Відповідь: Підписи форумлян Дуже правдивий підпис у Fleshka Є люди, які мене ненавидять.....нехай ненавидять. Є люди, які мене люблять.....нехай люблять. А є люди, які мене ненавидять, але роблять вигляд, що люблять..... ось таких ненавиджу Я !!!)
Відповідь: Підписи форумлян Сьогодні ,коли пару разів чуть не впала, згадала підпис Holly Обожаю гололёд...4 шпагата, 2 сальто, 5 ласточек и я дома
Відповідь: Підписи форумлян Дуже подобається підпис Veronku : Обнимайте малышей под любым предлогом!....ведь от маленьких детей ещё пахнет Богом
Відповідь: Підписи форумлян Сподобалися підписи: Kerzenlicht(так важко нік вимовити) - сьогоднішній день обміну і поверненню не підлягає!!! І підпис Dzintars - Якщо вам погано - міцно обійміть кота. От і все. Тепер погано не тільки вам, а й котові.
Відповідь: Підписи форумлян Дуже милий підпис у algo: Лише дитина знає, як сильно її любить мама... Вона бачила її серце зсередини.
Відповідь: Підписи форумлян сподобалося: Легко ли быть мамой?-Да!!! Если рядом есть хороший папа (pravovuk) Услышав мои желания, золотая рыбка погибла сразу... Сижу вот теперь, Деда Мороза жду.) (Borsychok) Нехай відгукнуться ті, хто вважає, що я їх недолюблюю. Буду приходити і долюблювати (La esposa)
Відповідь: Підписи форумлян Завжди актуальний підпис у Fistawka: Чому зачіска, укладена феном, зберігається до першої шапки, а зачіска "лягла спати з мокрою головою" до наступного миття?!
Відповідь: Підписи форумлян Завжди актуальний підпис у Fistawka: Чому зачіска, укладена феном, зберігається до першої шапки, а зачіска "лягла спати з мокрою головою" до наступного миття?!
Відповідь: Підписи форумлян прочитала чоловікові вголос підпис sunset (сподобався): Под Новый Год хороший муж наряжает ёлку, а очень хороший - жену його відповідь: поїдемо, мамо, нарядимо тебе, не переживай от як з нового року хоче й далі бути дуууже добрим чоловіком класно, нє?
Відповідь: Підписи форумлян Згадую підпис Dzintars - Якщо вам погано - міцно обійміть кота. От і все. Тепер погано не тільки вам, а й котові. кожного разу, хапаючи своє псьо.. Дуже правдивий підпис))))
Відповідь: Підписи форумлян ой так сміялася з підпису jabluchko Прийняти чоловіка таким, яким він є, може тільки військкомат! що правда, то правда....
Відповідь: Підписи форумлян ото клас у Kvitneva: Wikipedia: Я знаю всё! Google: Я найду всё! ВКонтакте: Я знаю всех! Internet: Без меня вы ничто! Электричество: Ну ну...
Відповідь: Підписи форумлян Слова як ключі: правильно підібравши їх, можна відкрити кожну душу і закрити кожен рот -сподобався.