Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем La esposa, 14 Вересень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь

ще літом задавала собі таке питання. Молода, гарна дівчина з величезним серцем пішла.. в монастир. По різному її вмовляли, різні аргументи наводили. Три роки тому вона вирішила.. два роки жила між людьми і таки пішла. Каже, що не бачить себе мамою ні в сім"ї, хоча діти за нею гинуть просто, така вона душевна. Хлопців не мала, та й не шукала.. цінності в неї якісь геть інші ніж в більшості людей.
    Казала, що їй добре там як ніде. Вибрала повністю закритий.. зайшов і вже вийдеш хіба на цвинтар....
    Ще місяць до того як взнала що вона йде, спостерігала за нею і так мені промелькнуло в голові.. на монашку вона схожа.. інтуіція не підвела.
    Є покликані а є ідейні.. о ті ідейні як правило мучаться, оправдуючи свою втечу служінню богові. Нікому не потрібні ті жертви.

2. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Тому і пішла :)
    Взагалі, філософія суспільних людей часто не розуміє монахів. Я коли була молодою і "зеленою" студенткою теж багато чого не розуміла. Зараз маю багато друзів серед монахів, і монахинь.І взагалі ,якби не вони... Незнаю якою я б зараз була...
    А ще отакі люди потрібні для того, щоб молитися за нас, щоб своїм прикладом показати інше життя...
    Монастир є мовчазною проповіддю, самим своїм існуванням говорить, що якщо є люди, які беззастережно віддали все Богові, то Бог Є.

3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Переглядаю листи до Миколая з інтернату. Ледь не в кожному замовлення: "колонка на флешку" - що то за звір такий?

4. бетменша

бетменша Well-Known Member

то такі мін-колонки, до яких можна приєднати флешку і слухати музику . ось так виглядають http://zemsd.ru/play.php

5. irushka

irushka Well-Known Member

В мене теж питання на цю тему. Одна дівчинка-інвалід просить плеєр, хочемо його купити, але гризуть сумніви чи та дитина дійсно то отримає, бо читаю, що часто ті подарунки до дітей доходять вже в перебраному вихователями стані. Що зробити, щоб дитина отримала все, що купується саме їй?

6. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Ще маю питання.
    Зараз купа магазинчиків з білоруськими товарами. Навряд, чи вони возять напряму. Чи є у Львові якась гуртівня білоруських товарів?

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вже рік пробую згадати, як називається ось що: намисто з ланцюжка (наскільки я розумію, то одного довгого), на якому є маленькі квіточки-чотирьохлистники. Навіть трішки пам'ятаю історію того намиста, що його обожнюють знаменитості. Я від нього в захваті, але як собака - все розумію, а назвати не можу:girl_crazy: Поможіть!

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Маю запитання де можна придбати такі цукерки? Дуууууже треба :)

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

щось схоже бачила в кінгкросі біля ашану і в новому цумі на першому поверсі.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

є ще на вул. Галицькій магазин - там дешевше:girl_smile:

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Буденні Бонбони? Завтра зайду, дякую!

12. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Воно-воно! а як називається оригінал?

14. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Намисто від французького ювелірної компанії Van Cleef & Arpels - може, комусь буде цікаво:girl_smile:

16. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Можна особисто завезти і вручити подарунок дитині, але на жаль і це не дає гарантії , що потім у неї того подарунка не відберуть (

17. dasha

dasha Well-Known Member

Напишіть будь ласка, може хто знає які ціни на прання в Бульбашці, хочу випрати 2 спальники думаю скільки то може коштувати.

18. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

А мені цікаво, чи то тільки в мене чи то в усіх на темки з фото, вибиває, що на ссилці є вірус переданий від радикалу? Просвітіть мене. Може я шо не то понажимала в себе?

19. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

В мене таке питання: якщо пасажир купив квиток на поїзд на нижню полицю, то чи може він не дозволити пасажиру з верхньої полиці займати своє місце?

20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Думаю, що не так...Запитаю в коліжанки, вона провідником працює

Статус теми:
Закрита.