Відповідь: Підписи форумлян А мене підпис tanchyk розсмішив, ну просто про мене написано ))) Правда сьогодні все якраз закінчила прибирати Наша мама громко плачет, что в квартире все свинячат, тише мамочка не плач у других такой же срач...
Відповідь: Підписи форумлян ги-ги... та пісня дуже помічна для (від) сусідів. Я вже не перший рік включаю її в той момент, коли сусіди грають на піаніно, колонки розвертаю до стіни, просто вони мусолять ту саму мелодію вже не перший рік. Пять хвилин, і потім повна тишина в нас обох. А потім так ввічливо вітаємось Дуже мені подобається підпис "рай знаходиться під ногами моєї мами", чи якось так, вже не памятаю в кого бачила.
Відповідь: Підписи форумлян mysha, підпис шикарний))) я інколи спеціально ставлю Тома Вейтса, щоб нагадав сусідам, що вони не одні на цій планеті Земля.
Відповідь: Підписи форумлян Який смисл цього підпису? недопетрю ніяк Кожне покоління відкоркує своє шампанське. Кожне покоління вип'є свою чашу. Але чому вони повинні пити ще й нашу?! Причому вона ж і не наша, це ж нам залишена чаша.
Відповідь: Підписи форумлян думаю, в двох словах — чого ми маємо розгрібати проблеми наших батьків? нам і своїх хватає і не створюймо проблем нашим дітям
Відповідь: Підписи форумлян підпис у Mariasia просто шикарний))) - Светр - це такий теплий вовняний одяг, який одягає дитина, коли холодно його мамі.
Відповідь: Підписи форумлян підпис Зануда підняв настрій і бойовий дух: Плевать я хотела на чёрные полосы жизни... будем их белить!
Відповідь: Підписи форумлян Просто бомбезний підпис у MILITARIYA: Сегодня черный кот уступил мне дорогу.Трижды сплюнул.постоял.подумал и пошел в обход Суперово підходить до багатьох тем, зокрема про забобони та хіхоньки!:rofl:
Відповідь: Підписи форумлян Правдивий підпис у DivineVanGate: "Якщо ти стаєш схожим на фотографію в паспорті, значить тобі пора у відпустку."
Відповідь: Підписи форумлян Підпис від hrystusja Постоянно хочу две вещи: похудеть и покушать 100% про мене
Відповідь: Підписи форумлян Сподобався підпис Oddly: "У меня синдром картошки. Хочу лежать в темном теплом углу, и чтобы меня пару недель никто не трогал!!"
Відповідь: Підписи форумлян К черту клей, траву, гашиш, водку и химсредства, меня и так по жизни прет, я такая с детства! Підпис La Esposa просто офігенний, точно про мене!
Відповідь: Підписи форумлян прочитала, ржала, просто як про мене! Це я про підпис Лідочки: "Тысячу раз говорила людям, что я добрая. Кричала, ругалась, била. Не верят ..."
Відповідь: Підписи форумлян Сподобався підпис apelsyn ***Только в Украине человек может платно учиться ,платно лечиться,и бесплатно работать!!! Суща правда!