Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Давно мене цікавить чи реально взагалі пофарбувати кашемірове пальто? наприклад з блідо-рожевого в малиновий.....

2. Orman

Orman Модератор-бомба

я вже точно на таке питання відповідала - реально. Результат був ідеальний.

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

так ................

3. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатка, чи можна мені ,годуючій дитину, посидіти на такій дієті тиждень,( бо дуже треба в сукенку одну влізти, а до неї мінімум 5 кіло скинути треба)

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

звичайно хай мамусі скажуть,бо їм видніше. а моя думка : в тій дієті вроді нема обмеження по харчах, то в принципі і зашкодити б не мало.

5. Donata

Donata Active Member

це залежить що ви вже пробували їсти і як дитина відреагувала. Мене насторожує капуста і цитрусові хіба

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Безвідносно до ГВ - а Ви впевнені, що та сукенка варта того, щоб так мучити себе? 5 кг за тиждень це значний стрес для організму. І ще момент - день на салатах з капустою, яка підвищує кислотність. Тоді день без їжі. А тоді день фруктів з заохоченням їсти грейпфрути, які теж підвищують кислотність. Шлунок витримає?

А щодо ГВ можете не переживати. Вчені кажуть, що в голодуючих мамусь Африки молоко майже не відрізняється від молока жінок, які повноцінно харчуються. Для дитини організм віддасть все, що потрібно. Навіть останнє.

7. Margot

Margot Well-Known Member

це я чимось заміню:girl_wink:
    Дякую дужеееее, дівчатка))))))))))

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Марго, почитайтей тему "схуднути за будь-яку ціну".
    там теж нещодавно дехто вліз у сукенку.
    В мене підчас ГВ був час, коли я нічого не могла їсти тиждень через хворобу. Тільки пила холодну воду. За молоко можете не переживати.
    Щодо продуктів дієти - капусту я страшною не вважаю. Цитрус спробуйте потрошку,

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То від дитини залежить. Мої дітки всі дуже на капусту реагували й досі реагують. А знаю тих, у кого таких проблем нема, але дітки реагують на щось інше. От на цитрусові у Дарка була реакція, а в двох молодших ніколи реакції не було. Так що то треба пробувати.

10. maxtess

maxtess New Member

Які можуть бути дієти при ГВ? Ще прийде час на ту сукенку.

11. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

почали читати "Солом'яного бичка". Є там таке речення: "...погнала баба солом'яного бичка пастися; сама сіла під могилою, пряде кужіль і приказує....." До чого тут могила???? Чи є ще якесь значення того слова??? Бо я читаю "під пеньком", якось навіть не хочеться то вголос дитині читати:girl_yes2:

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

мається на увазі земляний пагорб...

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Це ж не сучасна казка і слова, відповідно, теж застарілі.

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні стояла на зупинці, і побачила напис на трамваї "WI FI", то що тепер в наших трамваях WI FI є, чи то просто реклама?

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ми ще в грудні в новинах читали, що тепер буде в трамваях wifi. А ще навігація :girl_crazy:

15. irushka

irushka Well-Known Member

В цій казці дійсно могила в розумінні кургану швидше, а не цвинтаря. Але деякі казки мене теж шокують магічними ритуалами, які там часом описують. От недавно читали казку, в якій сестра, щоб розчаклувати своїх братів, ходила на цвинтар при повному місяці, там збирала зілля, з нього пряла сорочки і т.д. І взагалі що не казка чи давня чи сучасна, чи мультик, то всюди чаклуни, чарівні палички, феї, зілля, може через те потім люди і в дорослому віці захоплюються всякими екстрасенсами і магами, бо хочуть, щоб як в казці - махнув паличкою, сказав заклинання і отримав що хотів?

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я не думаю, що то пов'язано. Діти не відчитують прямі "послання", ті більше видимі дорослим. У те все віриться до певного віку.
    Може, навпаки, замало казкового було в дитинстві?

17. irushka

Сподіваюсь, бо в моєї Каті певний час була мрія - мати чарівну паличку, вона просто тим марила і навіть коли молилась до Бога, то просила про неї. Довелось пояснювати, то вона аж плакала, бо так того хотіла. Зараз вже не згадує.

18. AilataN

AilataN жива

Я і зараз так хочу, аж плачу))

19. irushka

20. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Ясно...... Я щось про таке і не подумала....
    в нас зараз період "ЩО? Чому? А со то таке? А чому?" і потім довго все перепитуємо і аналізуємо, тому ми перебираємо мультиками і казками.

Статус теми:
Закрита.