Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

олійка небажана (як пояснюють виробники багаторазових підгузків, це може зробити поглинаючий шар водовідштовхуючим), а от креми на основі оксиду цинку можна

2. natorella

natorella Well-Known Member

я мастила олтвковою, ніц не було. вбирали ок

3. invisible

invisible Well-Known Member

А що, хіба є подразнення? Бо я під багаторазові ніц не мащу, навіть під одноразові тільки інколи мастила.

Я перу в машинці переважно, бо мала знову стала частіше какати, то руками то все не наперешся щодня. А сохнуть - залежно від погоди. У таку як зараз навіть прані в машинці по 2 доби сохнуть.

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В нас дякуючи тим підгузкам відпала потреба в змащуванні попки кремами))

Дівчата, а чого в вас так довго сохнуть підгузки? То вдома чи на вулиці 1-2 доби? В мене при гарній погоді на вулиці сохне за пів години, а вдома то за ніч сухий.
    Вкладиші оті бамбукові сохнуть трошки довше, а тоненькі вже після віджиму з пральки практично сухі, дуже зручно!

5. invisible

Ну от, а я так тішилася сьогодні новими бамбуковими вкладишами і трусиками - думала ті вкладиші такі тоненькі, будуть швидко сохнути...
    Взагалі найдовше в мене сохнуть вкладки з мікрофібри, вони досить такі товсті. Сушу завжди на балконі, то залежить від погоди. Трусики Кулабейбі найшвидше сохнуть, а Екопупси трохи довше.

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

були. і то тааакі, але дякуючи пораді наторелли, з олійкою оливковою всьо пройшло. але от чутливість залишилася - навіть від слюнок довкола ротика вискакують, а поки спить то проходять(

ем, мені їх і задаром не тре)

Останнє редагування: 28 Травень 2013
  7. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

то я певно наплутала- значить ті товсті в мене то мікрофібра, а не бамбук! Бо товсті на кнопках значно довше сохнуть, але і впитують ого скільки! А ще маю тоненькі, десь по 2-3 мм., от вони сухі буквально після віджиму.

8. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

То залежить від тканини. Натуральні тканини сохнуть довше. :girl_yes2:

9. invisible

Чим ви відпираєте плями від как? Бо я замочую одразу, іноді по 12 годин навіть (у дит. порошку Емвей), потім перу в машинці, але все одно не завжди вдається позбутися тих жовтих плям... А при високій температурі прати не можна. Як тоді прати, щоб не пошкодити трусики/вкладки і відіпрати від плям?

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

звичайним порошком "Ушастий нянь", не завжди замочую, температура 60 градусів, на пральці ставлю попереднє прання з замочуванням, потім основне прання і подвійне полоскання, уточню що я так перу багаторазові пеленки, та і всю білизну малого, підгузків багаторазових поки не маю, ще жодна пляма не лишилась

11. invisible

От власне, що на трусиках в мене стоїть обмеження 40 градусів... Хіба окремо ще прати вкладки чи що, бо їх можна при вищій температурі...

12. karioka

karioka Well-Known Member

а ми якраз сьогодні зранку мали таку "аварію":)- перший раз какусьнули в ЕкоПупс з кишенькою (до того було в Полосатик:)таке)- я скоро в холодній воді змила трусики і намилила господарським дитячим милом (здається також Ушастий нянь)- відпустило добре...а от вкладка не пустила,то я її намилила і зараз лежить, все ж плямка лишилась...:sad:

13. Redvisitor

Redvisitor Active Member

я з господарським милом під краном запираю, а потім в машинку як звичайно, ще плями не лишалися... головне одразу запрати, поки не засохло

14. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

я читала про радянський спосіб відбілювання -намилити господарським милом і в пакеті потримати без доступу повітря

15. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я збиваю какулі душем над мискою і стараюся відразу запрати господарським милом, а якщо не встигаю, то забираю какулі туалетним папером в унітаз, а підгузник замочую в холодній воді, потім запираю господарським милом, то плям нема. Зараз синочок вже какає переважно на горщик, але "збої " трапляються :girl_blum:

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Якщо не відпустить, то попробуйте замочити в воді + морська сіль , але лише вкладки , морська сіль- то для мене натуральний відбілювач. Сіль беру найдешевшу без ароматизаторів.

16. didymos

didymos New Member

Дівчата я користуюсь спреєм для попереднього виведення плям від амвей ще ні разу не підвів,і не обовязково зразу прати.

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Дівчата, а може хто має/пробував такі підгузники/трусики
    Вони дуже на звичайні подібні але мають резинку і кнопочки інакше розташовані. Позиціонуються як і трусики тренувальні.
    Цікавить чи досить вони зручні і чи взагалі не підробка.

18. Almariel

Almariel Well-Known Member

я завжди знімаю підгузник як трусики, навіть одноразовий, коли висаджуємся

19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Та зняти не проблема.. Вдягнути/застібнути - так. Їх же не натягнеш на дупку

20. Almariel

Almariel Well-Known Member