Пірсінг. За і проти.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady, 6 Березень 2008.

1. консультант

консультант Well-Known Member

Відповідь: Пірсінг. За і проти.

При підозрі на такі речі є окрема кімната, де оглядають майбутніх пасажирів. Чоловіки оглядають чоловіків, жінки жінок. Для жінок легше. Якщо на зміні жінка-лейсбіянка - це не страшно, гірше якщо таможник - голубий, а пасажир ні...

• Подобається Подобається x 1
  2. Муму

Муму Well-Known Member

Ще один аргумент проти пірсингу... А якщо таможник для профілактики ще вирішить зробити ректальний обшук?

3. консультант

Все жалежить від його інтуіції...

4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

а як можна подивитись фотки? це тут на сайті є? А то я не вмію сайтом користуватись,я ще чайник троха.:) :shy:

5. Alias

Alias Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=20546&page=148
    зайдіть сюди і передивляйтеся сторінки:якщо вистачить часу:))
    там зі мною дууууже багато фоток

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

ой,дуже довго дивилась,аж шия болить. дуже дякую!!!

7. nastinka

nastinka Well-Known Member

я до речі також всі фотки передивилась :)

8. консультант

Мені цікаво, чи відчувається проблема в ділянці пірсінгу при 30 градусному морозі ?

9. Муму

Муму Well-Known Member

А ще під час магнітних бурь, грози, поїздці б тролейбусі неподалік двигуна?

• Подобається Подобається x 4
  10. Відповідь: Пірсінг. За і проти.

Якщо пірсінг акуратний,то це класно і нічого поганого тут нема.от в мене пробиті дві дирки в одному вусі і в іншому одна,був пробитий хрящ,але поганого заживав і я зняла.а недавно знову пробила і мені подобається.хочу ще носа і не думаю,що це сопля.просто не всім це йде,зрозуміло,що якщо там шнобель добрий і ще пробитий,то це жах.живіт раніше подобався,але зараз це в всіх є і кожен цим вихваляється,ніби робили це не для себе,а для когось.пірсінг-це нормально,але його потрібно робити з розумом і для себе!

11. Ксюшаня

Ксюшаня Well-Known Member

Я за у мене в носі пірсінг, та у одному вусі 2 а в другому 3 дірки.
    Мені здається що гарно коли маленький камінчик виблискує на носику.)))

12. Etoile

Etoile New Member

Не в дирці справа, а в тому, шо в ній висить)
    P.S. Нарахувала в себе 6 дірок))) Якось зовсім не заморочувалась і не заморочуюсь з того приводу))))
    Alias, вам гарно так, головне, щоб вам подобалось!

13. Amira

Amira New Member

У мене в пупку, я до нього звикла і коли знімаю навіть чогось бракує.Особливо гарно дивиться під купальник на морі чи гарну білизну, або під джинси з низькою талією:)

14. Alias

Alias Well-Known Member

А я вже зняла..набридло, а може виросла:)

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

У мене був проколений язик...у 17 років мені це здавалося дуже стильною штучкою....пізніше почала зустрічатися з хлопцем, який "попросив" мене тої "стильності" позбутися....язик зажив за 3 місяці...і ніби ніколи його і не було....тепер би пірсингу не робила..не подобається мені це.....(тепер мені іншого заліза вистачає - брекетів)))))

16. Bonita

Bonita Member

Нічого поганого в пірсінгу не бачу, якщо прокол один, а не фанатичне захоплення. В мене проколотий пупок, дуже довго про то мріяла, дуже боялася, але коли отримала перший заробіток то вирішила, або зараз або ніколи. Заживало досить довго, але на морі дійсно гарно виглядає. Хоча якщо чесно, зараз такою б фігньою не страдала:girl_spruce_up:

17. anka

anka Well-Known Member

це дійсно дуже гарно, особливо на засмаглому обличчі і на маленькому охайному носику. В однієї знайомої саме так, А інша на неї надивилась і вирішила, що в неї буде виглядати так само гарно. Але риси обличчя далеко не такі тендітні, як в першої, на носі море чорних цяток, замість дрібного камінця- кульчик як до вуха- надто масивний і це все виглядає просто жахливо і грубо. Ніс і без того як картопелька, а пірсинг лише це підкреслив. Я товаришці про це сказала, а вона вирішила, що я заздрю. Одним словом- кожному своє.
    В мене був пірсинг в пупку, але дуже довго гоївся (більше 3-х місяців). Маю алергію на всі метали, окрім срібла і золота, тому ранка почала гноїтися і я витягла. Залишився шрам 3х3мм. А після вагітності він розтягнувся і виглядає жахливо. Після другої вагітності мабуть доведеться проколоти ще раз, щоб заховати. Але перед тим доведеться попрацювати над фігурою, бо коли в дівчини над джинсами звисає шпондер і в тому шпондері з-поміж складокк видно пірсинг- :bad::suicide:

18. likeangel

likeangel Member

Я ЗА! Дуже хотіла, чоловік ( ще тоді був наречений) був страшенно проти, але я ж вреднота не послухала :girl_blum:і .....тепер в пупку красується рожевий камінець:girl_smile:

19. Lelihelija

Lelihelija Няшка

пірсінг, це не страшно, якщо не забагато.. в самої ще 2 додаткові дірки в лівому вусі, і був у пупку. Просто часто трапляється, особливо у підлітковому віці, а тоді я і колола, що проколовши щось одне, вже зразу ж хочеться ще. Якась манічка, чи як.. на щастя не у всіх. Алк згодом проходить. :girl_crazy:
    В мене в самої теж довго гоївся проколотий пупець.. десь півроку, бо в мене завжди все довго. зараз зняла, і залишився шрамик. Але хвилююсь. чи він мені не розпливеться при вагітності, бо дручий раз колоти я не хочу вже..:girl_impossible:

20. gnoma

gnoma Member

і мені здається що пірсінг це не страшно, а якщо в міру розумного то це виглядає дуже гарно, особливо на мою думку в пупку. Ніяк не наважуся це зробити, але так хочеться:girl_in_love: