Відповідь: Підписи форумлян я сьогодні побачила у Ніколь "Плакала береза, плакала осина, и... только конопля ржала как скотина" чогось молодість згадалася
Відповідь: Підписи форумлян мені підпис La esposa сподобався Якщо вас гризе совість — вибийте їй зуби, нехай вона вас ніжно обсмоктує
Відповідь: Підписи форумлян Підпис Ніколь - нестримно регочу кожний раз, як читаю))) "Плакала береза, плакала осина, и... только конопля ржала как скотина"
Відповідь: Підписи форумлян Супер!!! Вперше такий вислів бачу, але треба запам"ятати. Смішно, весело!
Відповідь: Підписи форумлян Ще тут в когось бачила суперський))) не пам"ятаю, чий girl_blush2: Плохо выглядеть - это когда к тебе приходит смерть и увидев тебя, начинает судорожно косить траву... Ха-ха-ха!)))))))))))
Відповідь: Підписи форумлян В тебе поки підпис весь передивишся, то вже й на допис як підпис сприймається))
Відповідь: Підписи форумлян Galicija : Діти - квіти життя. Зібрав букет - подаруй бабусі. Підпис життєвий
Відповідь: Підписи форумлян Підпис Alicia: Ніколи раніше не звертала увагу,що в цих словах може бути подвійне значення... Solomi, У Вашій лінієчці написано, що Вашим горобцям - це скільки?То щось не правильно написано, чи я не можу зрозуміти?
Відповідь: Підписи форумлян сподобався підпис Mavra (якщо не помиляюся) Если женщина успешна, неотразима и довольна жизнью – значит она кому-то мстит! саме намагалася зрозуміти поведінку однієї своєї знайомої, а цей підпис поставив все на свої місця )))
Відповідь: Підписи форумлян Його там і нема. То вже якесь песимістичне доколупування до того, чого нема.