Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

маю меншк ікеа, нормально, не парить, можна прати на 60.
    дл себе зробила висновок, що найкраще - то медична клійонка (розмір берете під себе), повернута тканою стороною до вас і пеленка. бо ті звичайні пеленки - попісяла раз - і вже всю кидай прати, а тут - мокру пеленку забав, тряпочкою легенько протер, воно сокро сохне і постелив вже нову.

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

моя багаторазова менше парить, ніж клейонка+пелюшка. а про спосіб використання багаторазових пелюшок так, щоб не викидати після одного попісу я вже писала.

3. Retaret

Retaret Well-Known Member

дівчата, а зорієнтуйте по цінах на памперси будь ласка (незнаю чи то до цієї теми). Хоч нам на лялю чекати ще кілька місяців, але вирішила, що такий продукт не зіпсується , а ціни на нього ростуть постійно. Вчора пакунок памперсів преміум кеа був 285, а нині в тій же точці 315. Словом я вирішила нині зробити перші запаси, взяла ту велику пачку, + ще зелених "одиничок" 145 грн за 43 шт. Вологі серветки памперс по 30 грн.
    Що скажете про такі ціни? Є якісь точки, де такими товарами взагалі вигідно закуплятися?

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

не хочу вас розчаровувати, але бувають варіанти, коли дитина має несприйнятність до якоїсь тм підгузків.
    в мене син мав висипку після використання підгузків памперс в оранжевій упаковці(незнаю чи такі ще продаються). племінниця непереносила ліберо.
    так що не раджу "затарюватися " підгузками одної тм

5. Retaret

Retaret Well-Known Member

так, то я вже нині трохи тут в темі читала. І знайомі розказують. Але чомусь більшість на початок беруть саме памперси, то і я так вирішила змавпувати.
    Ще сьогодні чула історію , що одна мама собі набрала в пологовий поштучно всяких різних, по 2-3 шт.всіх марок. Ну я якось вирішила взяти принаймі ці зараз, але ще не дослідила питання цін, крім того, що вони зростають шалено і на підгузки в т.ч.

6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Не беріть одиничок багато. В нас малий їх "переріс" менш як за 2 тижні. Ви ж не знаєте поки - можливо і у вас дитина народиться важчою за 4 кг :)

7. Almariel

І вологі серветки - то марна трата грошей. Дитинку здоровіше підмивати. Купити лише маленьку упаковочку, щоб в сумку кинути. Мені пішло для дітей по маленькій упаковці для новонароджених, а потім зразу 3-ку купували.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

8. La esposa

La esposa Moderator

о, і я так зробила. Нам на курсах різних понадавали. Ліберо дуже протікали, Хагіси були якісь видовжені і теліпалися між колінками. Памперс преміум були ок, але з одинички виросли за місяць. Здається, нам пішло три упаковки по 33 шт. Можу помилятися. Після того ми безпроблемно перейшли на бюджетні Хеппі і Дада, десь місяць ними користувалися, а потім доросли до багаторазових, то пачки купованих вистачало на місяць (тільки на ніч і деколи на прогулянку).
    Вологі серветки хай будуть, заведіть собі "дорожню" косметичку — мені зручно таку мати, лежить завжди в сумці до возика. Беру її також в поліклініку чи в гості, і нічого не треба окремо пакувати — схопила і побігла. Маю там вологі серветки (вже 4 місяці лежать)), пару підгузників, пеленка з байки, пеленка медична, шпатель, пробник крему (манюсінький тюбичок), сухі серветки і пару чистих кульочків, щоб було куди використаний підгузник покласти. А ще й косметичка прозора, зручно шукати.

9. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Останнє редагування: 19 Грудень 2014
  10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

економні ви :) в нас тільки в пологовому пішла майже вся така пачка ( 4 доби). На двійку ми перейшли десь перед місяцем. А одиничок скільки використали навіть не знаю, з 5 пачок точно ( Преміум Памперс по 33 і одна пачка була звичайних зелених памперсів менша). В мене на початку були прямо маратони по мінянню памперсів, поміняла-покакала-поміняла-покакала і так по три чотири рази...
    Серветки дійсно непотрібна річ, хіба десь в дорогу пригодяться. Ми купили дві пачки (бо так по акціі продавали), то я в пологовому використала одну-дві серветки, потім просто ватний диск такий широкий мочила у воді. І так ще якийсь час вдома робила, а тепер просто попу під кран-то найкраще. Шкіра не подразнюється від тертя і вимивається добре.

11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А чи вартує зараз закупитися кількома пачками підгузників зразу, бо з тим курсои ціни ростуть не по днях, а по годинах. Ми викорисовуєм з одноразових Дада 4, вони там з 7 до 18 кг. Нам якраз добрі. Важим в 7,5 міс 9,5 кг. Напевно ще довго їх використовуватимемо. А в вас 4 на який час зависла?

12. Almariel

Нуууу ми з старшою ще 4-ки користуємо. 13,5 кг.

13. invisible

invisible Well-Known Member

Залежить певно від пухкості попки. Бо ми вже давненько як на 5-ку перейшли, ще певно більш як півроку тому. Хоч по вазі (12 кг) прекрасно вписується в 4-ку, та вона їй якась тіснувата.

14. Almariel

То може ще від марки залежить. У нас памперси і ще одні інші.

15. La esposa

La esposa Moderator

Ми вже місяць як носимо 4+
    Думаю, купити вартує. Он чоловік нині зібрався на Шувар, бо свята йдуть, невідомо як там що працювати буде. Думаю, ми ще в 4+ довго походимо.

16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В нас 4 був останній розмір підгузників, користувались до 1,5 року. Мала худенька, зараз має 12 кг, тоді напевно десь біля 10 було

17. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

В мене з двійнятами памперсів йшло, що не злічити. І серветки також в перші місяці йшли. Особливо вночі. Вдень мила під краном, а вночі серветками . А що до розміру, то в них давно п'ятірка, місяців з 7 точно.

18. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

ми найчастіше закуповувалися памперсами преміум в Метро. Там найдорожчі брали по 280грн за 94шт, недавно за 120 шт трійки брали по 400грн. ще раз в Космо надибали акцію одиничка по 240грн 94шт.
    Серветки у нас ідуть ого-го як. В пологовому 2 пачки використала. Але то більше пішло через те, що на Мєчнікова гарячої води на 3-му поверсі майже не було(((

19. AnjaLu

AnjaLu New Member

Дівчатка розкажіть хто користується багаторазовими підгузками які вкладки краще купити (скільки шарів) і скільки орієнтовно. А також скільки приблизно підгузків на день якщо рахувати в еквіваленті на одноразові? Моїй донечці 3 місяці, зараз використовую 6-8 підгузків на день, скільки варто купити багаторазових щоб хоча б спробувати чи буду тим бавитися? (поки маю тільки один). А також питання до тих хто пробував перейти на багаторазові але не пішло (наприклад ну просто нема часу тим бавитися чи щось таке). Розкажіть які підводні камені того. Чи взагалі варто починати поки ще мацьопа така чи почекати до півроку чи довше?

20. Almariel

візьміть, щоб було хоча б 3 шт. так щоб прати відразу і на батареї сушити.
    вкладок треба багато. якщо закидати в машинку прати, то треба штук 20 і більше. але я би порадила не витрачатися зразу так багато - раптом справді вам не піде. візьміть стару постіль, яка вже дуже м’якенька.ю і поріжте її на вкладки. у мене з півторачного підодіяльника вийшло 8 вкладок (але можна було і товстіші вкладки робити). тобто розрізла підодіяльник і зшила так, щоб вийшли 3-шарові пелюшки, а потім ще складаю їх у 6 шарів, щоб покласти у підгузник.
    я не користуюсь кишенькою в підгузнику, а кладу вкладку зверху. один попіс - і вкладку змінюю.

• Подобається Подобається x 1