Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. padesnig

padesnig Well-Known Member

можна, але треба мати малесенькі, бо ті більші протікатимуть.

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ми десь з місяця користувалися, не протікали, та й такі манюні аж так багато не пісяють.

3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

можна. просто нам протікають біля ніжок. треба трошки жирок нагуляти :))
    а ще ми пісяємо\какаємо дуже часто, то не встигаю міняти

4. kristina

kristina Well-Known Member

Для нас хагіс еліт софт найкращі що були. Вони таку ніжну поверхнюмають. Ніколи не перетікали і вони такі компактні на дитині виглядають. Правда коли ми ними користали пачка на 88 шт коштувала 290 грн. Памперси преміум мали і звичайні то я їх не розумію. Чого така ціна завищена на ті преміум. Вони нам перетікали через ніжку. Каки на гв все рівно як вода то впитують і без сіточки. Я ї запах для мене то фе.
    Зараз користуюсь болгарськими Пуффісами в фіолетовій упаковці. Ціна 270 грн за 70 шт. Тобто їх більше ніж Дади в моєму 4 тому розмірі. Зараз вже упаковки пішли на менше шт. Хороші витривалі, боки мають резиночку, спинка ні. Єдині трошки високі. Дада нижча в пупку маю на увазі висоту.
    На ніч даю хаггіс ультра комфорт з міккі маусами рожеві. Ніч витримують добре. Алергії чи висипу не було на жодну тм. Правда між заміною ми голопопимо в штанятах( зараз в зимі) без памперсу до години часу.

• Подобається Подобається x 1
  5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

точно пам"ятаю, що і я з першим малим мала від народження Хаггіси якісь, але то ще 8 років назад було. То вони нам тоді супер підходили.
    Потім ми підросли і перейшли на Памперс, вже й не пригадаю, чому...

6. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma нам теж 16 років тому Хаггіс ліпші були, аніж Памперс. Але то виробляє РФ, тому не купуватиму принципово

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

От власне то і стримує.

8. Melian

Melian Well-Known Member

Дівчата, а яких фірм багаторазові підгузники ви купляєте для своїх малявок? Нам скоро місяць, хочу спробувати багаторазові, але розгубилась при виборі фірм.

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

9. boyechkoVA

boyechkoVA Well-Known Member

Зараз дуже багато підробок. Беру на гульки і нічний сон памперс преміум кеа,то в різних торгових точках одна і та ж упаковка зовсім різниться якістю підгузів, яку візуально навіть видно і, звісно, ціною! А так,то багаторазові forever :) Купувала на алі, дешеві як борщ і добре служать.

Надіслано з мого m2

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я в пологовий брала памепрс зелені одиничку-було все ок. Зараз вже перейшли на більший розмір, але взяли Ліберо. Мені самі підгузники по функціоналу ок, тільки трошки система фіксакції на тілі не подобається. Вчора манюня так дрипцяла, що підгузник розщіпнувся...але може привикнемо з часом що вони трошки по-інакшому защіпаються.
    А ще в нас є багаторазові...Сказати що я ними не задоволена-то нічого не сказати!!!!Мало того що вони промокають (не те що б біля ніжки протікали, а справді тканина промокає в деяких місцях, якщо попісяти лежачи на боці), то після вологих багаторазових підгузників шкіра виглядає певно гірше ніж після вологого памперса (навіть якщо в багаторазовий маля попісяло 15 хв тому, а в памперс невідомо коли). А ще вони не такі вже й економічно вигідні. Хіба те що на сміття не викидаємо, про екологію трохи подбаємо. Короче, цей розмір ми відмучимо, і більших купувати я не буду.

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

І нам багаторазові промокають з першого разу :sad: кладу 3-4 вкладки 3- шарові+сам підгузок має підкладку... Чекаю ще 5- шарових вкладок. ( може не так швидко будуть промокати)
    А от від как їх прати досить інтенсивно потрібно.....
    Як варіант між спанням трохи побути не погано, можливо коли вже йде привчання до горщика, але зовсім немовлятку не дуже мені подобається.

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

То, певно, як кому. І ще може від фірми залежить. Нам Кулабебі хіба після 1 року почали промокати уві сні (вкладки майже всі у нас стандартні - мікрофібра, клали в кишеню по 2шт). Я така рада що одразу після хрестин замовила собі 8 шт і ще додатково вкладки - користуємося вже 2 роки (як був менший то памперс одягала лише надвір і на ніч - нам пачки памперсів (68 шт) на 2 місяці! вистачало, а після 1,5 роки взагалі одноразові використовували тільки коли автобусом чи поїздом десь далеко їхали, бо в інший час були в трусах, а на ніч багаторазові). Зараз вони вже трохи "побиті життям" :girl_haha: але досі часом одягаю вночі Скільки грошей ми за тих 2 роки зекономили - то реально тисячі гривень :girl_yes2: Бо прати все одно мені майже щодня доводилося якийсь одяг (спочатку Влад зригував багато до 6 міс, потім бруднився то їжею то болотом) і була геть не проблема вкинути ввечері у пралку ще й ті підгузки.

Останнє редагування: 19 Грудень 2015
  13. synuchechka

Напевно. Я бачила, що тут багато хто задоволений багаторазовими, а от нам шось не те...може й від фірми, в нас екопупс. Моя головна мотивація була здорова шкіра під підгузником. Але я зрозуміла що памперс+багато голодупання дає кращий ефект ніж багаторазові підгузники.

14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ну, глодупення то поки перевертатися-повзати не почне - потім або увесь час в підгузку, або висаджуватися, або прати штани і витирати калюжі на підлозі :girl_wink:

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

так, це дуже важливий фактор. от ви ж вибираєте серед "памперсів" які кращі, то чого ж багаторазові вибрали "на пробу", "аби дешевше". чому не купити по 1 шт різних фірм, різних вкладок і тд?
    ну і лишати дитину в підгузнику мокрому - це для чого?

16. synuchechka

я не вибирала за критерієм "аби дешевше", з чого ви це взяли?екопупси що найдешевші хіба?

Це не "для чого", це "тому" що я не екстрасенс і не сиджу над дитиною 24 години. Я не залишаю дитину в мокрому памперсі спеціально, щоб дослід провести. Просто точно знаю, що з багаторазовими мала ситуацію коли перевірила підгузник через 15 хв після вдягання і він мокрий-значить точно знаю що попісяла малеча от-от, недавно. А памперси ми постійно вдягаємо на сон (по 2-4 години), на прогулянки і відповідно точно не завжди вона пісяє перед його зняттям. Думаю були ситуації коли памперс був попісяний задовго до його заміни.

17. Rona

Rona Мама-йожик

Яких і де купити? Наприклад

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

Поясніть мені про одноразові підгузки для купання. Дорогі, зарази, а толку з них? Щоб какашки не випливли у випадку чп? Бо вода всередину затікала.

19. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ми таким взагалі не користувалися, і казусів якось не було

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

20. Rona

Rona Мама-йожик

@solana rok @Almariel може то такі для відвідування басейнів продають