Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

а в мене виникло питання - а якщо киця захоче в туалет? як власники вирішують це питання?

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

вдома тримаєм кури. Взимку 6 курок за день несло 3 яйця, а от влітку ті ж самі кури за 2 дні знесуть 1. І багато знайомих також жалілись що кури погано несуться:sad: але як правило ціни підскакують перед святами
    або як в тому анекдоті - курл долЯра\євро зріс, вот і яйця подорожчали!

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну, моя отако просто не захоче, тобто може вона і буде хтіти, но не покаже того, ми от їхали з Ольштина до Кракова, виїхали о 8.00, в Кракові були десь 16та-17та. Чекали на площі до 20.50 здається на поїзд Краків Львів і от в поїзді в купе ми були самі, я її випустила , пісок насипала і вона сходила в туалет вже десь на кордоні, тобто в районі 2ої-4ої ночі :girl_crazy:. Може то особливість моєї киці, хоч думаю то таки більшість котів такі-їй треба тишу і спокій аби сходити в туалет ну і плюс знайоме приміщення а якщо воно незнайоме, то спочатку треба усе вдоль і в поперек обійти-облізти-обнюхати, а тоді вже можна до туалету :). Їхали назад то було майже то саме, виїхали зі Львова приблизно о 13.00, поїзд мали з Перемишля о 19.54 ( наша 20.54) і вона попісяла аж під ранок в купе...

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Що кіт моєї мами, що моя манюня ходять в туалет по-великому тільки, коли додому хтось приходить. Щоб відразу поприбирати..

5. Vittoriya

6. terezka

terezka котяка-вишивака

тільки звертатись до провідника, щоб поміняв місце для когось, якщо є така можливість

доречі, в нас і в трамваях, і у електричках, і у поїздах треба мати квиток на тваринку + документи про щеплення. "Виставити" з потяга ніхто не має права, якщо все є.

Питання наступне, як маючи алергію на котів (надто сильну) можна спокійно їхати у ліфті з власником кота (ну бо шерсть трохи таки буде присутня, навіть без кота), чи там у магазині поруч стояти?

7. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

В аеропортах, коли знають, що будуть в салоні тварини, то питають при реєстрації пасажирів, чи не мають вони алергії, тоді стараються помістити якнайдалі від власників тварин.

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

Я думаю, що людина, яка знає, що в неї так організм реагує на алергени, мусить потурбуватися про своє здоров"я сама: взяти в дорогу таблетки- трохи слабші :антигістамініки і сильніші: кортизон.

Якщо вже дійсно дихальні шляхи такі спухші, що важко дихати, то потрібен укол кортизону, бо він швидше діє , ніж таблетки.

8. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Давно не була в місті увечері без авта. До котрої год. маю добрі шанси добратися додому без таксі?

9. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Підкажіть хороший коньяк або віскі на подарунок.

10. Margarett

Margarett Well-Known Member

Не знаю як кому, для мене вони взагалі однакові - самогонка.
    Але ми брали на подарунок - Red Label на червоному фоні (назва напою) він в коробці запакований. Тобто призентабельно. Купували у Метро є й де інде, але брали там.

11. Vittoriya

а вам треба дорогий, іноземний (про коньяк), чи щось відоме? З віскі сам поширене з того, що дешевше, але вже таке нормальне, то Ballantine's-шотландське віскі, Jack Daniel's-американське, Johnnie Walker- і отой Rad Label то власне тої марки самий дешевий, найменша витримка. Там ще є Black Label, потім Green, Gold і Blue, ну там вже ціни огого
    Коньяк- з наших нам найбільш подобається Шабо 5тизірковий, раніше був добрий Старий Кахеті-Грузія. Ну і Review французький. То з того що я знаю і сама пробувала :) (ясно що крім тих всіх Лейблів кольорових) тому можу рекомендувати.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

:girl_haha: та воно навіть кольором не схоже, про смак вже навіть не кажу.. Звичайно то на любителів, але віскі то не горілка, віскі смакують і п'ють зовсім по трошки і найкраще з льодом. Горілку всі ми знаємо як в нас п'ють ;)

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мужу подарували ось такий Chivas Regal “Made for Gentlemen” Limited Edition Gift Tin Pack by Tim Little - дуже солідно виглядає.
    Нарила в неті ціну - 256грн.

13. Margarett

Margarett Well-Known Member

Візуально я теж відрізняю віскі від горілки. Я про смак, але то мені так. Комусь інакше. До речі те написане вами, аналогічно так як мені все говорить чоловік - власне він той напій поважає -
    Ото мені уже та горілка ближче.

14. Vittoriya

О, Чівас Регал теж добрий! Взагалі тих віскі є купа, мій чоловік все вишукує, навіть раз купив Juriy чи щось таке :D (його Юра звати)

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

а бренді не підійде? я б метаксу вам радила, не може не сподобатися. і до неї ось такі шоколадки з м"ятою [​IMG]

16. Музик

Музик Мартуська

чи є якесь автентичне українське слово, яким можна було б замінити "бутерброд"?

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Взагалі-то є слово канапка. )))

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:53 ----------

Якщо коньяк, то тільки Наполеон (автентичний, французький, саме з того регіону) а якщо віскі, то тільки Джек Даніельс - також автентичний.

Решту, що тут радили, це бренді. Добрий коньяк коштує що найменше 50 долларів, а добре віскі також в районі тих грошей, або й більше. Я не п’ю, але знаю, що добрі речі коштують ДУЖЕ добре. )))

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Повністю підтримую. Ще нам подобається Тираспільский Кvint

Нас друзі підсадили на віскі з колою +лід+скибка лимону туди ж в бокал. За милою дружньою бесідою саме те:girl_wink:

Які ж ті шоколадки смааачні, я від них тащусь, а чоловік не оцінив.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

з оленячими рогами? нічо так, але вони теж різні-різні
    взагалі щоб радити напій треба бути в тому компенентним та й залежить від вподобань, ну і бюджет не менш важливий, бо віскі-віскі різниця, в магазинах зазвичай є сомільє з ними можна прицільніше говорити на такі теми)))
    я не любитель віскі, але точно льодом не розбавляю, добре віскі розбавляти неа-неа, воно має бути холодніше кімнатної температури, а не з льодом
    мій чоловік любить односолодове і острівні сорти, назви складні писати не буду, з того що частіше то Laphroaig
    але купажі теж бувають дуже добрі
    а взагалі не знаю чого ви дуже від самогонки відмахуєтесь, віски та сама самогонка тільки в бочках настояна
    от горілка то бебе, а добра самогонка то вещь ггг
    метаксу не дуже люблю, але знаю, що багатьом подобається
    з коняків мені мякий ремі мартін і курвуазьє, але я жінка)))
    ми останнім часом на подарунки купуємо кальвадос (така сама технологія виготовлення як в коньяку, але з яблучних спиртів), цікаво і небанально як на мене
    і ще раз, залежить кому дарувати, бо якщо людина того не п"є то і не дуже розбереться добрий той напій і чи вартий тих грошей
    ага

20. Музик

Музик Мартуська

а то хіба не польське слово?

Статус теми:
Закрита.