Відповідь: Підписи форумлян Відповідає моєму настрою підпис Heureuse: "МАНДАРИНКИ". Скоро. У вcіх холодильниках країни!"
Відповідь: Підписи форумлян прикольний підпис в olenkastar - Так, доча, шажочек! ещё шажочек! Молодец ! Миша , неси камеру , дочь с выпускного вернулась ! ! !
Відповідь: Підписи форумлян Підпис solomka Умом нас, женщин, не понять, нам мозг линейкой не измерить!… Нас надо просто обожать, любить, хранить и нами бредить! Ага, надо-надо
Відповідь: Підписи форумлян і я його люблю! В mrochkizm новий підпис: We're damaged people, praying for something that doesn't come from somewhere deep inside us...Depraved souls trusting in the one thing - the one thing that this life has not denied us Обожнюю цю пісню!)))
Відповідь: Підписи форумлян А мені страшенно сподобався підпис Незабудки: Хочете заробляти за допомогою інтернету? Це дуже просто: 1. Вимкніть інтернет. 2. Ідіть працюйте
Відповідь: Підписи форумлян А я тицяю кожен другий раз - а раптом Незабудка інший секрет відкриє-таки І я її обожнюю
Відповідь: Підписи форумлян Во-во, я теж так кажу! Незабудка, давай потішь нас, здивуй чимось новеньким!
Відповідь: Підписи форумлян Новенький підпис Holly- не ломайте мои нервные клетки, в них живут мои нервные тигры... о,то шось про мене, останнім часом
Відповідь: Підписи форумлян а мені Лідочкин подобається: Если мужчина родит мне детей,забив при этом на свое здоровье и внешний вид,будет мне готовить,стирать,содержать дом в чистоте,воспитывать детей,лечить их,ждать меня когда я приду с гулянок.....то я готова сама его обеспечить така правда що аж жуть...
Відповідь: Підписи форумлян Файненький підпис у Vika: Еххх..надоїло все!..візьму шнурок..візьму в підвалі якусь дошку..знайду грубу гілку..і хай буде,що буде..зроблю качельку і буду кататися..
Відповідь: Підписи форумлян ось він супер підпис .Сынок! Я свяжу тебе жизнь, из весёлой меланжевой пряжи… Я свяжу тебе жизнь, и потом от души подарю… Где я нитки беру? Никому, никогда не признаюсь… Чтоб связать тебе жизнь, я тайком распускаю свою…
Відповідь: Підписи форумлян ось такий він повністю Я свяжу тебе жизнь... Из пушистых мохеровых ниток... Я свяжу тебе жизнь... Не солгу ни единой петли... Я свяжу тебе жизнь... Где узором по полю молитвы... Пожелания счастья... В лучах настоящей любви... Я свяжу тебе жизнь... Из веселой меланжевой пряжи... Я свяжу тебе жизнь... И потом... от души подарю... Где я нитки беру? Никому... Никогда... Не признаюсь... Чтоб связать тебе жизнь... Я тайком распускаю... СВОЮ. (с) Валентина Беляева
Відповідь: Підписи форумлян Підпис kostuk - Найкраще волосся - чисте волосся, найкращий макіяж - хороший сон, найкраща фігура - вагітність... МОЛОДЕЦЬ.......
Відповідь: Підписи форумлян Розсмішила Dzvinkalviv : Вирішила по будинку чоловічу роботу зробити сама, лягла на диван, дивлюся телевізор, важко, не сперечаюся, але треба!..
Відповідь: Підписи форумлян "Скоро Рассвет, выхода нет...". Эта песня — грустная история о том, как парень вынужден идти с девушкой в кино на новую часть Сумерек. Підпис у Vероніка +100!!!!!!!!!!!!