Відповідь: Підписи форумлян і ще Незабудчин підпис зараз дуже на часі: Не ображайтесь на слова, коли не бачите очей якраз на мене так ображаються...вміють же люди знайти в цілком нейтральному мейлі докір, претензію...це комплекси іншої сторони, чи що?? але від цього не легше...треба дурачка включати...а я не вмію...
Відповідь: Підписи форумлян Класний підпис в Занудки Дружба - це коли з"являються спільні жарти, які досить важко пояснити оточуючим! Погоджуюсь на 100%, маю університетську подругу, і дуже в нас з нею багато таких жартів, які ніхто крім нас не розуміє
Відповідь: Підписи форумлян Дуже сподобався мені підпис manka: Моє життя - це мої діти. Вклоняюсь, Господи, Тобі до ніг. Слізьми я б мила Твої ноги, щоб все життя Ти їх беріг.
Відповідь: Підписи форумлян Прочитала підпис Фісташки і за свою сестру згадала. Як бачить ту живність - так потішно пищить :xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Підписи форумлян то частина чудової цитати покійного Стіва Джобса - а я прийшла в тему потішитись "життєвим" підписом Monopoliya -
Відповідь: Підписи форумлян Сподобався однієї форумлянки: На Божьем суде когда спросят: "Грешила..?" Я крест дам и тихо отвечу: "Любила..."
Відповідь: Підписи форумлян Може, то в "Затуркану" треба але пишу тут Я чесно не відразу зрозуміла, що саме означає підпис лінієчки форумлянки "нашій вічності 3 міс ..."
Відповідь: Підписи форумлян Як фанатка Сутiнок, одразу здогадалась, чий це пiдпис - це так романтично! )))