Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Які розміри підгузників (одноразові) носить середньостатична дитина в віці 5-8 місяців?

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

розмір 4, в нас принаймні така розмірна сітка, а так - дивіться по кілограмах, четвірка десь від 8(9) кг до 14

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

ми якраз в такому віці переходили з 3 на 4.

4. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

А ми вночі зараз не пісяємо.Зазвичай над ранок, то дуже багаторазовий виручає.А от коліжанки мала 2.3, то вночі два рази міняють одноразовий, бо протікає...
    Може вам спробувати сірі , їх позиціонують як грубші, думаю для сну то не проблема,як для руху.
    Ну,і плюс є такі всілякі наматрацники,пеленки вони не мали б парити і пропускати рідину.

5. Almariel

а після попісу доця прокидається, бо мокро? бо моя прокидається, і поки я зміню вкладку, то дуже розбуджується, що навіть з цицею може довго засинати.

6. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

може спробуйте 2вкладки наніч класти з тих що суперпоглинаючі -1вкладки впитує 120-150мл рідини

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Замовила таких 2 шт (в результаті маю 2 таких і 2 також кулабейбі модель "поло").
    Загалом мої враження від них позитивні. Окрім того що ніби трохи більші самі по собі (якось масивніше на дупці виглядають).
    Зняти/вдягнути таки можна завдяки тому що там і з переду і позаду резинка. Всередині карман з "угольного" фібру (мені він якось приємніший по відчуттю)
    А от три кнопки по висоті по боках не дуже зручно застібати :girl_sad:
    До них взяла вкладки бамбук + мікрофібра (2 зовнішні шари бамбук і 2 всередині мікрофібри) - приємні на дотик, добре впитують, не аж дуже громіздкими (десь такі самі як звичайні мікрофіброві) але довго сохнуть.

8. padesnig

padesnig Well-Known Member

Обовязково слідкуйте щоб сходив в туалет перд сном і не давайде багато пити перед сном. Я б від підгузників не відмовлялась, якщо не хочете міняти постіль кожну ніч. В туалет водити, теж не зовсім правильно, бо діти звикають до того що треба пісяти в ночі - вони мусять звикати до того щоб спати цілу ніч без пісяння.

Мій старший спав в підгузнику до 4х років :girl_blush2: Але як почав бути сухим в ночі, ми зняли підгузник. Плюс в такому віці він сам вже міг піти в туалет в ночі якщо дуж треба.

9. Almariel

а якщо дорослі пісяють вночі - то теж не нормально? моя сестра, вибачте за подробиці, щоночі встає раз у туалет, то їй памперс вдягнути?

10. StarKa

StarKa Member

то значить всім треба брати з вас приклад!

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Моя коліжанка підкладала малому стаканчик невеликий під пісюн, тоді необов'язково вставати. Це варіант якщо хлопчик, з дівчинкою ясна річ не проканає :) ну і якщо спите разом а не окремо, бо тоді вставати все одно прийдеться.

зі свого досвіду сказу що багаторазові кулабейбі все одно протікають і то часто особливо якщо дитина на бочку спить. Можу лише фазібанси порадити, там резиночка коло ножки - прилягають ліпше, але дивіться щоб вам по розміру підійшли бо вони такі скуповаті.. на 2+ можуть бути замалі.

От ті поради що кажуть 2,3 вкладки ставити - нам ніколи не помагало , бо перетікає найчастіше не від того що не вміщається, а від того що лиється боком.

Ну і як варіант взагалі труси не вдягати, постелики клейонку медичну, зверху пеленку складену в 2-3 рази і міняти пеленку лише після попісяння.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

мій старший не пісяє вночі з рік і місяць, а маленька пісяє вночі 1 раз в районі 4 години і вже зранку 8-9, а я можу і два рази вночі вставати :)

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

от не розумію, то розщібати треба лише коли попісяє, щоб змінити вкладку? а так то можна знімати без розщібання? тобто я питаюся наскільки часто він потребує розщібання

11. tiramiska

а що то за медична клейонка і де її взяти, всі про неї пишуть а я як з глухого села :girl_blush2:...

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Наталь, я малого висаджую, то ж коли гуляєм в слінгу, і малого нема де покласти, або мені хоча б присісти то те защівляння "на весу" не викликало в малого захват". Натягнути на дупцю легше.

13. Almariel

кулабебі в нас ніби не протікають. а от екопупси - так.

14. invisible

invisible Well-Known Member

Я купувала в аптеці. Така цупка темно-оранжева, як у лікарнях іноді стелять на кушетки.

15. padesnig

Ні. ще можна постіль і піжаму передягати кілька разів на ніч, якщо подобається.

---------- Додано в 02:38 ---------- Попередній допис був написаний в 02:33 ----------

Якісь тут злі усі.

Якраз йдеться про те що дитина сама в ночі в туалет не піде.

Якщо ваша сестра встає в туалет кожну ніч, це не означає що це нормально. Проконсультуйтесь з лікарем.

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Хто сказав? Дитина якого віку?

Ага, гррр. Злі і нетолерантні:xaxa:

17. tiramiska

А от коли дитина в підгузнику одноразовому до 4 років то це добре хіба для матрасів, килимів, диванів...можливо для декотрих мам...
    Але не для дитини

18. padesnig

Якраз для дитини, бо вона не прокидаеться в ночі.

http://www.babycenter.com/404_how-can-i-help-my-child-stop-wetting-the-bed-at-night_2750.bc

19. Redvisitor

Redvisitor Active Member

А може варто її стимулювати прокидатися мокрим ліжком?

20. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Та, та. А те що пісяє під себе в підгузок, не розуміючи як правильно вирішувати свою потребу - це теж нормально? Чи може, навіть корисно?
    Загалом думаю, коли мама не лінується і прививає дитині навики до чистоти, то і потреби в підгузках до 4-х років не треба, і вставати вночі теж не треба. Уявіть собі: дітей, які без підгузка і сплять всю ніч в 2 роки - безліч. Просто часто замість того, щоб читати вумні книжки, треба лиш дивитись на дитину і мати здоровий глузд, все решта прийде само собою в потрібний час.