Відповідь: Підписи форумлян Speak English, dress Italian, drive German, kiss French, be Ukrainian... Супер-підпис, не знаю чий, але собі в скайп сперла А ще подобаються "ваше щастя, що я не ваше щастя" , "я, конечно, не подарок, но и у вас не ДР" і про шкарпетки, які цілий день на ногах. А! І колись (здається у Mazerati) був підпис про Ауді і пачку паперу. Теж класний Не пишу авторів, бо боюся помилитися, а згадувала по пам'яті
Відповідь: Підписи форумлян Як на мене то 3 тижня зими було б в самий раз, а решта нехай би весна і літо було Дуже сподобався підпис у Vittoriya:
Відповідь: Підписи форумлян Если жизнь подсунула тебе кислый лимон, подумай где достать соль и текилу..... napoleona класний і влучний підпис...дуже мені сподобався!
Відповідь: Підписи форумлян У Vittorya класний підпис: Лиш питання до власниці його: Ви бачили колись китайські ноти?Повірте, їх навіть дуже треба перекладати
Відповідь: Підписи форумлян У nezabudka класний : "Я вважаю, що "бе-бе-бе" - безпрограшний аргумент у будь-якій суперечці". Яка суперова фраза! Треба буде якось взяти на озброєння, бо часом бракує якогось "жирного словечка" в лексиконі, а "бе-бе-бе" - саме те, що треба вставляти в такі моменти
Відповідь: Підписи форумлян irchukmip - Если тебе роют яму-не мешай.Закончат-сделаешь бассейн Класний!
Відповідь: Підписи форумлян Гарний життєвий підпис у pravovuk Життя — це те, що відбувається, коли Ви обмірковуєте інші плани...
Відповідь: Підписи форумлян Прочитала підпис Kalina Зима-это время,когда за компом,кроме пустых кружек начинает скапливаться кожура от мандаринок... Швиденько віднесла два горнятка і викинула шкірки з мандаринок..
Відповідь: Підписи форумлян Мені дуже подобався допис, але не пам"ятаю в кого: "Я тебя простила!"Написала девушка гвоздем на капоте его машины!)))
Відповідь: Підписи форумлян В Lady Opium кумедний підпис: Свято наближається! (голосом оленя з реклами кока-коли) Голос оленя - це класно придумано....
Відповідь: Підписи форумлян У Zlju4ka підпис, який не потребує коментарів-100 відсоткова істина! "Уважающая себя женщина станет на колени только перед одним мужчиной, это будет её сын, и то только для того, чтобы застегнуть ему курточку."