Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Та де ж всі. Почитайте трохи сусідню гілочку :girl_in_dreams:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

осилила всю тему:8:, треба йти виспатись, завтра читатиму Бауер, післязавтра тему про висаджування... Перша пачка одноразових памперсів по списку в ПБ куплена, багаторазові теж придбаємо, а там будемо комбінувати, воду в пралці як і порошок як і електроенергію нам ніхто рахувати не буде,тому виходитимемо з міркувань не, що легше-дешевше-дорожче, а що для дитинки краще, та й на носі літо, тому ми за голі попи:)

4. Анута

Анута Well-Known Member

Квітко, знаєте, на багаторазових та голих попах (тобто кардинально іншому підході ніж з першою дитиною) я лише 2 місяці. Але вчора знімаючи запісяний памперс з малого побачила таку річ: сухо то воно на зовні, бо не протікає, але в середині було щось типу сауни з сечі :sad: в складочках позапрівало, запах... неприємно.
    В багаторазових не є сухо, але з ними я реально бачу коли дитина зробила "справу" і що треба міняти. А з памперсом оці два дні морочилась: попісяв не попісяв? на дотик ніби без різниці, хіба б покакав, але і какати туди не хотів.
    напевно це звучить дико :girl_in_dreams:
    з багаторазовими чи пеленками я реально знаю коли моя дитина пісяє, які інтервали і т.п. І може на початках ми пісяли часто і потроху, а зараз є інтервали і к-сть сечі більша, тобто рідше і вагоміше.
    Просто за ці два дні (памперсних) мені дитина зі своїми потребами стала якоюсь загадкою.

З.І. розповіла сьогодні мамі про ту "сауну" і запрівання. Вона каже "ну то ж є спеціальний крем від пелюшкового дерматиту і олійками мастять і т.п." і от питання в мене виникло "Навіщо над тою ніжною шкіркою/дупцею так знущатись? воно ж по кругу виходить... " хоча і в памперсах можна в періоди заміни дупцю помити :girl_in_dreams: видно скільки людей стільки варіантів.

вийшли якісь думки божевільного вслух :girl_crazy:

5. natorella

natorella Well-Known Member

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Приймайте у свої ряди ще одну голу попку і в багаторазових памперсах донечку Vitaminku:girl_haha:
    але маю пару штук одноразових памперсів на випадок далеких поїздок і деколи користуюсь
    молодець! готуєшся:girl_claping:

і я з таких міркувань виходила

7. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Vitaminkа,а якими саме користуєтеся?

8. Vitaminka

дісана, вкладиші з біо-марлі (подаровані-не знаю де куплені)
    тепер хочу ще якісь купити (навіть набір цілий з вкладишами)
    дівчатка, порадьте які краще вибрати і з якими вкладишами (ціна особливо значення не має)
    і тицніть мені будь-ласка пальцем де знайти-
    тут хтось продає багаторазові (може natorella)

9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А я не уявляю життя тiльки на багаторазових памперсах навiть якщо тiльки вдома. Я звичайно залишала i Катю i Христю залишаю з голою дупою провiтритись, але не постiйно. Може у вас якiсь поганi памперси (пiдгузники) продаються? Мої не смердять i не смердiли нiколи, нi один бренд. Тепер купую органiчнi/натуральнi якiсь з натуральних матерiалiв. I я не чекаю поки в памперсi басейн з сечi утворюється. Я мiняю досить часто. Коли помацаю що памперс не сухий, а по ньому одразу вiдчутно що там щось є, напроти сухого, то iдем мiнятись. Менi памперсiв не шкода, я на них не економлю.

10. natorella

то така велика проблема - в нас такого щістя нема.
    Є але дорого. дуже дорого

продає таке. питайте в ПП

11. Liliyah Romanova

Може, ти просто звикла? ;)
    Я якраз хочу бути рік удома, аби бути на багаторазових і "привчити до порядку". Думаю, важко сказати, що уявляю, а що ні, якщо можливості сидіти з дитиною вдома не було й на все про все було 3 місяці. Я би тоді теж не уявляла, бо порівнювати нема з чим.
    Он я не уявляю, як то лише рік декретної. :sad:

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Не знаю, чи звикла чи нi. Просто не пам'ятаю щоб пiдгузник менi страшно смердiв, навiть при тому що у мене дуже дуже чутливий нiс. Менi все смердить.
    Цiни дiйсно не дешевi, навiть дорожче нiж у нас, правда в нас iншi виробники.

Катi сьогоднi купила одноразовi труси на нiч i на довшу подорож, а вдень i на вулицi ми вже в звичайних трусиках (Ну я i герой, майже в 3 роки дитина без памперсiв, куплю собi медаль).

А Христi вiд недавна купую от такi, бо вони впринципi теж новi. Хагiси найлiпшi поки що. Решта виробникiв роблять їх жорсткими i протiкаючими.

Але оце почала придивлятись на всякi багаторазовi, i може на лiто придумаю собi щось отаке, особливо коли йти на вулицю. Правда дорого, але може порискаю на iнтернетi та знайду щось дешевше.

13. Liliyah Romanova

З Дарком користувалася найдешевшими, бо були мені найм*якші. Памперси я не переварювала через негативний досвід із ними. Гаґісами якийсь час користувалися, але й вони мені стали теж погані. Дарко вічно мав ногу перетиснену від ґумок.
    Я щось як згадаю ту всю мороку... Період, коли Дарко був у штанятах та марлях був ліпший, як на мене. Тільки я тоді не мала можливості тим займатися, або й не думала досить, що то недобре. Хоча мама, дай Боже їй здоров*я, постійно казала, що невідомо, який то має вплив на дитину, пошвидше відівчай і то власне й посприяло тому, що ми з 2ох перейшли на горщик.

14. natorella

то не дорого. то ж багаторазові. то дуже хороші підгузники.

15. Liliyah Romanova

Моя подруга ось такими займається. Щось про них знаєте? :shy:

16. Galya

Galya Well-Known Member

тут є відгуки про багаторазові дісани.
    Не знаю, як користуватися 8-місм. дитині, тому розкажу про свій досвід. Купила стандартний набір (на 20 трик. підгузників). В принципі не шкодую, бо перший місяць прала кожного дня і ледь вистачало (хоча і висаджувала досить успішно), але потім темпи значно знизились, з 2 міс. перейшли вдома на труси, а вже десь 3 тижні як з голою дупкою ходимо і спимо (тільки надвір дісана використовується). Це все завдяки висаджуванню. Тому якщо до того підходити серйозно, то багато підгузників і не треба. Вкладки з байки мало впитують, зате вони набагато менше місця займають в підгузнику. Шерстяними штанами ми так і не користувалися, бо навіть не знаю куди їх вдівати - якшо вдома шоб не протекло - вони ж все одно намокнуть і потім дуууже довго сохнуть. Скоріше попрати пеленку, на яку протекло:) Якшо надвір - надворі ми з місяця без памперсів і не пісяємо (до 2,5 год. точно).

17. natorella

я також такими займаюсь) їх купувала богданка - дууууууууууже задоволена. кращі ніж НОУТІ, але і дорожчі.
    подруга в канаді? якшо маєте таке щастя - купуйте

18. Liliyah Romanova

Дуже дякую, бо мені власне цікаво було знати думку. Мені сподобалося, що там навколо ніжки регулюється. І подруга сама ними користується зі своїм малим, то описала мені всі плюси й навіть продемонструвала на ньому, як воно все виглядає й працює. Вона тут, у Канаді, так що на цих і зупинюся, мабуть.

19. Vitaminka

до таких багаторазових, потрібні такі вкладеші
    http://www.slingopark.com/product_info.php?products_id=397
    в цієї фірми тільки такий один вид
    правильно я зрозуміла?

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

дісана мені подобається, але моє шило сильно тепер крутиться, мені важко з дисанівськими зав'язками
    не гірші від
    ?
    FuzziBunz® симпатичні веселі кольори і думаю вигідні кнопочки (порівняти не можу, бо їх не маю)

20. Liliyah Romanova

Казала подружка, що дуже зручні. І видно, що справді добре тримають. І дитині не тиснуть, до тіла дуже приємні.