Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Галя, а як дісана стосовно запаху і промокання? Бо ми маєм фуззі банз - 2 штуки - супер задоволені, єдине, трохи вже розтягнулись - то часом протікає мені на сорочку вночі в основному) - але то нормально, так як ми їх юзаєм - нема ніц вічного. Іще хочу спитати, а як вбирають вологу, тобто як ти часто міняєш?

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

3. Galya

Galya Well-Known Member

Підгузники я міняю кожного разу, як мала попісяє-покакає (власне для того і купляла, бо зі старшою ми використовували памперси, але в середину клали марлю і теж міняли після кожного пісяння, тому мені не привикати:)) Якщо б без висаджування - то десь кожні 5-10 хв. вранці і трохи рідше пізніше. На щастя висаджуємось. Останні кілька ночей спить суха - встигаю висадити. Вдень, якщо не дуже зайнята хатніми справами і не лишаю її на Юлю (так-так, маю вже маленьку няньку:)), то ловлю певно 80-90%. Ше одне помітила: відколи стала прати підгузники руками, їх стало менше бруднитись:)
    На рахунок запаху - зразу знімаєм, тому не скажу, а протікання - спочатку трохи протікали, а після декількох разів прання хіба інколи, та й то трошки зовсім. Деколи трикотажний намокає, деколи ні. То без шерстяних штанішок. З ними думаю наскрізь нічого не протече. Але вночі дитина пісяє рідше, зато більшими порціями, то якщо в підгузник, то думаю протече. Спасає пеленка дісанівська на всякий випадок.

4. yasna

yasna Well-Known Member

Galya
    а як з таким підгузником викладати малечу на животик? Вузол не заважає? п

5. Galya

Galya Well-Known Member

Скільки там того вузла?:) Та й між ним і тілом ше є вкладка і трикотажний підгузник. Не знаю, може для маленьких діток то і важливо, але так як ми родились 4200 і в 1 місяць мали 5400, то я її маленькою ніколи не вважала:)

6. Adelaida

Adelaida Active Member

7. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

#69 від Одрі

8. Liliyah Romanova

Ми мали ідентичну проблему. Ще й ховався в кутки або в іншу кімнату. І все було виключно стоячи. То продовжувалося майже до 3-ох років власне. Скільки я не садила на горщик, ніщо не допомагало. Робив у штанці (підгузники я перестала вбирати, бо після 2,5 перестав пісяти в штани, завжди ходив на горщик) і ніяк інакше. Перейшло в нас то чудом, бо побачив знимку в лазничці знайомих, де дітки всі сиділи на горщиках. Його то зацікавило. Я пояснила, що то вони всі так "роблять беки" (так то в нас називається) і вдома він сам попросився на горщик. Відтоді ми про ту проблему взагалі забули, але до - намордувалися добряче.

9. natorella

natorella Well-Known Member

ото і є наслідки одноразових підгузків

10. Liliyah Romanova

Та я того свідома, того й подумую про висаджування, аби з другим дитятком на ту проблему не напоротися. Он читаю жж голопопих. )))
    Крім того маю досвід подруги, котра з малою сиділа в хаті рік і привчила до сигналізування всього. Здається, до 7-ми місяців навчання тривало, а потому почалася благодать. Будемо вчитися. :)

Тільки я переживаю, що буде після того, як мій декретний рік мине. Якщо дитині доведеться піти в садок, її там запхають у підгузник і бувай здоров. :sad: Тут те, що дитина potty trained сприймають лише після 2-ох років.

11. natorella

навіть якшо дитина сама проситься?

12. Liliyah Romanova

Я не знаю. Знаю, що тим після двох займаються. Буду цікавитися, коли питання постане. Але добре пам'ятаю, як мені з Дарком дивувалися, що він уже сам все робить, хоча йому вже було 3,5. І то в Монтессорі. :confused:

13. natorella

ну я того не розумію і не сприймаю - монтесорі. а про рукав - то взагалі.
    а про висаджування - я раніше не дуже його прийняла. думала шо мені того не треба. а тепер жалію шо не висаджувала як тільки прочитала вперше.
    а підгузників (тема ж про них!!!) багаторазових купила би собі стовідсотків на наступне

14. Liliyah Romanova

Ми один рік були там, потім два роки в альтернативній школі. Тепер страшні проблеми з дисципліною. :xaxa: Другий раз так не помилимося. :girl_crazy: Он в католицькій школі все чітко і порядок є.
    А я переживаю, що вони нам золотими вийдуть, бо пральної машини в хаті нема, а руками в житті прати не буду. Наразі читаю й шукаю альтернативу. Оскільки близька коліжанка ними займається, то скількись штук точно куплю. :xaxa:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я маю пральну машині а підгузки перу руками
    їх то і прати не сильно треба, попісяні тре добре пополокати, а закакані трохи більше і відпираються зовсім супер. Такщо думайте)
    У нас вже 4 місяці 2 штуки багаторазових памперсів і 5 вкладок - я дуууууууууууже задоволена, знала б швидше - однозначно придбала бим)

16. Liliyah Romanova

Дякую за практичну пораду, Богданко! Будемо гроші на сушку тільки тратити. Бідося тут, сушити нема де, тільки в спеціяльних машинах. :xaxa:

17. In4a

In4a Well-Known Member

І я теж. Маю 2 багаторазових і до них 4 вкладиша, перуться дуже легко і сохнуть швидко, а оскільки ми часто голопопимо, то нам вистачає; одноразові вдягаю на прогулянку.

18. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я собі теж скачала книжку по висаджуванні, тут почитую трохи. Будем пробувать:girl_curtsey: Боюсь правда що не справлюсь, що буду невстигати і що взагалі не знатиму що робити:girl_sad: Але нічо, тут думаю вразі чого допоможуть.
    І таке питання для конкретики: 10 підгузків багаторазових для початку вистачить? якщо взагалі без одноразових, але з висаджуанням? І якщо ті підгузки вдягати на гуляння, то вони скільки приблизно часу витримують, щоб не бігати додому щопівгодини і їх змінювати? Чи на гуляння краще одноразові? Я собі тут кошторис складаю, скільки на те все треба.

19. yasna

yasna Well-Known Member

Neverland
    Думаю, що вам влітку взагалі підгузники не потрібні.Пелюшка під попку - і міняти, коли мале попісяє. А зверху можна тоненьким чимось прикрити, щоб міська пилюка не чиплялася.

20. Galya

Galya Well-Known Member

Ми почали висаджуватись з 4 дня. Маю 20 підгузників. Перший час, скажу чесно, ледь вистачало на день. Прала кожного дня. Хоч і висаджувала ніби немало, аледитина так багато їла і відповідно пісяла, какала, шо то було не дивно. Тепер Вночі перші 5-6 годин не пісяє, потім в основному висаджуємось успішно. Вранці дуже часто пісяє і какає. Якшо не дуже зайнята хатніми справами, то можна і все зловити, але не завжди так буває...Тепер йде пару штук на день, причому перу руками (додатковий стимул, шоб кращедослухатись до бажань дитини і вчасно висадити, ІМНО), тому зараз обійшлася б набагато меншою кількістю. Вже пару днів надвір ходимо в багаторазовому. Висаджую перед прогулянкою, гуляємо годину-півтори, по поверненні висаджую, памперс вже давно був весь час сухий, тому перестала боятися:) Як буде тепло, взагалі осмілію - можна ж буде й на вулиці висадити.
    Загалом то не така складна штука, як спочатку здається. Спостерігаючи за дитиною багато чого починаєш розуміти, помічаєш ритми дитини. Наш тато навіть раз вжєе висадив сам! (без мого нагадування, а сам побачив, шо напевно пора:))