Пілатес - для фігури і здоров'я...

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Ujy, 22 Лютий 2008.

1. Poema

Poema New Member

Відповідь: Пілатес - для фігури і здоров'я...

От і я намагалася знайти цей спорт-клуб, нещодавно "прочесала" всі дворики неподалік від "Картопляної хати" на Дорошенка, але марно. Зорієнтуйте, мене, будь ласочка, детальніше. :) (Можна в ПП).

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D Я теж його колись шукала, так і не знайшла :connie_pull-pigtail

3. sunset

sunset Active Member

дворик відразу за картопляною хатою) проходите прямо і наліво- там жовтий будиночок)))
    АЛЕ, інфа неактуальна, бо зал вже зачинений((( велика ПІЧАЛЬКА, бо дуже класний тренер пілатесу там була((( тепер я в пошуку...

4. Annette

Annette Well-Known Member

Цей спорт-клуб на Дорошенка нещодавно (пару місяців тому) закрили. Так що можете вже не шукати.

5. Poema

Poema New Member

sunset, якщо щось знайдете - діліться інфо. :)

Може хтось знає, де ще в центрі є хороші заняття з пілатесу?

6. sunset

sunset Active Member

не зовсім в центрі, але... я зараз ходжу в Ківі на Масарика, поки 2 заняття- непогано, хочу ще каланетику спробувати)
    поки на ближчий час буду туди ходити)

7. Materynka

Materynka Well-Known Member

Таки ж на Дорошенка є Студія Pilates, але там заняття індивідуальні і парні. Сама туди не ходила, тому на рахунок тренерів нічого сказати не можу, але одна форумчанка порадила Галину

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

просвітіть.в чому ходять на той пілатес?на ніжках що і одяг який?
    чи хтось ходить в аквапарк? чи є там люди,що допомагають? чи це вправи з відео?

9. Vittoriya

одяг зручний , спортивний :) На ноги я завжди була в кросівках, але на пілатесі просто їх знімала, бо таки там краще, щоб стопи були вільні.

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Багато вправ на килимку, то кросівки прийдется знімати, в нас дівчатка носять такі спец.чешки, в них можна займатись і на килимку і носити в зал не важко, Одяг зручний, не обовязково фіксуючий, стрибків багато немає. Я б ще радила брати свій рушничок, бо килимки різні бувають:girl_yes:

Залежить від тренера, щодо саме аквапарку незнаю, але особисто я неуявляю вправ без тренера - багато вправ починаєш робити неправильно - і результату нема, і зашкодити собі можна. А тренер нормальний помітить, поправить, покаже декілька варіантів однієї вправи - від легшого, до важчого, бо в групі різні люди - і підготовлені, і не дуже.
    Незнаю як хто - а я за півтора року зробила висновок - ходжу не на вид занять, а на тренера, якщо знаходжу професіонала, то займаюсь з ним любим і пілатесом, і аеробікою, і степом, хіба каланетика ваааще не моє.

11. Vittoriya

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

тобто на пілатесі кросівки потрібні чи ні? чи тільки щоб дійти до залу

13. Vittoriya

власне для цього

14. Latane

Latane Well-Known Member

майка, шорти, ноги босі. Загалом має бути зручний одяг, можна в кросівках, носках, чешках або босяком (в деяких вправах в шкарпетках слизько і ноги їдуть)

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

можна і в"єтнамки

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

о. це файно.
    хоча на сайті аквапарку пише про змінне спортивне взуття. попитаю.

16. Anrig

Anrig New Member

Чи хтось ходить на пілатес на Південному? В неті пише, що проводяться заняття, але телефон чомусь не беруть..
    А може ще десь є пілатес в цьому районі? Поділіться інформацією, будь-ласка!

17. OnceInParis

OnceInParis Member

Сьогодні третій раз піду на пілатес. Дуже подобається тренер: уважна, все пояснює, підходить, щоб показати, як правильно зробити вправу. Після тренування відмінні самопочуття і настрій. Ще хочу відвідати за порадою співробітниці динамічний пілатес.

18. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

не чула... де ' такs заняття&

19. nata1

nata1 Member

Я трохи займалася вдома, вправи знайшла в інеті, та невпевнена що все роблю правильно, може хтось займається самостійно ? Розкажіть.

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я займаюся сама, але теж час від часу подумую над тим щоб все таки походити до тренера.
    А що саме вас цікавить? Саме основне це щоб живіт був увесь час втягнутий, під час КД не можна займатися.