Відповідь: Підписи форумлян Підпис Oddly Как можно прислушиваться к своему внутреннему голосу, когда он каждое утро говорит: "Поспи ещё, поспи" і мені розум так все говорить
Відповідь: Підписи форумлян Підпис hrystusja -класний! Я как соль.... Со мной не сладко, а без меня - не вкусно!!!!! Правда?
Відповідь: Підписи форумлян Такий життєвий підпис Коті.. Семья-это маленькая страна,в которой ПАПА-президент,МАМА-министр финансов,министр здравоохранения,министр культуры и черезвычайных ситуаций в семье.А РЕБЁНОК-это народ,который постоянно что-то требует,возмущается и устраивает забастовки!!!!!
Відповідь: Підписи форумлян підпис Vероніки: запам'ятаю і буду цитувати всім, хто скаже, що в мене забагато взуття
Відповідь: Підписи форумлян підпис Delfy мені дуже сподобався: Раніше я любила літо, але потім зрозуміла, що літо може бути будь-коли, були б гроші… Тепер я люблю гроші
Відповідь: Підписи форумлян ..ваш оффлайн- лучшее время для вашего ребёнка.. «Бывает – проснешься, как птица, крылатой пружиной на взводе, и хочется жить и трудиться; но к завтраку это проходит.» И.Губерман
Відповідь: Підписи форумлян А підпис Ніколь я на одному 40-річному юбілеї я промовила замість тоста відносно іменинниці. Всім сподобалось! Дякую, Ніколь!
Відповідь: Підписи форумлян Голосно реготала соромно признатись, але інколи і в себе спостерігаю таку картину, як пише в Мар"ясі: І знову збірна кухні з горнят переїхала до мого комп"ютера!
Відповідь: Підписи форумлян ну а хіба не життєво? муж посидів, я посиділа, знов муж посидів, а потім я ше трошки, а скільки там тих горнят?
Відповідь: Підписи форумлян Підпис в kati И всё - таки каблуки вещь необыкновенная... Надела - шикарная женщина, сняла - счастливый человек
Відповідь: Підписи форумлян Нещодавно згадувала що перед початком новорічних свят з'являється реклама кока-коли "Свято наближається" і думала коли ж то свято почне наближатись... але Lady_Opium пипередила мої сподівання своїм підписом
Відповідь: Підписи форумлян прикольний підпис у Dzvinkalviv Дівчата! Вчимося варити суп з фрикадельками! Для початку необхідно очистити від шкірки пельмені ... аж настрій підняло
Відповідь: Підписи форумлян Підпис Грильяжки- Деякі люди відчувають дощ, усі інші просто мокнуть... ...змістовний та життєвий.