Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

ну так виходить якщо тільки спостерігати ггг
    якщо так вузько дивитись то так, недаремно Інстаграм називають хвастограм, але те саме і про наш форум можна сказати:girl_yes:
    Інстаграм інстаграму різниця, залежить яке в вас ( то ні до кого конкретно) там оточення ну і для чого він вам

особисто для мене це джерело натхнення, інформації (зараз більш актуальне ніж форум, ну бо не тільки Львів, а Україна і світ), нові люди/знайомства/дітки і головне багато позитиву, а ще для мене це своєрідний щоденник з фотографіями, я люблю все записувати щоб потім легко відтворити і інстаграм для того чудово підходить
    ну і фільтри інстаграмівські мені дуже подобаються, я фото з фотоапарату рідко відбираю, а на телефон вмію фоткати відразу пам"ятні ( для мене) кадри і Домініку на 3 рочки зробила велетенський плакат з фоток з Інстаграму, всім дуже сподобався:)

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

За мною- так))).
    Щось останнім часом багатьом кортить мене туди затягти. То нічо, що я впринципі в соцмережах практично не сиджу:girl_crazy:.
    На моє питання- "Нащо?" звучить таке загадочне "Ну ти не розумієш..."))).

3. Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Очевидно, що ні. Це був жарт... хоч з долею жарту, бо особисто я не бачила там фактично жодної якісної фотки. Мене це не нервує, а тільки дивує - чому люди хочуть залишити пам'ять про важливі і не надто події на нечітких, зі спотвореною фільтрами кольоропередачею фото. Жодного осуду - тільки здивування. Хоч, думаю, з часом ця мода трансформується

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Коли мені в стрічці новин вискакує багато такого від когось, то я просто блокую повідомлення, аби не вилазили мені перед очі. І ніц не заважає тоді. Але загалом якось перестала увагу звертати.
    Ой, а я думала, що Інстаграм - це типу Пікаси, де просто є можливість робити прикольні фото зі всілякими спецефектами, ну і зберігати. А воно таке саме, як соцмережі?

Я з фото Інстаграму знайома хіба через оцю пані. Мені вони подобаються. Правда, тільки на її блозі й бачила, бо там не зареєстрована. :)

5. kvVItKA

дивно (але то біда не Інстаграму, а тих хто у вашій стрічці:girl_yes:)
    я ніколи не бачила стільки гарних фото як в Інстаграмі, для мене візуала це неймовірне джерело натхнення
    а якщо вже мова про фото в соцмережах, то я не люблю коли постять одні і ті самі фото одночасно у всі соцмережі, я рідко заходжу в фейсбук/вконтакті, але часто натрапляю на ідентичні альбоми, відповідно їх пролистую/ігнорю, але питання нащо люди дублюють фото мене не цікавить, бо якщо людина так чинить то має на то свої причини :)
    от в однокласники заходжу тільки тоді, коли є звістка від родичів, саме для того там і зараєстувалась і альбом створила з фото на прохання двоюрідного діда, який вже помер
    я спочатку теж думала, що то просто зручна програмка для обробки фото, але то таки соц мережа і одна з дуже успішних:girl_yes:

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

7. Liliyah Romanova

Варила борщ. :rofl:
    Насправді все залежить від того, на що підписаний, що лайкаєш. ФБ ставить на сторінку те, що ми показуємо йому, що нам подобається. Якщо якийсь час чиїсь фото та дописи ігнорувати, то ту особу рідше виводить на твою сторінку.

8. kvVItKA

не сфотографувала перед тим як почала їсти, вдавилась і померла- то анегдот
    ну це ж люди в вашій стрічці друзів, чи як? та викиньте їх з списку якщо то не подобається/не зрозуміло/дратує і по всьому:)
    спочатку оточуємо себе незрозумілими людьми/чоловіками/коліжанками, а потім жаліємось на них або дратуємось, нащо??? то риторичне

9. Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Гарних - можливо. Якісних - точно ні, бо навіть камерофони з 41 МП не дають якісних знимків. Я тільки про якість, а не про естетичне задоволення - тут критерії у всіх різні.
    P.S. В мене немає інстаграму)

10. kvVItKA

ну.... але ви знаєте, що там тільки неякісні фото і можливо є гарні, чудно
    для довідки, в Інстаграмі є фото зроблені не телефоном ( я того не дуже розділяю, але кожному своє і повторюсь, кожен щось робить з своїх міркувань) ну і дехто на телефон робить якісніші фото ніж на камеру, а ще мені важлива картинка і критерії в мене мої, так
    покажу перші, що спали на думку інстаграми і до того ж не жіночі, я не можу сказати що вони і не якісні і не гарні, згідно моїх критеріїв
    http://instagram.com/muradosmann
    http://instagram.com/biedniakov
    ну і їжа і собачка
    http://instagram.com/moncherhamlet
    але я більше люблю "душевні" "мамсько-дитячі" інстаграми, де живі фото і емоції і розмови:) може за якістю вони і поступаються, але несуть море позитиву

11. Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Дійсно чудно... Знаю, бо то не є закрита мережа тільки для користувачів, правда? ;). Повторююсь, я пишу про знимки саме телефоном і не про настрій, емоції на них, а про фактичну якість, тобто чіткість, природню передачу кольорів тощо.
    Слідкую, наприклад, за цими сторінками http://instagram.com/sarahjessicaparker, http://instagram.com/iamkristindavis, і не вважаю, що то є якісні фото.

12. zetta

zetta Well-Known Member

Може вони і не якісні зате цікаві і позитивні. Я в інстаграмі саме таке шукаю)
    Квітка а ти якось вмієш зберігати фотки з інстаграму на комп? Бо я там кухню найшла а як її зберегти не знаю.

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

Цитринко, але ж інстаграм й створений впершу чергу для того, щоб заливати туди фото з телефонів. А який телефон задовільнить всі ваші вимоги щодо якості фото :)
    хочете якісних - шукайте на інших ресурсах. Інстаграм - не не "спільнота" професійних фотографів :)

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

читаю деколи дописи про " розтягнутий шлунок" то таке є наспраді? з медичної точки зору?

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

не знаю як з медичної точки зору, але по собі помітила - як би багато не з'їла на добрій гостині - зранку хочу їсти набагато більше ніж зазвичай. Ну і чула що людям, котрі багато років їли дуже багато навіть, інколи роблять операцію по зменшенню шлунку - як крайні метод схуднення.

16. boshik

boshik New Member

Виявляється, що є гостре розширення шлунка (то якщо дуже твердо навалитися один раз), а є атонія шлунка (то якщо постійно дуже твердо навалюватися)

Найголовніше, щоб протягом нашого Рамадану інші органи та форми не постраждали

Останнє редагування: 15 Січень 2014
  17. Liliyah Romanova

Та то я просто сама на днях варила борщ і поставила фото на ФБ, бо поки зварила, то діти чудом-дивом не перевернули хату догори дриґом. І як тут не похвалитися? :xaxa:
    Існує. Може, інакше називається, але таке є. Тим, хто має надмірну вагу (так конкретно надмірну), роблять операції на врізання стінок шлунка, тобто фізичне зменшення, аби допомогти людині менше вживати. Правда, якщо людина продовжить ненормоване харчування, то шлунок знову збільшиться.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Мені здається, що такого вже не роблять, бо воно не дієве. В 90% людина не змінює своїх харчових звичок. І здається, що то не шлунок розтягується... там щось інше. Я знаю, що ставлять кільце на шлунок, щоб груба їжа не могла попадати в кишківник. Ця операція зараз дуже популярна. Але і вона, як на мене не дієва, поки нема переосмислення життєвих цінностей. Тай цього буває замало, бо є ще така річ як хімічна реакція, схожа як в алкоголіків. Певні особи реагують на цукор так, як на алкоголь реагує алкоголік.

19. zetta

zetta Well-Known Member

Роблять операції по зменшення шлунку, може воно і не дієво зате прибутково)

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ні Зеточко, більше не роблять видалення частково шлунку. Тепер тільки шунтування, але і воно дуже прибуткове. Тут є методи і тут.

Якби не було, то б не робили. Ще б!!! То ж операція! То скільки персоналу треба задіяти, а не один психолог і людина з проблемою. Ну добре, ще дієтолога туди підключіть. Де троє, а де цілий персонал одного відділу в лікарні. Тільки те, що дієтолога і психолога всеодно потому тре буде. :girl_crazy:

А ще нарід нераз іде до ОДНОГО травника і Бога, і дає си раду з тою проблемою. Ото вже біда так біда!!!

Таки недарма продовжують рекламувати різні операції по зменшенню шлунку, лапраскопічних встановлень різних кілець, ітд, ітп.

Статус теми:
Закрита.