Відповідь: Підписи форумлян Я сьогодні класний підпис побачила - від Mariasia Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою ... і я навколо світу.
Відповідь: Підписи форумлян О! Я вже давно його вивчила!!! Тільки все ніяк не зібралась написати, наскільки він мені подобається)) А ще мені Лілін підпис новий дуже сподобався)))) (тепер світ всередині Лілі)
Відповідь: Підписи форумлян щойно побачила, що в мене і Мучачі однакові підписи - Если у Вас и седьмой блин комом, к черту блины, пеките комочки!. чи то мені в "затуркані"? Пішла міняти. Ну як ?
Відповідь: Підписи форумлян В Грильяжки суперовий підпис... "Віра здатна змінити навіть лінії наших долонь..." Задумалась...
Відповідь: Підписи форумлян щойно побачила у Лілі, дуже мудро: якщо вам зле, то подумайте, що ви зробили для того, аби так не було (с)
Відповідь: Підписи форумлян а я його все з підтекстом читаю, і чуть не плачу... а що як не вийде як хочеться
Відповідь: Підписи форумлян А он ти до нас гостем прибула, а виявилося, що родина. На форумі кожен сам обирає, ким бути чи лишатися...
Відповідь: Підписи форумлян В Каріничк цікавенький - Коли хтось тобі каже :"Життя таке важке",-запитай "У порівнянні з чим?".Б.Ферреро.
Відповідь: Підписи форумлян веселий підпис в natorellи -Калории - это маленькие паразиты, которые приходят по ночам и ушивают всю одежду =) :D
Відповідь: Підписи форумлян А мені подабається підпис Zlju4ku: перед розумом треба схиляти голову, а перед добрим серцем – стати на коліна
Відповідь: Підписи форумлян сподобався підпис Darcy "Это невозможно!" - сказала Причина. "Это безрассудство!" - заметил Опыт. "Это бесполезно!" - отрезала Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта
Відповідь: Підписи форумлян А мені дуже сподобався підпис Tyfelku - "Ніколи не судіть людину по її друзям, пам"ятайте- друзі в Іуди були бездоганні."(Е. Хемінгуей)
Відповідь: Підписи форумлян La esposa, а мені Ваш підпис дуже сподобався і підняв настрій "пес Дець - забавний такий песик, який пiдкрадаєтся зненацька....."
Відповідь: Підписи форумлян А я все жду, коли в підпис youtube можна буде поставити... Тоді поставлю http://www.youtube.com/watch?v=8HD_YbsOHA0