Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

а щодо економії - по-перше, не конче брати Дісану, по-друге, якщо вирішили таки Дісану, то не обов*язково весь набір (у нас приблизно одного віку дітиська, то я б брала тільки декілька трикотажних підгузників,
    5 вкладишів з біо-марлі, 5 вкладишів з біо-байки, 3 вкладиші з буретного шовку і то можна обійтися, ІМХО.), по-третє, таки треба "дозрівати" до висаджування)))

2. natorella

natorella Well-Known Member

йой, а то як?

3. veronka

veronka зла друзя

а то так жааалібно як котеняяааааааа:girl_cool:

4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А я вночі профілактично перед кожним годуванням висаджую. Якщо не хоче, то після годування висаджую, і вона пісяє.

5. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а коли рекомендують починати?
    бо я рахую почала зараз, тобто підгузник зняли тижня 2-3 тому, але вивчала, прислухалась рідко вгадувала.
    а от на ніч ще не наважуюсь.. ще себе шкодую :sad:

6. Galya

Galya Well-Known Member

Я би радила шо швидше, то краще. Не памятаю коли почали спати без багаторазового, а без памперсів були зразу. Тепер дитина прокидається в 3 ночі шоб поїсти, пісяти не хоче, та я вже і не висаджую, потім стає десь в 5-5.30 власне шоб попісяти, їсти не хоче:) Цямкне пару разів і спить. Тоді як коли - може стати в 6.30 - пісяти і їсти, може аж в 7.30 - причому не їсти, а тільки какати і пісяти. Їсть потім аж за півгодини. То я до чого - не зразу так було, а тепер можна сказати в дитини на ніч свій режим - у 90% завжди так все відбувається і мене це зовсім не змучує:) Можна спробувати полегшений варіант на початок - зняти памперс, але не висаджувати, тільки спостерігати і запамятовувати коли і як дитина робить свої справи.

7. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

я так поняла що коли він сптиь він не ходе. а мусить прокинутись поворочитись, покряхтіти, от тоді і я просинаюсь, от лежу і думаю певно пісяє.. :)
    але дійсно треба зняти той піддгузник щоб в тому переконатись, та подивитись приблизний проміжок між пісянням-каканням.

8. veronka

veronka зла друзя

а моя вночі часом, звісно, сигналізує про свої потреби, але якогось "графіку" чи "режиму" нема:umbrage: може до 7 ранку ні гу-гу, а от вчора разів 7 попісяла... а ще задирає ноги і скидає одіяло, тому спить в штанятках)) і де їх стіки набрати??? і від чого залежить частота пісяння??? я якось на те можу вплинути??

9. tslezinska

Частота пісяння залежить від частоти прикладань (більше їсть-більше пісяє), від Т в приміщенні (змерзла-більше пісяє), від міцності сну (якщо сон поверхневий, то більше крутиться, отже частіше буде пісяти)...Багато, одним словом, від чого. Тому не переймайтеся тим. Я малечу разом із собою під коцик кладу, спить вона лише в розпашонці, голопопа. Як тільки починає крутитися, я висаджую і під цицю.

10. natorella

natorella Well-Known Member

не проміжок, а реакцію і поведінку

11. tslezinska

Саме так. У глибокому сні дитина не буде випорожнятися, бо для цього потрібно напружити м"язи. Як тільки починає крутитися, значить сон став поверхневим, отже ймовірність пісяння зростає. Можете так само профілактично при цьому одразу ж висаджувати з натякаючими звуками "пс-пс".

12. Анута

Анута Well-Known Member

в мене питання до дівчат, котрі використовують для малят одноразові підгузники:
    Дівчата, як ви терпите той запах?! вони так смердять!

я раніше не придавала цьому значення, але вчора мали далеку поїздку і на довго, отож після довгих роздумів таки розпакувала подаровані памперси. Ну реальна вонь хімії! Оскільки ми цей весь час були на багаторазових, пеленках та висаджуванні, я цей запах (хімічних памперсів) за кілометр чую.
    А от самим цікавим виявилось ось що: чоловік сидів і тримав малого на руках. Враз малий вирішив покакати. Чоловік "ОЙ!" а я йому "Та він в памперсі, спокійно" (чоловік думав що просто з марлечкою). А потім "ФУ! то що за воніща така!"
    короче кажучи, коли малий какав на пеленочку чи в багаторазовий підгузник ті каки не воняли так жахливо. А видно з реакцією з тими сорбентами (чи що там усередині), воно набувало такого незносного запаху! я одразу пригадала коли викидала у смітник Павлусеві заказані памперси моя мама просила щоб я їх ще додатково замотувала у кульок, бо біля смітника утворювалась така "запашна" аура, що хотілось негайно винести з дому сміття.

ми зараз на гостюванні, тому трішки туговато з висаджуванням, але Тарасик таки більше схильний зачекати поки це все целофанове "добро" знімуть з попи, аніж справляти нужди в нього. Зараз (поки гостюємо) дещо чергую одноразові, багаторазові та звичайне голопопення та марлечку.
    Але той запах.... як я з Павлусем тим користувалась? може і алергія певним чином зумовлювалась ароматами тієї хімії?? може підгузники інших фірм так не воняють??

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та ні, вони всі мають специфічний запах. А використані, то взагалі. Фірма ролі не грає. Вони й на дотик неприємні також.

14. Ная

Ная Well-Known Member

Ми купляєм хагіс ультракомфорт,мені вони не смердять,а памперси навіть чисті мають неприємний дуже запах. Підгузники міняю дуже часто,просмедітися вони не встигають,сміття теж виносимо двічі на день.

15. Анута

Анута Well-Known Member

та суть власне не в "просмердітися", а в тому, що вже при розпаковуванні пачки виникає досить неприємний хімічний запах і так пахне кожен підгузник. А варто дитині хоч трішки в нього випорожнитись і цей запах стає таким невиносимо різким...
    може це моя індивідуальна носова чутливість. я з прокладками в КД замахувалась, милась (при нагоді) кілька разів на день і все мені здавалось, що від мене воняє на півкілометра :sad:

16. Galya

Galya Well-Known Member

То точно. Хоча вони якісь мягші за інші (принаймні такі висновки зробила 3 роки тому). Маю пару штук памперсів на випадок далеких поїздок, то смердять на всю шафу (але це мабуть задумувалось як "пахнуть":)).

17. garbuzyk

garbuzyk New Member

мені попалася лише одна пачка (десь із 10) памперсів, які конкретно смерділи хімією - гумою якоюсь. Таке враження, що не були дотримані умови зберігання, бо дата була нормальна, лиш куплені не там, де інші рази. А ще я їх зразу не викинула, а як постояли з тиждень відкриті, то і запах пропав. А що від хімії сподіватися?
    Користуємося одноразовими, стараємося між годуваннями полежати хоч 10хв (поки не почнуться плачі або гикавка) з голою дупцею - провітритися гарненько, ну і раз на день походити в пеленочках пару годин. І кремами під підгузник користуємося лише коли вилазять якісь проблемки (дуже рідко). А так - олійка на складочки після купання.

18. Galya

Galya Well-Known Member

Ми весь час з голою дупкою (і вночі теж, хіба на прогулянку мусимо вдягатися, бо ше холодно:)) і гикавка буває вкрай рідко, та й то від того, що відригне повітря деколи так, шо після того гикати починає. Стьарша моя була в повзунках і шкарпетках і все одно ноги зимні були часто, а менша без нічого - і ноги теплі (ну, не те шоб сильно теплі, але не холодні:))

19. Drizzle

Drizzle New Member

Маю трьох. Усі були в памперсах. Зрідка червоніли дупки, та це вирішувалось за день провітрюванням цих дупок і прекрасним кремом... а... забула.Та ви самі знаєте. Моя думка - памперси-великий винахід людства. Якщо їх вчасно міняти, звичайно. Та й самі подумайте, як вам самим було б з марлею в порівнянні з олвейсом? (це я про жіноче, пардон)

20. oreol

oreol New Member

Звичайно треба на деякий час "провітрювати" попку.І добре памперси вдягати тільки на ныч та на вулицю, в інший час багаторазовими.Но так як мамочки економлять свій час, всі стараються використовувати одноразові постійно, і я в тому числі.