Пірсінг. За і проти.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady, 6 Березень 2008.

1. Alias

Alias Well-Known Member

Відповідь: Пірсінг. За і проти.

Під губою:)
    та на фотках видно

2. Natalia

Natalia Well-Known Member

Вам, Аліаско, так як ви дуже красива дівчина, - гарно. Як кажуть "красоту ничем не испортишь".
    Але якщо вже незручно... та ну його! Я, особисто, не люблю терпіти ні каблуків величезних, ні нігтів довгезних, ні коли мені холодно.
    Таких "жертв" красота у мене не випотребує. (Мала на увазі не піду на такі жертви :) :) :) )

• Подобається Подобається x 3
  3. nastinka

nastinka Well-Known Member

2Alias - ви до речі дуже навіть симпатичні)))
    подивилась фотки)())
    така готична)
    я не дуже) більше відношусь до нейтрального стилю))

Додано через 1 хвилину
    я також на люблю каблуків, то така кака..мене потім нгоги просто відвалюються(

4. Alias

Alias Well-Known Member

всі так говорять, а насправді ніяка я не готка:)

і у мене відвалюються, але я без них не можу.Хочу видаватись вищоюі щоб коханий не говорив на мене "малявка"

5. Муму

Муму Well-Known Member

Особисто до вас я нічого не маю, я просто висловлюю свою думку, з вищесказаного вами мені не подобається лише ствердження що до природності пірсингу, ви колись бачили новонароджену дитину із кульчиками, я ні, а може він зявляється потім, як деякі чоловічі і жіночі ознаки - з віком? І ще, може я щось пропустив, але що є спільне між дітьми які приходять до вас і пірсингом?

З.И. На рахуног "пофіг" - не всім, я не знаю як у світі, а у нас на Галичині ще зберігся консерватизм і турбота зі сторони суспільства до індевидів, які виявляють девіантну поведінку і якби я собі вструмив у дупу огірок і з ним гуляв, то думаю за годину часу мене б або забрали до райвідділу, або на кульпар, або просто дали б по голові, що б більше так не робив і не псував туристам загальне враження про наше місто...

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

А в мене кульчик в пупці - мене намовила мама, всі питання до неї 0:)))

7. Ganna

Ganna New Member

По дефолту але КОЖНОМУ і всього ОДИН раз. Кожен дбає і шанує свій храм по-своєму. А щодо кому-яке, так критерії оцінки дуууж різні, скільки людей стільки думок. Що значить терпіти? Його тре любити і дбати про нього. Душа має бути в гармомії з тілом. Іноді тре привести тіло у відповідність до вимог душі (татуаж, пірсинг абощо). Це вічний пошук себе.
    От наприклад якщо я собі таке не зроблю це зовсім не значить, що я осуджую цю людину, фото якої люб'язно надав нам Капітан
    Якщо він з того щасливий, якщо йому в радість, то хто я, щоб псувати йому це?!!

• Подобається Подобається x 1
  8. duncan

duncan Well-Known Member

опа, які фантазії..... [​IMG]

Додано через 3 хвилини
    мені пірсінг не надто подобається....
    тобто, скоріше подобається в міру, наприклад, у вухах....
    але коли цілий писок має вигляд як подукка для голок --- [​IMG]

пс. хоча я і не цілувався з дівчиною, в якої в язиці залізяка....

9. nastinka

а момо коханому подобалось)))
    казав, що це оригінально)

10. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Мала досвід цьомок з хлопцем, в якого у вусі був кульчик.. Віддавало металом, не дуже приємне відчуття..

11. nastinka

Ви його у вухо цілувала? чи віддавало металом у рот?)))))))))
    гг))
    а моє чудо казало шо не віддавало нічим, бо в мене він був срібним

12. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Цілувала у вушко, люблю це діло.. :) Віддавало мені в роті.. І ще неприємно, коли зубами по металу, а в мене зуби чутливі.. Брр..

13. Муму

Муму Well-Known Member

В мене питаня, чи є на форумі люди в яких є пірсінг на інтимних зонах і був досвід проходження металообшуку? Розкажіть як це відбувалось. :)

14. консультант

консультант Well-Known Member

Був такий випак у моїх знайомих. Нічого страшного, просто в плавки або труси потрібно вставити фольгу, металошукач нічого не знайде.

Додано через 2 хвилини
    Видно метал був з дешевих. Варто покрити нікілем і нічого не буде чути, а якщо покривати не знімаючи з вуха, то хлопець теж нічого не буде чути.

Додано через 3 хвилини
    Не зрозумів під якою саме...?

15. Alias

Alias Well-Known Member

Під звичайною, ще ротом називають:haha:))).та подивіться фото і не натякайте:haha:)

16. Муму

Муму Well-Known Member

А если в фольгу завернуть нож или пистолет, результат тот же?:-D

17. консультант

Дякую, Alias, Ви мене заспокоїли...

Те саме, тільки на рентгені буде видно незрозумілий предмет, за що зразу затримують, якщо помітять.

18. Муму

Муму Well-Known Member

Стоп, про який ренген йде мова? Я питався за звичайний металошукач, чи буде він бити на сполох через кульчик в соску чи ні?

19. консультант

Буде, але в деяких аеропортах людину просвічують наподобі сумок та чемоданів.

20. Муму

Муму Well-Known Member

О! От мене і цікавить, чи просили когось в таких ситуаціях знімати труси або оголяти торс? А може в людини там сховано щось, хто його знає.