Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Мар'яся, 16 Березень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Я. Хтось ще?

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

я не пішла б однозначно. пошлість, вульгарність, несмак.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мене багато чого іншого цікавить, але я не спитаю, бо можуть тапки полетіти :). Лиш скажу-я отакого не розумію взагалі. Привітивізм-то тепер популярно.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

я. і взагалі мене дивує коли батьки спокійно сприймають те що їх малі діти захоплюються його "творчістю"

5. zaderyshka

zaderyshka Member

нууу, якщо творчістю називають навіть пісуар Дюшана
    На концерт Дзідзя не пішла б. Не кажу, шо я ніколи не слухала "мейсона", слухала, ржала, навіть на гулянках під його ідіотичні лялякання танцювала. Але то в тих випадках, коли вибору під що відриватись нема, а сидіти з келішком не хочецця. Спеціально б на концерт не ломилась би і подаровані квиточки віддарувала б.
    Між іншим, я також не розумію ажіотажу навколо Джима Кері, його кривляння дратують, геніальності в тому не бачу, мене не веселить. Є ще такі?

6. Vittoriya

О, те що я хоітла власне спитати, але побоялася :)

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

Вчора, чи коли то, був його концерт у Львові. І соц.мережі 'замайоріли' фотами, тому у мене й виникло то питання. Судячи з світлин, люду було море. От мені і стало цікаво, чи то тільки ми з мужом не йшли б на нього, чи то якісь дикі ми, бо я ніц в ньому не бачу.
    Настя моя кадилак наспівуе, але ій 6 років, я не дивуюсь :). Співають всі діти в садочку :). Значить слухають батьки. Я в 6 років теж співала ' ти булочко моя, я дав тобі ім'я'. Ну але йти на його концерт, я б не йшла.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

9. Vittoriya

Є :). Типові американські жарти-зовнішні, кривляння, усякі пукання-гикання. Беее...

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

ага.. І то вееелика проблема...
    От у мене питання до батьків. А ви відвідуєте з дітьми філармонію? ( я зараз питаю власне за музику, а не різноманіті театри)
    Чого питаю. В нас якась така думка закладена, що нащо то дітям малим вони того ітак ще не розуміють, не витримають і т.д. Сьогодні у нас був черговий концерт, родинний. Зал переповнений, дітей мааааса, від грудних до зовсім старших. Ясно, що грудним то взагалі ніби і ні до чого, але я впевнена, що і на них музика Баха та Вівальді вплине лиш добре. І знаєте, діти слухали уважно. Так бігали по залі деякі, але настільки були їхні очі зацікавлені, то видно. А значить таки цікаво дітям то, просто батькам чомусь нецікаво виховувати свою дитину багатогранно

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

З його репертуару чула лишень кадилак. Бачу, що чим далі, тим страшніше :girl_yes: тішусь, що не одній мені його творчість незрозуміла.

11. Freitag

Freitag Active Member

Я чула іще специфічний, присмачений добрячими матюками, гумор. Вчора, по дорозі в Раковець, вистоялися трохи в корку біля Арени - людей багато і з дітьми. От в мене і виникло питання щодо гуморесок, він їх із якоюсь цензурою розповідав чи так як є? Чи взагалі утримався?..

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Джим Кері геніальний. Він не лише комік, а й геніальний актор загалом (подивіться, якщо не бачили, Вічне сяйво чистого розуму - після цього фільму Кері для мене відкрився зовсім з іншого боку).

13. AilataN

AilataN жива

+100!

Коли дивлюся на його гру про гумор взагалі забуваю, захоплююся його виконанням).
    Також читала, що він один з дуже небагатьох акторів кому дозволяється імпровізація на знімальному майданчику .

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мною нормально сприймається що Джим Керрі, що Дзіздьо
    ну Керрі просто з дитинства дуже люблю, може якби зараз зявився такий актор, то залишилася б байдужою.. так само і талант його для мене безсумнівний
    Дзідзьо є для того, щоб поржати... талант спірний, але ізюминка є... на концерт його не піду, бо була на купі "халявних" на корпоративах, святкуваннях, фестивалях і тд., іто під сценою не стояла, а спілкувалася з цікавими людьми в той час..
    тут не варто забувати, що в кожного свій рівень інтелектуального та емоційного сприйняття, і то цілком нормальне явище - комусь подавай кривляння, іншим серйозність, прості життєві жарти чи з трьохзначним підтекстом)
    ...а щодо дітей, ну люблять вони Дзідзя, а ще Сердючку і клоунів, то ж діти
    звичайно недобре, що то все йде в комплекті з матюками і вульгарністю, але теперішньому бізнесу не розкажеш як гроші заробляти

15. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

багато з чим з того, про що писали на попередніх 2 стор., згідна.
    сама не ходила, була моя дочка. запоєм розповідала про шоу. що були світло і звук, які в Україні не бувають, що з Дзідзьом співали і Орфей, і оркестр театру Заньковецької, і Вірастюк (?!?), і Попович (начебто під "плюс") ,і ще там не пам'ятаю хто. Що хвиля позитиву зашкалювала, що усі йшли усміхнені з концерту. А Дзідзьо був новомодною приманкою на таке шоу.

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я б не пішла, навіть якщо б ще гроші за це давали :girl_crazy:. Про Дзідзя вперше почула минулого року, дитина пішла в перший клас і "принесла" зі школи. Знайшла на ютубі, послухала кілька "пісень", і от чесно, я не розумію, нашо таке дітям...

17. zaderyshka

zaderyshka Member

18. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Там все так і було. Можливо комусь не подобається такий жанр, але на концерті всі були задоволені, всі позабавлялися, посміялися....Можливо Дзідзьо трошки вульгарний, але не настільки як зараз виходять майже голі виконавиці на сцену і співають під фанеру, бо голоса не мають...

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Трошки вульгарний??? Ви слова чуєте? хочу цю малу або чотко через майку видно 2 круга - вишукана поезія, змістовна, головне. о, ще нагадала: кобіта не дає. Дитячі пісеньки, чого там.

20. lawyer

lawyer Member

і я була! і мегазадовлена, що була на цьому шоу. хоча признаюся чесно, що йшла з великим скептицизмом. але всі мої сумніви на концерті розвіялися. народ так забавлявся! під останні пісні танцювали, співали і веселилися усі! а людей було чимало (25-30 тис.(!)). і прийшли усі лише на Дзідзя, бо ж ніхто не знав, що на концерті ще виступатимуть Владіслав Левицький, Андріана, військовий оркестр, Орфей, Вова зі Львова, Василь Вірастюк, Іван Попович і ін. і те, що Дзідзьо закликАв людей любити все українське, цінувати, співати українською - теж було важливим моментом виступу. в кінці був його монолог про те, як йому пощастило. він це розуміє і визнає.

Статус теми:
Закрита.