Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Не користувались, але бачила: клейонка клейонкою. ЯК на мене, абсолютно не варте уваги.

2. Alonka

Alonka New Member

Можливо краще було б купити одну штучку, і вже точно будете бачити всі розміри. А ще врахуйте що дітки різні, хтось вже в 2 міс. розмір трійку носить, а хтось в рік:connie_pull-pigtail

3. taniarz

taniarz Active Member

може й ви праві! так напевно і зроблю!

4. Alonka

Alonka New Member

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Щось ніяк не зберуся написати свої враження про те, чим ми користуємося.

Багаторазові маємо Bummis. Так виглядає зовнішня "обгортка".
    До неї є бавовняні марлеві вкладки.
    Мені дуже подобаються тим, що дитина в них добре відчуває вологу. Проте, оскільки від контакту із сечею подразнюється шкіра, я рідко вбираю їх дитині на сон.
    Маємо дві обгортки найменшого розміру, 4 середнього та багато вкладок (6 середніх, 6 дуже малих, і десь 8 чи 10 великих - точно не знаю, бо ще не користуємося ними).

На сон та "на вихід" ми маємо FuzziBunz OneSize
    Ними я надзвичайно задоволена. Дуже якісний продукт. Правда, коли дитина раз попісяє, вологість не відчувається (більше - відчуває). І ще, що для мене було важливо, каки не присихають до дитячої шкіри й дуже легко з неї змиваються. Переться дуже добре від "природніх брудів". Тільки крем для дупці з них погано відпирається, тому маємо ось такі флісові тонесенькі вставки. Якраз 6 штук на наші 6 підгузників.

Ще маємо ось таку торбинку на мокрі підгузки, якщо ми перебираємося не вдома.

Нашими багаторазовими ми надзвичайно задоволені. І якраз така комбінація дуже добра, особливо для тих, хто займається висаджуванням, бо дитина відчуває, коли мокро, й подає сигнали заздалегідь.

Протягом дня я не перу, замочую підгузки у мисці, а ввечері наш татко все перепирає й розвішує на спеціяльній "сітці-сушці" в нашій кімнаті. Зазвичай усе за ніч висихає. Якщо нічка видається зимна й підгузки не встигають висохнути, то маємо для підстрахування ось такі одноразові.
    Нам подарували кілька пачок звичайних "незелених" гаґґісів, але мені щось рука не підноситься ними користуватися. Зрештою, ми одноразовими рідко користуємося, тому дорожчі - не проблема.

6. Анута

Анута Well-Known Member

а я з тими зубними нічними чуваннями замахалась і вирішила трохи памперс одягнути аби відіспатись. А то така зомбі була, що поки оговтаюсь, то вже усе мокре :sad: Але ж малеча таки сигнали подає, то трохи вийшла із ситуації ;)
    Оскільки в мене пацан, то мені значно простіше - висаджувала не знімаючи памперса ))) А памперс страхував на випадок якби "прокол".
    Але оскільки мені таки шкода його сухого в тому "кульочку" маринувати і вже трохи відіспалась, то вже зняла.
    буду дивитись за якимись багаторазовими на наш вік, бо Дісану шнурувати на тому Круть-Верть - це фантастика

Останнє редагування: 22 Жовтень 2010
  7. Liliyah Romanova

Нам тому фазібанзи супер, бо там защіпки. І ще й розраховані на те, що дитинка буде рости, можна допасовувати. ;)

8. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

9. Liliyah Romanova

На ось такій штуці в нашій кімнаті. Але то лише малого. Своє перемо раз на тиждень. А його за ніч висихає.

10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Та у мене така сушка постійно зайнята!!! І за ніч на ній мені не висихає. І в хаті через вологість стіни пліснявіють :sad:

11. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Від подразнень можу порадити вкладки з дикого шовку від Дісани. Діють дуже добре!
    Я спочатку не дуже вірила, але взяла набір і випробувала на своїй малій. В неї деколи почервоніння буває, то я кладу на ніч прокладку і до ранку нічого нема. Крем того почервоніння за нічку не забирає, зможете обходитись взагалі без крему.

Borodinka, а ви висаджуєте своє маля, чи просто замінили одноразові на багаторазові?
    Якщо висаджуєте, то з часом буде менше і менше прання (не знаю скільки дитинці).

А я своїй дитині приготувала Дісанівські бавовняні на липучках по 1 штуці в кожному розмірі + 1 байковий найменшого розміру + 13 вкладок з біомарлі + 3 вкладки байкові + шерстяні штанці по 1 в кожному розмірі.
    Хоча, думаю, що могла б обійтися саморобним марлевими на перших порах, а далі і без них. Досвід з Анжелікою є. Буває, що я чужих дітей відчуваю, і знаю, коли їх треба висадити, тільки мами не вірять.:girl_haha:

Тих трикотажних з довгими зав*язками боюся.:connie_pull-pigtail

12. Liliyah Romanova

Тут такого не бачила, але флісові теж допомагають. Учора замовила собі ще пачку.
    У нас цинковий. На ніч не мащу, лише протягом дня. І за день сходить. Спробую самі флісові вкладки використовувати, коли матиму їх більше.
    У нас із Ксениною Любасею різниця в день чи два.
    Ми висаджуємося, то за день назбирується 4 підгузники та 4-5 марлевих вкладок (не кожне пісяння сигналізує, особливо як спить, правда, тепер щораз частіше встає сухий). Так що прання не дуже багато, більше лашків від зригування. (((

Останнє редагування: 24 Жовтень 2010
  13. Редвумен

Редвумен Active Member

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

15. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

У мене теж були підозри до цього підгузника і недарма :) я собі один на пробу купила - то він мені не зручний для висаджування, я тільки з ним дратуюсь.

А т ці трусики є супер :) в мене 3 штуки, то на день вистарчає, але не можу зрозуміти про марлю, бо пишуть що марля дісанівська файно і багато впитує, а от в нас вона пропісюється і трусики бавовняні теж мокріють :girl_feminist: це я не правильно/завільно одягаю трусики чи то в усіх марля дісанівська промокає наскрізь до підгузника? Хоча мені вночі і одноразовий підгузник протікає, може це я таки завільно їх вдягаю...

А байковий це який? Сторченкіндер на завязках?

А ви знаєте, ми зовсім нічим не користуємось під підгузник і все ок. Спочатку мастила олійкою перевареною, а потім кинула цю затію; просто окрім щоденних купань я обмиваю дупцю серед дня раз чи два під протічною водою і все.

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

А мені підгузники швидко сохнуть :) на батареї :) а марлеві і байкові вкладки я полощу/перу руками(їх і так всього по 3 штуки), а потім в машинці пральній на режимі віджиму підсушую і потім на просту сушку - за 2-3 години сухі :)

16. Liliyah Romanova

До речі, про багаторазові. Нам акушерка вбрала звичайний одноразовий, аби зважити, то мені після нього дитина цілий день смерділа. Не можу я того "запаху" витримати.

17. Anastasia

Лілю! А скільки ви їх маєте? 1 штуку чи більше? Як вночі ви їх замінюєте? Бо в нас одноразові наразі на ніч, але синочок всеодно їх пропісює, то який зміст мені їх купувати? Хочу купити фаззі банс і не знаю як на практиці вночі з ними. Бо мені треба буде як і вам - на ніч і надвір.
    Я почитала, що там ще йде вкладка всередину, то ви маєте багато тих вкладок чи стільки скільки підгузників?

18. Liliyah Romanova

Ми маємо 6 "один розмір" і тепер я ще докупила 2 середнього розміру. Вкладок маємо 14 (подруга подарувала про всяк випадок), але я ще ні разу 2 не ставила. Перший місяць ми серед ночі перебирали, бо він о 4ій какав. Тепер це робить перед 8ою ранку, то часто навіть не міняємо, бо пісяє вночі мало. Його то не будить, то й мене також ні. Він вранці потім пісяє кілька разів з інтервалом 5 хвилин. Одноразові вбираємо виключно вдень, наніч ніколи.

Останнє редагування: 27 Жовтень 2010
  19. Anastasia

То вам практично вистарчило б 1 штуки FuzziBunz + 1 вкладка до нього на ніч?
    І які зручніші для вас, ті що на розмір чи OneSize?

20. Ная

Ная Well-Known Member

Мамусі,хто для діток одноразові Хаґс ультра комфорт купує,то тепер на них інший малюнок,чи то я купила якусь підробку...(з оранжевими тигрунями і вінні-пухами)? Я купляла на базарі вперше,завжди в супермаркетах беремо,на додачу в дитини жахливе подразення виникло,до того ні разу,ні в котрої з донечок такого не було...
    І чи може подразнення виникнути через те,шо дитина багато повзає і натирає собі?.. Підгузники я міняю дуже часто.