Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

може колись добрим був, але тепер слово "сік" лише в назві торгової марки, а насправді - суцільний "нектар"

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю трохи може дивне запитання.))
    Передали нам десяток індичих яєць. Хто знає, їх можна використовувати замість курячих? Чи вони чимось якісь особливі? Бо я щось реально не знаю що з ними робити. Чоловік казав що їсти не буде, бо вони якісь не такі напевно.)) А я таки думаю куди б тоїх запхати.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

думаю, що вони такі самі, просто трохи більші :), ми от тут часто купумо філе індиче, шиї на бульйон-точно такі самі, як курячі.

4. siriuska

siriuska Member

А що робити із весільним букетом, і прикрасою молодого, їм вже більше чотирьох років, всі в пилиці, палити? а тоді то сміття куди дівати?

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

використайте в печиво якесь.

6. Ringo

Ringo Well-Known Member

Колись читала що в нього майже все взуття з внутрішніми каблуками.

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Знаю, що штрих-код Польщі - 590. Купувала кілька разів йогурти Jogobella, недавно рис польського (ніби:girl_cool:) виробництва. Ні там, ні там нема навіть близько числа 590.
    Що це б мало означати? Підробка? Одеса, Малая Арнаутская?

8. Vittoriya

а яка фірма?

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

подивилася на свої пачки всі, то мається на увазі початок штрих-коду? Всюди є 590

9. alfochka

alfochka New Member

Просто в Польщі багато товару з інших країн , особливо Німеччини . Сама бачила , як поляки вибирають німецьку хімію і продукти .

10. grajynia

grajynia миється в бані

коли була мала, то сусіди розводили індичок, а мої батьки завжди купували в них яйця, яєшні не робили з них (чому, незнаю), але додавали в усі інші страви ( варені в салати, до тіста)

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Так і є, йогурт німецький. Але на упаковці ніде це не зазначено, дивно. Просто в неті знайшла інформацію.
    Ось сайт для перевірки штрих-кодів, може, комусь знадобиться: http://www.labeltest.com/scodes.html

12. Olka Bliz

Olka Bliz New Member

Набагато краще купувати сік "Галіція", це свіжовижатий пастеризований сік, без цукру, без консервантів, без води. Продається, наприклад, у "Домі здоров"я". Кращого сочку ще не пробувала. По смаку одразу відчувається різниця з хімічними пакетованими "соками", та й почуваю себе краще, відколи п"ю =)

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Правильно кажете - читати на упаковці. Але не рекламні слогани, а склад! Не має бути всяких там Е-шок, та й цукор у напоях зайвий!

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

і підсолоджувач теж

14. рижик

рижик Well-Known Member

Як то кажуть, погана реклама - теж реклама - захотілось сьогодні кваску і купила Квас Тарас. Ось склад: вода питна, солод житній, солод ячмінний світлий, ячмінь, сироп глюкозно-фруктозний, концентрат квасного сусла, дріжджі.
    Це звичайно не домашній, але нічого страшного в складі,щоб деколи випити я не побачила.

15. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

сьогодні на стометрівці купувала розливний Квас Тарас - дуже смачний, десь навіть нагадує той колишній...

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а мені Квас Тарас дуже віддає паленим цукром і приторний. Дуже рідко пападається добрий квас, здебільшого розливний і не у Львові (в Луцьку на розлив дуже смачний квас). Колись часто купувала Арсеніївський, але від нього потім страшенно хотілось пити, певно теж цукру забагато.

17. Holly

Holly Moderator

А на етикетці "Без ГМО" Кому вірити?

18. Vittoriya

мені здається, що то в неті помилка, хтось раз помилився от і копіюють всі з помилкою.

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

А як щодо мінеральних вод? Ну, з тими газованими, більш менш ясно, хоча поляна квасова то певно просто водопровідна + сода... Чула , що негазовані з додаванням антитибіотиків. Хтось щось знає ?

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

моя подружка вчилась в харчовому і робили лабораторну роботу - досліджували мінеральні води. у всіх досліджуваних зразках був антибіотик, крім Поляни і Миргородської. викладач сказав, що у всіх є антибіотик, крім солоних.
    до речі, не важливо: газовані чи ні.

Статус теми:
Закрита.