажіть що робити. Поповнювала свою гілочку через термінал. Так завжди оплачую 51 грн, бо ж 1 грн банк бере комісію, а нині закинула 50 грн, а гривника не бере, думаю шо таке, аж тут бачу пише на терміналі, що менше 10 грн не приймає. Ну, от тепер вийшло на рахунку 49 грн замість 50-и. Може хтось підкаже де і як маю ту гривню докинути, бажано завтра з ранку вже було б. То термінал привату.
    Чи то всюди тепер термінали тільки круглими сумами беруть?

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Щось типу того. Вже багацько людей скаржилось. Перекинути будь-яку суму можна з картки. Якщо не маєте, то можу Вам зі своєї закинути скільки треба, а Ви мені потім з замовлення вирахуєте.

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

я так минулого тижня на вул.бандери через термsнал поповнювала, то теж не менше 10 грн брав, мусила на 9 грн більше закинути.

17. zaderyshka

zaderyshka Member

в мене минулого тижня менше 10 теж не взяло, а повідомлення жодного на екрані не було, то я думала, що гривники якісь у мене "неякісні" ,а цього тижня оплачувала, то вже було повідомлення, що темпінал не приймає номіналу меншого за 10 грн.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

якщо сума не кратна 10 то треба платити через касу. принаймні так мені сказали в банку, і сказали що відсотка за то не беруть, але щось мені у то слабо віриться. завтра якраз буду платити - перевірю

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

А через касу не поповнять?

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Дуже дякую, якщо таки не вийде через касу, то скористаюсь вашою пропозицією.:)

20. AilataN

AilataN жива

Йдіть в Приват 24
    https://privat24.ua/
    і не треба ходити по банкоматам.

Статус теми:
Закрита.