Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Hanny

Hanny Active Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

І я придбала багаторазовий підгузник FuzziBunz One Size/однорозмірний, якість супер, але дуже габаритно виглядає на дупці моєї доні! Деякі сліпики чи штанята які одягаємо з одноразовим підгузком , маленькі якщо одягнути багаторазовий! Але головне, що доні комфортно!

Останнє редагування: 8 Квітень 2011
  2. natorella

natorella Well-Known Member

або не одягати розмірний одяг, або одягати штани просто. ніяких боді, сліпів
    вони дуже сковують рухи дитини

3. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Своїм діткам з народження одягала підгузки "Pampers", цілком задоволена. Жодного разу не випрівало. Відколи починали повзати, одягала трусики-колготки (тільки вдома і якщо було більше вільного часу), пробували сідати на горщик, але помітні результати зявились тільки після року (какати) і приблизно в 1,5 пісяти. Майже тоді й скинули памперси взагалі. Не думаю, що від того, що дитина в підгузках одноразових, вона не буде сідати на горщик. Просто треба постійно і терпеливо йти до того (маю на увазі маму).

4. hobbyhorse

hobbyhorse Member

На користь багаторазових підгузків батьки схиляються не тільки для швидкого сідання на горщик. (взагалі сумніваюсь, що воно напрямо пов"язане) , я через низку інших факторів.
    екологічність, економність одні з них. ИМХО.

5. AlbinaK

AlbinaK Member

Я якось трохи скептично відношуся до багаторазових, хоча не буду брехати, придивлялася. Але побачила більше мінусів ніж зручностей та економії.
    Щоб вони більш менш нормально сиділи треба купляти ромірні(тобто все одно міняти з часом) та багато вкладок щоб не прати пару разів в день. Вже не бачу великої економії та більше мороки. а так як в мене часу і так не вистачає додаткове прання мені не потрібно. Плюс не впевнена и комфортно в них дитинці, особливо літом. Тому з другим ми знову на улюблених ПАМПЕРСах. тільки от беру ці нові, покращені.

6. nattsol

nattsol Well-Known Member

я вже якось показувала фотки, де дитина в розмірному і однорозмірному підгузнику - однорозмірний виглядає менш габаритним, тому зупинилась на них :) ще почитала відгуки і зупинилась на фаззібанзах через гумки для регулювання (наприклад, в кулабебі таких нема, через що на малих дітях вони не дуже добре обхоплюють ніжку, а більшим можуть трохи тиснути)

особисто для мене в плані економії є ще такі аргументи: оскільки планую в майбутньому мати більше, ніж одну дитину, "придане" перейде у спадок.
    і ще одне, багаторазові підгузники можна буде потім продати :)
    я купила 10 запасних вкладок на ebay (за 19$). вони трохи більші, ніж ті що ідуть до фаззібанзів, але цілком годяться. і теж з мікрофібри. потім подивлюсь по ситуації, в разі чого докуплю ще.
    правда, моя мама подивилась і сказала, що їх можна було б і самому зробити зі старих рушників махрових або ще якихось підручних матеріалів :)
    в цьому я ще теж поки не дуже впевнена, але при всій своїй нелюбові до синтетики не побоюся вдягати їх на своє маля :) (зрештою, планую їх використовувати більше для підстраховки, бо бавитимусь з висаджуванням, тож деревця-кущики в парках будуть наші)

Останнє редагування: 28 Квітень 2011
  7. Ная

Ная Well-Known Member

Як спробуєте,то ваше ставлення зміниться в протилежну сторону. Ми перейшли на багаторазові коли Таюсі було півроку,сталося то вимушено,бо в дитини від одноразових,отих нових і покращених був страшенний дерматит плюс завдяки ним же ми мали запалення сечових шляхів. І аж тоді я зрозуміла наскільки приємніше,краще,економніше користуватися багаторазовими підгузниками,а дитині в них однозначно комфортніше і здоровіше. Донедавна одноразовий підгузник я давала на ніч,бо дитина погано спить,боялася,шо з тим мінянням підгузника вночі ми взагалі не будем спати,відважилася на багаторазовий знову ж вимушено,з матеріальних причин. І ніц страшного не сталося,перші кілька ночей я двічі міняла підгузник,тепер дитина спить в сухому аж до ранку,пісяєм прокинувшись на горщик,і то лишній раз доказує,що в багаторазовому підгузнику дитина краще контролює свої потреби. Навіть від того одного одноразового на ніч були подразнення на шкірі час від часу,тепер тих проблем нема зовсім. А до того я теж дуууууже скептично ставилася до багаторазових підгузників,навіть можна почитати тут в гілці. А щодо прання-все одно є купа щоденного і багаторазові підкузники нічого тут не міняють.
    В одноразових,думаю,більший дискомфорт. Маю на літо бавовняні трусики з вшитою непромокаючою і вологопоглинаючою вставкою,наразі при +20,наскільки бачу по дитині,нормально в багаторазових підгузниках)
    Щоб не купляти розмірні можна перейти на багаторазові як дитинка чуть підросте,нам однорозмірні були в сам раз і будуть ше надовго.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Однозначно комфортніше, ніж у пластиково-паперових підгузках. Тканина є тканина.
    Он мій чоловік зараз користується "зеленими" гаґісами, то дитині шкіра зразу реагує. То він чергує з багаторазовими все одно, бо в одноразових, якими би натуральними та покращеними вони не були, дитина пріє.
    Ми наші однорозмірні дуже любимо. Розмірні тільки наніч вбираємо.
    У нас кожен однорозмірний фазібанз має по дві вкладки в комплекті. То навіть на упакуванні написано.

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

так і є, просто купила ще про запас, бо вони сохнуть значно довше :)

10. StarKa

StarKa Member

А чи буде комусь цікаво приєднатися до закупки підгузників Кулабейбі по нижчих цінах ніж на сайті?? Якщо організуємся гарно, то вийде досить таки дешево. Порядку на 20, а то й 30 % дешевше. Не можу ще відкривати нові теми в СП(яко не маю 300 дописів ще на своєму рахунку), тому прощупую попит тут. Мені взагалі-то цікаво самій купити підгузників для малого. Зупинилася на цих. Сайт тут. Але дізналася, що може бути дешевше, якщо назбирається на 3000 грн товару. Відпишіться в карму або в пп, якщо комусь таке цікаво. Думаю чи вартує взагалі починати ту затію чи купити по цінах, які пропонують на сайті і усе. Дякую.

11. Hanny

Hanny Active Member

Нам такі подарували, лежать в шафі і ми ними не користуємось, незручні:на ніжках резинки не регулюються (доня їх перепісює)і "єдиний розмір" в них величезний. Дуже полюбили фазібанзи (Наталі величезне дякую), маємо 3 шт "єдиного розміру" і докупили як і Марина ще вкладок на ebay і тішимось, хоча останім часом голопопимо більше!!"

12. Ная

Ная Well-Known Member

Ми користуємся підгузниками "Кулабейбі",цілком ними задоволені. Правда почали користуватися коли Таюсі було півроку,по розміру якраз підійшли,а на менших діток вони будуть великі якшо навіть позащіпати всі додаткові кнопочки.Тому їх вибирати варто тим у кого дітки старші 6-ти місяців.І ще вони розмірно різняться за моделями,а саме бамбук-велюр менші,а квіткові більші.Ті квіткові дууууже добрі на літо,бо тоненькі,а велюрові значно товстіші.

13. Latane

Latane Well-Known Member

Мої знайомі з народження дитини використовують Кулабейбі - задоволені. В 3 місяці дитина дуже пухкенька - сидять добре.
    в користуванні мала і Кулабейбі і ФаззіБанс - для мене вони однакові!!! Доречі, з нами лишися тільки перші :)
    може міняєте рідко?

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Скоріше то залежить від повноти дитинки. В пухатиків не буде протікати.

15. Hanny

Hanny Active Member

ну не знаю, що години то рідко?!

16. Latane

Latane Well-Known Member

Але ж за годину дитина може і 5 раз попісяти, а наступну годину 1 раз... і підгузок буде вести себе по різному... Я дивилася по стану підгузка, а не по часу. Змінювала після кожного попісу - якщо велика порція сечі, то весь підгузок, якщо маленька, то тільки вкладку (але вже після другого попісу все рівно весь підгузок). Вкладку часто клала зверху, або одну в карман, другу поверх.

17. Hanny

Hanny Active Member

так фазібанівські трусики витримують!!! Я кладу одну вкладку і зверху, і якщо міняю щогодини трусики можуть бути сухенькі до пів дня, а деколи і цілий день! Наш братик якому вже перевалило за 4 місяці важить більше 8-ми кг, досить пухкенький, також перепісює Кулабейбі, як не на ніжках то зверху!!!

18. Holly

Holly Moderator

купила в дорогу одноразові підгузки-трусики ТМ "Хагіс" :8:
    напевно зберігались в вологому приміщені, бо в середині такі великі грудки. Я витягнула один, покрутила в руках і запхала назад - пуста трата грошей. Добре, що тут вирвали в мене з руками:girl_crazy:

19. bubamara

bubamara Member

хочу поділитися своїми міркуваннями щодо дісани (трикотажні пеленочки на зав’язках). Спочатку мені вони видалися надто складними у користуванні, поки дитину вкладеш, замотаєш, зав’яжеш, то вона вже й попісяє. Але з часом (дуже швидко), я наловчилася робити то все швидко, і коли в хаті стає прохолодно, то дісана саме то. Марлеві прокладки набагато кращі за байкові, я байковими практично не користуюся, ну і якщо є обмеження бюджету, то абсолютно нормально купити лише пеленочки із зав’язками, а вкладки поробити із марлі. Вони будуть менш зручні при пранні і прасуванні, але основну функцію свою будуть виконувати. Перевірено на собі )

20. StarKa

StarKa Member

ОТ у мене конкретне питання до користувача Дісани. Якщо одягнути зверху ще щось на ту трикотажну пеленочку воно також намокне якщо дитина попісяє?