Пірсінг. За і проти.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Lady, 6 Березень 2008.

1. Lady

Lady Well-Known Member

Відповідь: Пірсінг. За і проти.

ТРОХИ ІСТОРІЇ :)

Як свідчить історія, пірсінг – не вигадка минулого століття: цей звичай відомий людству з сивої давнини. Переконливих доказів достатньо: під час розкопок древніх поховань археологи обов’язково знаходять сережки і різноманітні підвіски. Проте, роблячи пірсінг, давні люди найчастіше керувалися релігійними традиціями або соціальними звичаями.

Так, на острові Пасхи право проколювати собі вуха і вставляти у отвори дерев’яні кільця мали тільки жерці: вони були твердо переконані, що це допоможе їм стати «Божими посланцями». Давні єгиптянки проколювали пупок. Причому це могли собі дозволити тільки найзнатніші особи – родички фараонів та жриці. А коли Давній Єгипет утратив свою велич, «заборонений плід» став доступним і для решти єгиптянок: усі рабині й простолюдинки відразу ж прикрасили свої тіла кільцями. Про те, що індійська жінка заміжня, свідчило кільце… у носі. А світські дами вікторіанської епохи використовували можливості пірсінгу, аби надавати привабливішої форми своїм грудям.

До речі, традиційне проколювання вух – теж різновид пірсінгу. На території України ця мода зародилася в епоху Київської Русі, коли прикрашати вуха сережками почали не лише жінки, а й чоловіки.

Джерело- сайт "Газета Київської міської організації"

• Подобається Подобається x 4
  2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

це ж які?проколювали груди?:8:

3. Lady

Lady Well-Known Member

Я думаю вони проколювали собі соски кільцем,як вони це витримували це дуже дуже больно, це не вухо собі проколоти.

4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

щось мені в то не віриться щоб добропрядні вікторіанські жінки таке витворяли..

5. smeet

smeet Well-Known Member

У всі часи добропорядні жінки інколи робили непередбачувані поступки.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

мам кульчики в пупці, в козельці (то така фігнюшка біля вуха, и, ну типу шось там прикриває, кортше, колись покажу)))), і в брові:)

7. klen

klen Well-Known Member

А я навіть вуха маю не проколоті. У школі і в універі регулярно мусила відповідати на питання чому. Так що в нас час швидше можно задовольнити бажання виділитись якраз не роблячі жодного пірсингу:) Як тут вже казали наше тіло є досконалим, то нашо щось "доробляти" ще й з загрозою всяких неприємностей, болю?

• Подобається Подобається x 4
  8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

мені подобається пірсінг у пупку на інших,але сама не наважуюсь. боюсь, все думаю,що зимою,вдягаючи якусь кофточку можу зачепитись і роздерти,тим більше,що я весь час спішу кудись і вдягаюсь швидко. а ще завжди думаю, як буде виглядати стара бабця чи дідусь з паличкою з пірсінгом,наприклад коли у вухо вставляють круглий диск. це ж коли зняти, то дирка лишається. бррр. Так само думаю і про татуювання,на старості шкіра висить і що з тих татуювань?

А взагалі моя мама каже,що то все пішло від негрів - і косички і пірсінги і реп. Що ми маєм свою культуру,свої традиції, а чомусь берем приклад з інших народів.

9. Lady_Opium

На іггі поп воно виглядає шикарно:)

10. nastinka

nastinka Well-Known Member

а мені пірсінг подобається :)
    мама каже, що мене до банку працювати не приймуть якщо я собі буду проколювати все, що бачу, але я не послухалась))
    в мене був у брові, рік тому))
    в язиці) і ще 3 дірки в кожному вусі))
    але тепер я маю тільки 2 кульчика, язик зажив, а на брові навіть нічого не видно)))
    якщо хтось хоче спробувати - хай пробує, це не є наркотики, чи якась фігня від якої можна бути залежним - це природньо) кожен проявляє себе так, як йому подобається, а ми не маємо жодного права судити ;)

• Подобається Подобається x 2
  11. Муму

Муму Well-Known Member

Кажете природньо, а якщо я собі в попу вставлю огірка і буду з ним по вулиці ходити без штанів розповідаючи всім, що то нова така субкультура? Адже кожен проявляє себе так, як йому подобається, нє? А на думку суспільства можна на...и... Йду на базар, по огірки...:shutup:

З.И. Мені не подобається пірсинг, тату, дреди, вусаті дівки, фарбовані хлопи... Але хай казяться як хочуть, головне щоб голови собі не зломали і не шкодили оточуючим виявом своєї індивідуальності.

• Подобається Подобається x 2
  12. Lady_Opium

природньо-бажання виділитись
    і запханий в попу огірок, що виглядає з-під приспущених штанів-в цьому трактуванні також природньо..
    зрештою, можна утворити нову субкультуру, а мо вона навіть стане панівною...
    як надумаєте шось цікаве-телефонуйте;))))))))))

во-во:)

13. nastinka

ого) так наїхали на мене)
    те, що вам не подобається, то ваша особиста справа) хочете засунути собі в попу огірок і так ходити, прошу дуже), розумієте ніхто зараз не здивується і не буде кричати "о дивіться дядько з огірком в дупі"
    всім реально пофіг!
    мені подобаються дреди, але смобі я їх не зроблю, бо я не маленька тупенька дівчинка, до того ж мій статус мені не дозволяє,
    я не роблю собі пірсінга, бо вважаю, що після 18 років, це буде вигнлядати ГЛУПО,
    і не роблю собі татушок, тому що вірю в БОГА, і татушка на мою думку- це гріх!
    але то таке, просто хочу вам сказати, що якщо людині подобається хай робить, хай живе й насолоджується своїм життя, тим, що вона зробила)
    я насолоджуюсь, що я роблю внесок, в тих дітей котрі приходять вчитись в академію, я зараз сижу а їм по 10 років, і вони такі класні і розумні) і мені так приємно, що вони чогось навчаються, що вони шось вміють і що в подальшому вони зможуть застосувати свої знання!
    отак!

14. Natalia

Natalia Well-Known Member

Мені дуже подобається пірсінг з однієї сторони носа (не знаю як це називається - якщо називається). Завжди стримували почервоніння біля носа (незначні - але щоб щось підкреслити воно ж має бути ідеальне!)

Додано через 2 хвилини
    Не погоджусь! Воно має пасувати людині - а в якому віці - це вже не має значення. Головне щоб людина себе комфортно в цьому образі почувала.

15. nastinka

я говорила про пірсінг на язиці який у мене був)
    а так то в носі собі б в житті не проколола) мені якось не подобається)
    тільки вуха б всі позабивала кульчиками)

16. Lady_Opium

Настінька, в якому районі ви живете, шо так часто бачите мужиків з огірками в попі???))))))
    я глупа:wacko:

17. Alias

Alias Well-Known Member

У мене пірсінг є. як ви помітили.Але вже скоро знімлю, бо якось воно ..не комфортно .Та й доросла вже дівчинка:)ще трохи подурію , та й досить.Вдома до такого скандалу доходить, що краще подалі від гріха.

18. nastinka

НУ Я ЦЕ ОБРАЗНО СКАЗАЛА))
    а то шо Глупо, то моя думка, Ви не глупі))
    а де саме?)))

19. Ganna

Ganna New Member

Мене якось зовсім не зачіпа (себто не дратує) що люди із собою роблять. Нехай то буде пірсинг, тату чи навіть штучне шрамування :ninja: Як правильно зазначали до цього - головне щоб не шкодили оточуючим (а шкода собі - ця норма в кожного своя :eek: ).
    Особисто я нічого з вище зазначеного не маю, але не зарікалася б що не матиму ;)
    Вже якщо наважитися, то тре то зробити на рівні, звернутися до класних спеціалістів, прослідкувати за дотриманням гігієни процедури і врахувати усі можливі ризики. Хоч іноді від проколотого на кухні голкою-циганкою вуха є менше проблем ніж від процедури, зробленої за останнім словом техніки в дорогому салоні. :scare:
    Тіло - це храм. Тре з пованою до нього ставитися, дбати, і воно буде відповідати взаємністю :crazy: Якщо вже себе змінювати якось, то це має бажання серця, і все буде правильним :)

20. Lady_Opium

не в тему, але..
    тіло нам дано по-дефолту, воно дається кожному
    якє кому попала-той такє і матиме, дається воно раз і ми мусим його терпіти
    ..щодо штучного шрамування-маю багато знайомих зі справжніми отриманими на лююбовному фронті:sad:
    ...і витікає із тебе юність крізь порізи у венах й душі(с)