Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Дякую за ідею!:girl_wink: Попробуємо.

2. AnjaLu

AnjaLu New Member

Ех незнаю чи надовго мене вистарчить, мала так часто пісяє що виходить тільки то і роблю що переодягаю. І ще зявилися прищики чи може то бути від вологи? Не такі як подоазнення від памперса а окремі прищики. В когось таке було? Міняти частіше підгузок?

3. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а у вас холодно в хаті? може пустіть трохи голопопити, подивитеся, скількм пісяє. і коли) не замерзне дитина за годину-другу, особливо, якщо на руках тримати)

4. AnjaLu

AnjaLu New Member

Та в нас в хаті так свіженько бо пічне опалення і високі стелі, то більше 18 градусів не виходить нагріти.

5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я своєму вдягала шкарпетки-гетри, шортики як геть було холодно а зверху нормально. і дивилася як він пісяє. бо деколи тоже не могла нічого зрозуміти. а загалом спробуйте міняти тільки вкладку -ставити її зверху - + дитина ще тільки звикає, бо в памперсі ж не могла повністю розслабитися і попісяти, то ж за 3 год набирало і явно не комфортно з таким

• Подобається Подобається x 1
  6. AnjaLu

AnjaLu New Member

А який плюс того щоб ставити вкладку зверху, а ре в кишеньку? Тоді ж навпаки якраз в мокрому сидить дитинка.

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

+ в тому, що швидше змінити) але після одноразових - так, тяжко заглядати що 30 хв до дитини. мені багаторазові були як рай після пеленок, бо моя дитина не могла бути в памперсах, ніяких( хіба за деякий час, коли ми більше висаджувалися, то який сухий вдягала, як ми йшли в місто, такий знімала. боялася взяти багаторазовий, але малий не пісяв принципово в одноразовий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. AnjaLu

AnjaLu New Member

Дякую буду пробувати з вкладкою зверху. А чим перете? Трохи в почали протікати по бокам і думаю чи то погано до ніжок прилягає чи пранням вже я зіпсула

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

чесно, я не впевнена, чи від прального порошку щось так залежить, не перевіряла, але! я перу тільки рідким всі речі + інколи маю безфосфатний теж рідкий. крім того, я все запираю милом, а попісяне добре водою промиваю і все-одно кидаю на прання, бо так мені лишається запах (ну але може то в мене нюх такий) в мене фаззібанс більшість, то я їх добре відрегулювала і маю чистий спокій. худне дитина - регулюю ще раз. китайські і Со протікають, якщо спить на боці)

10. AnjaLu

AnjaLu New Member

Дякую за деталі в мене більшість coolababy вони напевно гіршої якості. Перу теж рідким teobebe і запираю милом.

11. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

я читала на сайті фаззі банс (може то всіх флісових/мікрофібрових стосується), що милом їх прати не можна (а якщо пралося милом, то дуже добре треба прополіскувати і потім прати порошком), і порошок має бути без ензимів. Але я свої час від часу запираю милом, і от, здається мені, що якось гірше вони вбирати стали...

• Інформативно Інформативно x 1
  12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я сайт не читала, але так все роблю)

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчата, де зараз можна купити Даду подешевше? Напишіть скільки біля вас коштують, можливо хтось має на залишку, чи знає якісь гуртівні.
    В нас вже 210грн.

14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Купила я вперше метрівські підгузки Аро - дешевші за Даду і Бебідрім виходять (десь 170 грн за 56 шт 5 ромір). Багато від них не очікувала - мені потрібні були лише на 1-2 год вдягати на прогулянки (вдома багаторазові, а на ніч нам лише Памперси ектів підходять).
    Спочатку трохи не сподобалося що вони такі ніби твердіші, може для геть маленьких дітей не підійдуть, але Влад не жаліється :girl_wink:, а головне що у нас після прогулянки вони всередині значно сухіші на дотик за Даду і Бебідрім, тобто вбирають краще.

Останнє редагування: 13 Лютий 2015
  15. Shamna

Shamna Мамуся

На Сихові біля Іскри є магазин з різними підгузниками, постійно там брала, коли була там.
    Останній раз брала Даду по 180 грн.

16. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я брала в одного чоловіка з Сландо давніше,зараз у нього пише ціна 190 грн.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

17. Gajka

Gajka Well-Known Member

Звітую. Була нині на Гайдамацькій, за порадою тутешніх форумлянок, забрала останню пачку "3" Хелен Харпер за 155грн, більше їх не возитимуть, бо кажуть, що дуже подорожчали. На ринку поряд вони 185грн. Привезли туди якісь нові чеські по 167грн, взяла на пробу.
    Дада там 205.
    Обійшла весь ринок на Грінченка. Дада 210 в основному.
    Ще взяла пачку Хеппі "3" останню за 220грн, нові вже по 250. Там 82шт, хто користується, напишіть, як вони вам.

Дівчата, як маєте діток, радила б обійти всі закаулочки у пошуках залишків ще по старих цінах. Бо всюди вже все нове і дорожче, думаю буде ще дорожчати, бо долар обіцяють ростиме.
    Пишіть тут де і які ціни на кожну марку, стане іншим корисно.
    Мені дуже допомогли дівчатка, дякую!

Але тих підгузків нам на днів 40 хватить, тому шукаю ще.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

мамусі! Задумайтесь про багаторазові підгузники і ВИСАДЖУВАННЯ! Окрім всіх інших переваг, економія (грошова) стане для вас приємним бонусом! :)

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

100% навіть при теперішніх цінах на багаторазові підгузки (бл.200 грн) виходить вигідно 200*8= 1600грн - це приблизно 6 пачок одноразових підгузків. Тобто багаторазові окупляться десь за +-3 міс (навіть враховуючи пачку прального порошку). Тим більше що одноразові підгузки точно ще не раз подорожчають за рік часу, а багаторазовими можна спокійно користуватися 1-2 роки. Як бонус - економія на кремі (попа не впріває) і турбота про екологію :girl_wink:

• Подобається Подобається x 3
  20. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Це які? бо я хотіла докупити собі фазіків, але як вчора подивилася ціни.....
    в нас напваки, в одноразових маємо ідеальну попу, в багаторазових гірше. Кремів ніяких не використовуємо ні там ні там