Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Ще мені важно контролювати дихання, трохи збиваюсь Мені після вагітності є живіт, Пілатесу достатньо? Ще качаю прес і кручу коло і груг "Грацію", правда нерегуляно. Тому і думаю, якщо піти до тренера - це вже буде обовязок.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Мені теж при деяких вправах дихати важко, тоді зупиняюся і внормовую дихання і продовжую. Тренер це добре, бо може вказати на помилки, а потім же можна визначитися ходити чи не ходити. Вдома я намагаюся займатися якнайчастіше, а з тренером виходитиме 2 рази на тиждень. Для підтримання форми 2 рази може й достатньо, а от щоб з"явилися перші результати думаю треба побільше. Та чого? Вам підкажуть, покажуть, а далі вже ваша справа ходити чи не ходити. В мене спина трохи проблемна, після заняття в "хворому" місці відчуваю дискомфорт і біль, от і думаю,що я напевне щось або не так роблю, або треба те місце "звільнити" ---------- Додано в 09:04 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ---------- І ще постійно тягнутися догори, розтягувати хребет, плечі не піднімати до вух а навпаки опускати, в позиції лежачи на спині всі хребці поясничного віддлу мають лежати на підлозі, тобто немає бути вигину. Це досить тяжко спочатку. Така позиція має зберігатися і під час виконання вправи. Нюансів досить багато насправді. Раджу відео Леонида Зайцева і Альони Мордовиной.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Дівчатка, допоможіть , будь ласка. Чи є на Сихові заняття пілатесом? Знайшла в неті "Академія Грація",але зрозуміла, що там вправи для хребта і цін ніде не видно. Лише інфа про діагностику і лікування. Не віриться,що більше на Сихові нічого нема.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Я в захваті від занять пілатесом. Займаємось і по класичній схемі, і з м'ячами, і з тренажерами. Хочу відзначити нашого тренера Марал Аннаєву: професіонал, уважна, приємна, врівноважена, відповість на усі запитання. Вдалося відвідати і заняття з динамічного пілатесу - теж дуже сподобалося. Від пілатес-релакс відрізняється темпом, кількістю вправ, ну і менше часу для релаксації. Дівчата, якщо хтось сумнівається чи йти на пілатес, бо відсутня фізична підготовка, то йдіть, це чудовий початок дружби зі спортом.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Будь ласка, у КівіФітнес. Тренер навпаки наголошує, що має бути "природній" вигин, щоб пройшла долоня. Хоча може ми про різні позиції пишемо, та і я тільки початківець)). Також займатись під час КД можна, якщо самопочуття дозволяє, необхідно тільки виключити певні вправи або робити їх спрощено. Ще хочу додати, що тепер частіше слідкую за поставою. Дійсно, хочеться спинку тримати рівно. Нарешті зрозуміла, що глибоке правильне дихання дає змогу розслабитися у стресовій ситуації.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Там авторська методика, котра дуууже близька до пілатесу, але ціни - добре що не видно))) Хоча те, що стосується коррекції хребта - дуже сильно поставлено в них, дійсно людей на ноги ставлять, майже інвалідів... Але то вже зовсім інша тема.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Марал напевно швидше проводить заняття на Бандери бо пілатес на Масарика проводить Оленка чудовий тренер, море позитиву, хороші емоції гарантовано мені подобається
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... а я ледь не померла)))піт градом, м'язи судомить, кріпатура на тиждень....я 15 років спортом займалась, і мені все одно важко....для не спортивних дівчат - це занадто сильна нагрузка. Ну якщо ми беремо правильне виконання вправ, а не тримання своїх ніг руками, поки тренер не бачить))))
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... перший раз-вірю потім все налагодиться....навіть при правильному виконанні вправ ))))
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Можливо ви займалися з сильною групою, та і "тримання ніг руками" це ще далеко не весь спектр вправ)). Не варто зупинятись на одному занятті - відвідайте іншу групу, іншого тренера. Я минулий тиждень не була на пілатесі, то вчора бігом на заняття бігла)) Я дійсно від пілатесу отримую задоволення, навіть втома приємна, піднесена.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Сьогодні зранку пробувала "Ранковий пілатес" в Kiwi. Мені сподобалось) Я кайф дістала на цілий день)
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... мені цікаво де такі інтенсивні заняття? Це звичайний пілатес?
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... я з Вами категорично не згодна! я не спортивна, в мене хвора підщлункова і я навіть не можу піднімати щось більше 5-6кг, але в мене сидяча робота - для спини жах, так після занять пілатесом спина в мене чудова(не болить і спину почала тримати), а підшлункову не відчуваю, взагалі мені комфортно Хоча не буду сперечатись перших 3 тижні кріпатура була жахлива....
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... galjaretka, будьте уважні, це не мій допис. Я якраз говорила про те, що з пілатесу добре починати спортивні заняття. Сподобалися вправи на фітболі+гантелі. За два місяці занять (1-2 рази в тиждень) руки набули вже дуже гарного рельєфу))
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... В клубі Мандарин пілатес викладає тренер Віка. Викладає правильно, кайфово з поясненням різноманітних нюансів виконання вправ. Отримую неймовірне задоволення після тренування. Почала відчувати мязи тіла і раптом захотілося сидіти, стояти З РІВНОЮ СПИНКОЮ. Для тих, хто тільки хоче попробувати що це за вид тренуваннь - рекомендую Наталю з Екофітнесу.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... Вибачте, але це нонсенс. Згідно всіх методик пілатесу (і на цьому наголошують на кожному семінарі) ніякого вигіну не може бути. Максимум 2 міліметра. Терміново міняйте тренера. Це може привести до тяжких травм. Це я Вам говорю як професійний тренер.
Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я... KUDO, У положенні лежачи, якщо хоча б одна нога знаходиться на підлозі, можна зберігати нейтральне положення спини, тобто природній прогин. Якщо ноги підняті, то поясниця має бути притиснута до підлоги.