Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

в ідеалі нічого не треба під підгузник. навіщо в дитину постійно щось пхати? не знаю як інші, а наш крем під підгузник Джонсонс з цинком - що не є корисно.

2. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В нас Бюпхен крем і присипка.

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Тільки що подивилась на склад, є стеарат цинку! :girl_cray:Це і є теж саме?

3. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дівчата, а яка ціна на Даду зараз? Ми користуємось памперс ектів бейбі, 4+, найдешевша ціна то зараз 250, а в аптеці і по 390 були. Колись Дада малому протікав, хочу тепер ще раз спробувати.
    Вдома синок без памперсу, а на обідній сон знову почав пісяти:sad:

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ліберо мені подобаються, але вони як і Хагіси російські, то ж більше брати не буду :girl_sad: Колись з малою мені Хеппі підходили, з малим ще не пробувала, куплю на пробу.

5. Megan

Megan Well-Known Member

160грн. у нас за 4-ку. Там 54 шт.

6. Latane

Latane Well-Known Member

на гуртовому шуварі 135 грн.

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дехто зовсім не заморочується тим. Але наша акушерка казала, що цинк то не добре. Хоча я сама іноді користувалась літом, бо така вже.шкіра чутлива: година в підгузнику на день - вже попа страшно червона.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Бо не пріє нічого у нього під ними, то нашо лишній раз там шось мастити...

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Біля нас в магазинчику побут. хімії ще були по 130 грн.

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

біля нас 4 коштують 140грн, я теж беру на прогулянки і деколи на ніч, то нормально, не протікають

10. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчата, а яка ціна памперс преміум 3 і 4? І хто знає де дешево можна купити?

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

та то якась така тілобудова наразі в малого, довга спина))) ми бодіки вже на 2 рочки носимо (звичайно геть вільні, але 86 розмір чи то 18 місяців вже десь 2 місяці не защіпаються ніодної фірми)
    ну але то дійсно хаггіси маломірки, бо нам як приносили вкупі з подарунком Памперс (вже не памятаю білі чи зелені) то 4 була там більша суттєво ніж в хаггісах
    а недавно як пробували ті ж Хеппі, то і їхня 4 налізла на малого, але впритик
    10 кг важить, худий і довгий)

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

13. Megan

Megan Well-Known Member

Нє, то якщо стоїть, то високий, а якщо покласти - то довгий ;) :girl_haha:

14. loreniya

loreniya Well-Known Member

перечитала все нове і дійшла до висновку що на пробу візьму багаторазові кулабейбі. ціна одноразових памперсів сама заставляє зробити вибір в сторону багаторазових. нам 8 днів і вже 1/3 упаковки памперсів пішла. памперси помінялись за 5 років- втягують менше. можливо це 2 мала мому ведмедику але треба докористати бо вже купила.
    я так і не зрозуміла- самі вкладки на батареї сушити можна чи ні? трусики однозначно не можна- а як довго вони сохнуть самі по собі? думаю взяти три комплекти .по 3 вкладки в кожному. але от які вкладки взяти вагаюсь.поки буду комбінувати з одноразовими на ніч. а там як бог дасть.

а чим їх прати? навіть не так- чи можна милом прати простим- вкладки особливо. я дитяче перу мильним гелем- два куски мила (не смердючого і не того білого ароматизованого) типу невської косметики тру на грубу терку складаю стружку в 8-10 л каністру пластмасову і заливаю хол водою. два дні помішую паличкою десь 3-4 р в день як згадаю. все отримуєм рідину для прання яку лию в машинку 0,5 л приблизно на одне прання. так і постіль перу. хочу так вкладки прати- можна? мило їх не попсує?

15. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

вкладки сушити на батареї можна. А трусики сохнуть дуже швидко навіть без батареї (на батареї не можна), вони складаються з двох тонесеньких шарів тканини.
    Думаю, все це можна прати в будь якому засобі для прання, в тому числі і тому саморобному, який ви описали.
    Я часами запісяні підгузники прала просто водою (без мила/порошку), бо в новонародженої дитинки на ГВ сеча майже прозора і практично не має запаху.

16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Нам найбільше сподобалися оті звичайні - з мікрофібри (ми маємо ще бамбук і супербамбук, але мені вони якісь гірші). А самі підгузки мені кращі з вугільним фільтром (чисто візуально :) ), бо фліс у них всередині сірого кольору, в тих де фліс був білий за рік використання став якимось жовтуватим.

---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:33 ----------

Останнє редагування: 5 Листопад 2014
  17. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

не рекомендую прати вкладки таким розчином мила, оскільки натуральне мило може залишати тоненьку плівку на поверхні вкладок та трусиків і погіршить поглинання, тобто можливе протікання.

18. loreniya

перу вже три роки. поки нічо машинка не каже. і в сестри теж. тен коштує 100 -180 грн не так і дорого впринципі. дуже шкода що милом не можна прати... я не люблю тої хімії для дитячих речей давати... а чим ви перете їх? особливо какуськи ;-)

19. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ага, мені підгузи не промокають, хоч теж милом перу

20. loreniya

так мене заінтригували ті підгузки фаззібанс - всі хочуть а купити годі... вже і собі такі хочеться! так все дочитую і розумію що мому малому, 10 днів вік- йому ще явно великі будуть ті кулабейбі... вроді бачила на кідстаф і розмір для новонароджених. а от вкладки стандартні там чи теж зменшені? так важко вихначитись. і дорогувато щоб пальцем в небо тикати. кнопочки чи липучки ... на хлопський розум липучки легше по розміру підігнати!