Пірсінг. За і проти.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady, 6 Березень 2008.

1. Nyny

Nyny New Member

Відповідь: Пірсінг. За і проти.

malyava а не страшно було самій , я собі вуха проколювала ) а щоб ніс ...) ще не можу ))

2. Balu

Balu Member

Я також вуха сама собі проколювала. А ніс.. ну троха страшнувато, але, як на мене, краще ніж хтось би проколював. Коли сам собі проколюєш, можеш, так сказати, контролювати процесс. Якщо надумаєте зробити то самостійно, порада з власного досвіду: краще то робити якимость гострим, тоненьким кульчиком-цвяшком, але з міцного матеріалу. Голкою не вийде.

3. model sub

model sub New Member

а в мене лише звичайні проколи на вушках для сережок =) додаткових немає - мама не дозволила....:girl_blush2: але було величезне бажання брову проколоти:connie_pull-pigtail а загалом проти пірсингу нічого немає, звісно якщо все в міру, хоча це також вираження кожного, а отже має право на існування.... ;)

4. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, а як вам пірсинг в очах?
    для мене це справжній шок!!!!
    хіба ж то гарно безпечно?
    або пірсинг повік:

5. innamorata

innamorata Well-Known Member

останнє фото - брррр, жуть.
    якщо по темі - я за, але в міру. маю проколені вушка, по одній дірочці, ніс - мама загітувала, але ношу дуууже малесенький кульчик з діамантиком. Далеко не всі навіть помічають. Також проколола пупок. Тоді було прикольно, бо проколола за кордоном і тут то ще була рідкість. Зараз вже не те, кожна друга ходить з пірсінгом в пупку. Але ношу далі, прада тільки літом, на зиму знімаю. Влітку дуже незле дивиться на морі, правда якщо за формою слідкувати :girl_crazy:
    не подобаються проколені брови, губи і т.д. Вважаю що дірочка на обличчі дивиться не дуже. Моя дірочка на носі, якщо кульчик зняти, з часом трохи затягується, бо то на хрящі, а на м"яких тканинах вона залишається досить помітною - суджу по своїй в пупку.

6. Відповідь: Пірсінг. За і проти.

І потім немає проблеми з вставлянням сережки? Дірочка не заростає?
    Я якось зняла пірсинг в пупчику на один день, то на наступний вже одягти не змогла. Намучилась дуже, аж кров пішла. І пупчик після такого насильства ще довго болів. :girl_sad: Тому сережки змінюю часто, але от щоб зовсім зняти - то ні. То, видно, якась така особливість організму. А можливо, це так тому, що сам прокол в мене зроблений найтоншою голочкою, і кульчики я купую з найменшим діаметром "банану".

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Та ні, не заростає. Просто він в мене вже десь років з 10 і видно добре вже зарубцювалося... один раз десь два роки не носила, як поправилася і не було що показувати :girl_crazy:

8. Orysynka

Orysynka New Member

а зі мною то взагалі історійка) якзгадаю шо я з собою витворяла!
    все почалось з другою дирочки в вусі коли мені було12. проколювала я в салоні пістолетом мама була непроти а от бабуся скандал закатала. потім десь через рік носа проколола то мсама матюкалась бо я не спиталась в неї а баба місяць не говорила зі мною .і тер мене угараздило 2 рази пупок проколоти. два тому що перший раз я купила знеболювальні мені прокололи йогоя очі закрила шоб не дивитись.потім мені не сподобалось я зняла а через рік знов проколола вже дливилась як то робиться. неболяче але поболює коли обколюють знеболюючим і декілька днів потому болить) з носа вже зняла і дірочка швидкор заросла а пупок- ше те літо побуду і теж зніму. єдине що я ніколи б не робила на бровах пірсингу

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Un.Known а скільки років вашій дочці?

9. mamasha

mamasha New Member

Може хто знає, чи не заростає дірочка від сережки в пупку за час вагітності? Бо я свою зняла, коли вже живіт став великим... Чесно кажучи, та дірочка трохи завдає дискомфорту, бо вона не розтягується як звичайна шкіра довкола пупка, і залишається така ніби петелька зверху. А зараз 9-тий місяць, то болить в тому місці і почервоніло так, ніби скоро трісне:sad: От цікаво чи зможу вдягнути сережку після пологів, чи воно вже зсередини заросло??

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

В мене заросла, але я зняла сережку як тільки дізналась про вагітність. Мені в тому вже не розходилось, тому я нічого не робила щоб вона не заросла.