Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Така неприємність - кіт напісяв на 2 подушки.... Чи можна їх якось ще врятувати? Хімчистка? Чи в смітник нести?

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

я на кожному кроці у Львові читала чистка піря, подушок, ковдр. Думаю поперуть, продезинфікують і все буде добре!

3. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Колись носили подушки на чистку, але там якась суха чистка була, думаю, не допоможе ((

4. Margarett

Margarett Well-Known Member

Дійсно тих послуг щодо чистки п"іря вдосталь. Але я неодноразово сама стикалася з тим. Багато тих фірмочок (чи як то правильно називається) навіть обеззаражувальних ламп немають. З таким порохом то додоту приносили. Чхали всі. То ви відразу перепитуйте, конкретизуйте, що вони роблять. Бо всі хочуть заробити гроші, спочатку ТАК-ТАК, а потім та в нас такого немає.

5. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

можна спробувати врятувати , але нема гарантії , що кіт знову їх не помітить ) хіба що тимчасово подушки заховати . Коли в мене було мале кошеня, то він полюбив невеликий коврик в коридорі мітити , то я його просто викинула і все припинилось , ходив в лоток .

6. Dominika

Dominika Well-Known Member

Хто оплачує бігборди, ті, де наведені цитати з Біблії. Про судний день і т.д. Розумію, що якась нова церква... Але сенс? ніде ж немає підпису яка саме...

7. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

я думаю це роблять віряни тих християнських течій, для яких однією з вимог служіння є проповідування, тому хтось ходить по квартирах, хтось стоїть на вулиці і роздає журнали, а хтось, хто має можливості чи гроші - "проповідує" через біг-борди

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Думаю, вони піарять не церкву свою, а пропагують переосмислення, навернення.

9. Vona

Vona Member

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

сумніваюся, в мене дві сестри двоюрідні п'ятидесятники, ми рідко заторкуємо ті теми, але наскільки знаю, то в них не є головною темою судний день, то більше до Свідків Єгови.

11. didymos

didymos New Member

НІ то не Свідки Єгови вони проповідують від "дому до дому",як наказав Ісус.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а при чім тут те? То щодо проповідування, хоча я маю на то свою думку, знаючи певних людей, які ходять і "проповідують". Але ж вони говорять про рай на Землі і про те, що всі свідки оживуть і будуть жити тут після судного дня, а ми всі (ненавернуті) нє. І власне вони найчастіше кажуть, коли буде кінець світу, я десь в неті читала, скільки разів то вже не справдилося :)

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Це Об'єднання церков християн віри євангельської.

15. AilataN

AilataN жива

Біля нас в районі є кавалок землі і дуже він гарно виглядав би з примітивними дитячими гойдалками-пісочницями. Куди би то звернутися, щоб таке добро нам хтось зробив?

16. manka

manka Member

Мабуть, в ЛМР, бо, думаю, має бути дозвіл на той майданчик, може сама міська рада його і облаштує.

17. AilataN

AilataN жива

якийсь відділ чи на гарячу лінію?...
    а може у них сайт є? о, точно, піду гуглити :)

18. manka

manka Member

краще писати звернення до мера, а він скерує. Але не думаю, що це буде цього року, бо графік планових робіт складається в попередньому році, але, можливо запланують на наступний рік.

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

у темі про пісочницю ця форумлянка писала про те як вона дзвонила на гарячу лінію, може і тут спробувати...

20. Lambada

Lambada Member

колись був такий відділ молоді обласний, який займався побудовою дитячих майданчиків - але то мабуть було в області.
    До виборів у місті - то була Самопоміч. Так що можна туди, і заодно в міський відділ молоді звертатися...

Статус теми:
Закрита.