Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. bubamara

bubamara Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

до StarKa: якщо попісяє багато, то намокне. Буває, що попісяє так, що верхня трикотажна пеленочка не намокає, тоді я міняю тільки вкладку.

Взагалі, ці пеленки не можна порівнювати із, скажімо, багаторазовими підгузками. Це швидше пеленки, в традиційному розумінні, тільки із зручною конструкцією, в яких дитинка може рухатися, і вони не спадатимуть з неї.

а, якщо поверх пеленочки одягнути шерстяні штанята дісана, то їх вже важко пропісяти (ну хіба би дитина умудрилася два рази встигнути налюрити)

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дівчатка, морже хтось хоче ось такі підгузки? я замовила один на пробу- мені сподобався, мягкий і зручний. хочу замовити ще один-два. може хтось хоче зі мною? поділимо доставку. пишіть в пп. замовлятиму після вихідних)))

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а що там з розмірами? в темі не знайшла(
    і чим вони кріпляться - гудзиками, кнопочками чи ліпучками?

4. olenkastar

універсальний

кнопочками, розміртеж ними регулюється

5. Natalya

Natalya Well-Known Member

Оленко, а скільки реально потрібно купувати підгузників і вкладок (щоб вистачало)?

6. hobbyhorse

hobbyhorse Member

О, ми такими користувались, реально класна штука за ці гроші!!!

це залежить від того, чи плануєте трохи висаджувати. Ми висаджувались. Я брала 3 підгузника і 9 вкладок. Вистачало з головою.

7. StarKa

StarKa Member

Я би також взяла один на пробу/порівняти з нашими Кулабейбісами, бо на вигляд дууууже схожі...( тільки мені голубий з кружечками тільки). Але вкладки не обов'язково, якщо б хтось хотів могла б відпродати комусь вкладку.

До слова, маю ще дві новесенькі вкладки від Фаззі банса. Менша і більша. Ті що в комплекті з однорозмірним ідуть. Відпродам також якщо когось цікавить.

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

У мене 8 кулабейбі, 1 фаззібанс, вкладк десь коло 20 штук. Перу раз на 2-3 дні. Але ми також висаджуємося, принаймні пробуємо. Ну вночі постійно без підгузників, а вдень вдягаю, щоб не голою дупою до плитці на кухні, так навіть у трусиках холодно..

8. olenkastar

за твоєю порадою їх і купила))

Дівчатка, стоп! є нас 5 штук, якраз поділимо доставку файно) замовлятиму нині ввечері. кому принципово колір- пишіть мені в пп(+ 1 колір на заміну,якшо такого не буде).

9. Holly

Holly Moderator

я мала лише один фазі і 2 вкладки. Мені вистачало. Ми з 3 міс. висаджувались ну і вдома ніколи не вдягала підгузника, час від часу використовували одноразові

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Прочитавши тему переконуюсь що на одноразові підгузки різна реакція дітей. В мене з малим не було жодних проблем- користувались памперсами, з року перейшли на sleep & play оскільки малий мало пісяв(а вони тоненькі) і вони нам підходили. У знайомою sleep & play не прижились оскільки малий їх перепісював. Зараз задумуюсь з появою другої дитини чим буду користуватись? Ще хочу додати з повного першого місяця все прала в машинці дитячим порошком. Як добре що малий не алергік!

11. Oksamyt

Oksamyt New Member

Я перечитала темку і щось не натрапила, що трапляється з багаторазовим підгузником, коли малюк какає, а не пісяє, оскільки ми не висаджуємося, то чи доведеться його одразу повністю перебирати??? і ще так зрозуміла, що якщо брати однорозмірний, то одяг доведеться носити трошки більший, бо підгузок габаритний????

12. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Хм... взагалі , я би і одноразовий одразу знімала/міняла..

13. Oksamyt

Oksamyt New Member

я мабуть не дуже чітко висловилася, підгузник звісно я одразу міняю, я про одежу, тобто чи втримує багаторазовий підгузник так, щоб повністю одяг не міняти а лише змінити підгузок????

14. hobbyhorse

hobbyhorse Member

))))))) аааа... от воно що.. ну загалом підгузники гарно регулюються, в районі ніжок не мало б затікати, якщо підгузник правильно одягнути. А ще, якщо мова йде про варіант "фаззібанз" і подібні, то там непромокаючий зовнішній шар. Не протікає 100% А якщо мова йде про Дісанівські підгузки.. то точно незнаю.. може хто з наших дівчат користувався такими? Що скажете?

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А ви хочете, щоби дитина в тому скільки часу квасилася після того, як покакає? ;)

У нас колись був прокол, коли їхали в машині. Перебрали хвилин через 5-10 після того, як покакав. Основна різниця з одноразовими - каки не висихають і не пристають намертво до шкіри дитини. Все змивається дуже легко й швидко.

Зайшла в тему, бо подарувала мені коліжанка підгузники Kawaii. Вони дешеві ($7.99-$11.99) і дуже класні!
    От нова версія фазібансів мені не дуже, старіші мені більше подобалися. Принаймні вставки, бо підгузники набагато ніжніші.

16. natorella

natorella Well-Known Member

я замість фазівських вкладок користаю дізанівські пеленки марлеві
    і не в кишеньку кладу, а поверх флісу
    тота марля вбирає добре. як коли пропустить - витягла вкладочку, а підгузник сухий

17. Liliyah Romanova

У мене нема потреби. Вставок у мене по дві на кожен підгузник, а підгузників 12 штук, це при тому, що ми 4 вислали до Львова. :girl_crazy: Задарувала мене моя коліжанка коротше. :blush:

18. Oksamyt

Oksamyt New Member

а де їх у нас можна купити для проби??? бо я так розумію , що ви не в Україні.

19. Liliyah Romanova

Я в Канаді. Замовляю онлайн.
    Вирішила написати про Kawaii, бо раз ФазіБанз є де купити, то подумала, що й ті інші теж десь є. :blush: Вони трошки об'ємніші за фазібанз, але дуже ніжні, м'якенькі. Коротше, якість чудова, а ціна набагато нижча. Якби хтось знайшов, то раджу купити.

20. natorella

natorella Well-Known Member

нема в нас їх
    треба пробити як з доставкою сюда і купити пару штук