Відповідь: Пірсінг. За і проти. ой, Касю... захотілисьте завжди... ніц вічного нема в тім світі... ой ніц... Додано через 1 хвилину інколи, як чирєк.
Відповідь: Пірсінг. За і проти. кульчик-хрестик хлопові. ну то таке смаки в людей абсолютно різні. от я, наприклад, пане Ромку сигарет не сприймаю...
Відповідь: Пірсінг. За і проти. А таку картинку повісити б пред салоном де пірсинг роблять. Ото перевірка бажання на істиність! :D А я сама колись теж хотіла пупчик проколоти, та мій чоловік того ненавидить, каже, що ніби негарні і закомплексовані люди так себе намагаються прикрасити. Звичайно, як сорока-ворона не погоджуюсь. Та я різко перехтіла, коли знайомий розповів, що його дружина мала пірсинг у пупку, і як їхала у маршрутці зачіпилася і... не стало в неї пірсина, просто море крові...
Відповідь: Пірсінг. За і проти. слухайте,а як ж той хлопака з фото їсть? йому з-за щік не вивалюється?
Відповідь: Пірсінг. За і проти. Такі як він, і через катетр їжу отримувати можуть... якщо він таке собі зробив, то катетр - теж вияв свого, збоченого "Я". Що скажеш, ФРІК є ФРІК. Дякую, та відверто кажучи, думаю що питання пірсингу у цьому випадку, пов"язане з консерватизмом (звичайно, мій чоловік залишається мудрим консерватором ) Є мудрі фріки і є дурні консерватори, я думаю, що рівень IQ у більшості випадків ролі не відіграє, а якісь внутрішні, можливо психологічні течії (чи це мода, бажання себе калічити, жага побачити кров, бути не таким як всі...) відіграють роль такого-собі "кукловода", який смикає за мотузки, я ляльці немає необхідності розуміти, чому вона рухається так а не інакше. Можливо пірсинг - це ознака внутрішнього, психологічного дисбалансу?! Тоді я відверто погоджуюсь, мій чоловік, емоційно і психологічно - набагато стабільніший за мене. Ну ось, початок дисертації "психологічна нестабільність як передумова появи пірсингу на тілі людини"
Відповідь: Пірсінг. За і проти. Він має рацію.Всі оті пірсинги,косички,тату,гребені(зелені) - це ніщо інше,як бажання хоч чимось виділитись.
Відповідь: Пірсінг. За і проти. ?????????????????? колись мама підбила мене на експеримент - пофарбували ми мені волосся відтіночним бальзамом, мовляв, воно швидко змивається, не сподобається - то ми того швидко позбудемось. цікаво стало, якою я буду з темнішим волоссям. ну що, намучили на мою довжину волосся, зробили-таки. файно вийшло. АЛЕ... за кілька таких фарбувань мені набридло той колір підтримувати і я схотіла бути природньою русявкою світлою, якою від природи є. і от я перестала тим бальзамом волосся колір підтримувати. що вам сказати, людоньки???... сміялась я довго, коли вимиваючись, місцями пасма, які в мене влітку вигоряють, стали зеленими. і робити з тим ніц не можна було - бо пофарбувати - то невідомо, яка далі реакція буде. так я місяць і ходила із зеленими пасмами на фоні волосся незрозумілого кольору, що вимивалось поволі. хороша наука вийшла. з того часу над волоссям екперименти на ставлю. щодо пірсингу - є надлишкові деталі, котрі бувають просто зайвими. особисто мені не подобається пірсинг в пупку - мене чомусь нудить від його вигляду. на обличчі - то має бути мінімум, дуже охайно виконаний і доречний. от у Аліас пірсинг охайний. собі колись даааааавно хотіла брову проколоти. наприклад, дехто з молоді вдається до пірсингу, щоб відволікти увагу від певних недоліків зовнішності - проте, вони ще більше привертають увагу до них, опосередковано, через той самий пірсинг. а нині думаю так: Бог створив нас за Своєю подобою. Бог - досконалий. чого ми ще викаблучуємось???!!!!!!! надто багато зайвого дозволяємо собі...
Відповідь: Пірсінг. За і проти. я тут подумав....... мабуть, все таки мені пірсінг подобається....... тре все зважити..... але "причандал" у лівому вусі -- це кльово.....
Відповідь: Пірсінг. За і проти. мені от страшно не подобаються залізні гульки під шкірою. в мого тата жировики на руці і то виглядає як крутий пірсинг
Відповідь: Пірсінг. За і проти. Ой, Маюнко, то після бальзаму завждим так)Я теж пофарбувалася ним. а потім ходила з зелено-незрозумілояким кольором ) я б так не сказала...грубуватий він, хочу малесенький камінчик.а може скоро зовсім знімлю, бо вже наслухалася від батьків в свою адресу
Відповідь: Пірсінг. За і проти. Про пірсинг ніколи не задумувалась. Але вчора просто почула таку річ, підтвердження якої є і в мережі - психологи вважають, що бажання зробити пірсинг продиктоване двома речами - бажанням віиділитись або/та вродженим МАЗОХІЗМОМ..)) нічого собі скажу я вам, ознаки)) Певно таке формулювання просто звернуло мою увагу на це явище. Тепер жахливі фотки з страхітливим пірсингом стають для мене зрозумілими принаймні...
Відповідь: Пірсінг. За і проти. О! Я була права! Правда сучасна психологія не вважає мазохізм психічним відхиленням... та це байдуже. В нормі у людини є інстинкт самозбереження а дірявлення себе його нівелює. Це моя думка