Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

насправді біле вино може готуватись і з синього винограду.
    різниця між червоним і білим вином в тому, що червоні вина бродять разом із мякоттю і шкірками. а для білого вина зброджують лише віджатий сік (без ягід)

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні пекли сирник, спекли і з чаєм половину зїли. А тепер мучить мене питання - от я б стільки яєць, сиру, масла зїла напевно б за тиждень (все окремо взяте), а в сирнику за півдня і потім ще їсти хочу, чого воно так?

3. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Питання, яке мене турбує щоразу, як відкриваю шафу :)
    Маю темносині чіноси (з мангоаутлету, багато хто такі купував, за смішною ціною), після першого ж прання лишились світлі полоси, типу кантів, на всю довжину, таке враження, що витерлась фарба. Можна їх врятувати? І куди звертатись? Шкода викинути, встигла вже ці штани полюбити

4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Бо там складних вуглеводів нема, і калорій небагато, а і одні і другі необхідні для відчуття ситості.
    Та й якби ви харчувалися виключно яйцями та сиром - точно з"їли б цю кількість швидше, ніж за тиждень.))

5. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Сьогодні йшла за старенькою парою і любувалася. Так вони мило і романтично йшли попід ручку. А потім звернула увагу, що не вона його тримає, а він її. І пригадала, що в старших парах чомусь так часто є. Це тому, що жінки/бабусі на старість сильніші чи як???

6. boshik

boshik New Member

Та ні, то швидше, що чоловіки/дідусі сильніші і підтримують свою половинку в прямому значенні цього слова.

7. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

як ви утилізуєте економ-лампочки, їх ж в смітник не можна викидувати..

8. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

я поки їх збираю, щоб потім всі занести в пункт прийому. ще б знати, де такий ...бо з батарейками вже ситуація краща.

9. zorkas

zorkas Member

Мене давно вже мучить таке питаннячко: чому зовсім мало людей невміють радіти за інших, нехочуть, хоча і можуть, комусь допомогти, а навпвки заздрять і заздрять?

10. AilataN

AilataN жива

І у мене питання. Чому є стільки людей, які співчувають, вміють радіти за інших, хочуть, хоча і не можуть, допомогти, і допомагають, і радіють успіхам інших людей.
    ??

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

дівчата хто живе біля верхнього шувару часом не бачили чи завезли чукигеки на 4 поверх?обіцяли нам що вже до жовтня привезуть

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене мучить, чому є так багато людей, які так думають.

Ну, і знову я сюди зі своїми яйцями.)))) Може хтось все таки знає причину чому вони так подорожчали?
    Не те, щоб дуже мучило то питання, просто цікаво. Коли піднімається ціна (вже більше як вдвічі), то має бути якась причина.

13. Naturals

Naturals Well-Known Member

Якщо питання за домашні, то ціна підростає бо кури зараз не несуться бо холоднішає, от і ціни такі.

14. Gorgona

Gorgona Member

У нас впав і пошкодився ртутний термометр. Ртуть залишилась в колбі, скло ціле, але він вже не придатний для користування. . Що з ним робити? Чи є якісь пункти прийому таких речей? Може хтось мав таку проблему? Дурна ситуація - і викинути не можу, і вдома тримати боюсь.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та ні, магазинні. При чому ціни почали підніматися, коли ще кури неслися во всю.
    А зараз такі ціни (1,20 грн-1,30грн). Таких цін на магазинні я ше не пам"ятаю. Навіть взимку такого не було.

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, а як закрити створену тему в барахолці? Дякую.

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

я вчора в Сільпо за десяток 18 грн. заплатила. :girl_sad: купувала пізно ввечері, тому мусіла взяти. але від ціни просто в шоці.

17. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

В оголошенні натискаєте на трикутничок обведений червоним із знаком оклику вверху справа(скарга на поганий допис) і в тому віконечку чемно просите модераторів закрити вашу темку :girl_smile:

18. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

покладіть термометр в банку і залийте водою. закрийте кришкою. ртуть випаровуватись під шаром води не буде. можна спокійно тримати вдома, а можна занести на кафедру хімії.

раніше вроді можна було здати в МНС. зараз не знаю.

19. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Проста змова птахофабрик. Вони нібито втрачали,коли продавали дешевше, а тепер надолужують. Цією ситуацією вже зацікавився антимонопольний комітет. Хоча навряд вони познижують ціни, може тільки більше піднімати не будуть.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

чим керуються люди, які ставлять ціни на б\у товари?

Статус теми:
Закрита.