Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем loreniya, 20 Листопад 2009.

1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Підгузники - одноразові чи багаторазові?

Якщо міцно спить-то уві сні точно не пісяє, бо для цього треба напружуватись. Як почне ворушитись-можете висаджувати, тоді памперс взагалі не потрібен буде!

2. yasna

yasna Well-Known Member

Я можу в ночі міняти без проблем. і памперс і ковготи мокрі на сухі. Тільки останнім часом просипаю :)
    тому і питала, чи не шкідливо бути в запісяному памперсі більше 10 годин підряд.

3. tslezinska

Ну в памперсі в принципі шкідливо бути...В запісяному тим більше...Якщо настільки міцно спите, то краще вже вдівайте на дитину трусики або багаторазовий підгузник, тоді вона від мокрого буде сама будитися і вас будити.

4. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

А чим шкідливо?

5. tslezinska

А ви спробуйте тему перечитати якщо не спочатку, то хоча б зсередини...

6. yasna

yasna Well-Known Member

Я зустрічала інформацію, що цілодобове використання памперса у немовлят впливає на формування несвідомих процесів, на так звану пам"ять тіла.
    тому ми до 4 місяців взагалі ними не користувалися, а весною лише на прогулянку.
    В 9 місяців почала одягати на ніч, бо спимо при відкритих вікнах і боюсь, щоб малеча не застудилася мокрою.
    пробую по різному: кладу спати в ковготах, а посеред ночі одягаю памперс, бо під ранок частіше пісяє. пробувала міняти непромокаємі трусики. Але вставати знову 4 рази на ніч...
    Вернулися до памперсів на всю ніч...
    Жду не дождуся тепла. щоб відмовитися від них зовсім.

7. natorella

natorella Well-Known Member

а чому не практикуєте висаджування?

8. yasna

yasna Well-Known Member

Мені здається, що садити дитину на горщик вночі - то знущання над усіма.
    В моїх побутових умовах це буде саме так.

9. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А де Вам про горщик писали ?:)

10. Galya

Galya Well-Known Member

Не знаю, чи хвалитись, чи мо зарано...Вже кілька ночей в нас явний прогрес. Спочатку теж думала, шо висаджувати по ночах то для мене забагато. Але останніми ночами мала прокидається суха (спочатку наскільки б швидко я не реагувала - завжди була вже мокра), саджу - пісяє, какає, тоді цицю і спати далі. Навіть деколи буває, що прокинеться їсти, а пісяти не хоче. Прогрес!

11. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

йой, безпліддям, тим, що в школу в памперсі піде, і ще багато-багато чим.

12. yasna

yasna Well-Known Member

знайшла таку інформацію про одноразові підгузники

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

перевірити нажаль не маю змоги, бо на пачці з памперсами їх склад просто не вказано.

13. Adelaida

Adelaida Active Member

У нас так само. Хіба ще може прокинутись просто попукати :) Їй зручніше у позі для висаджування :)))

14. Romanivna

Romanivna New Member

Дівчатка, а хто має Дісановські підгузники? Ви б не могди заміряти їх розміри, і викласти на форумі. :girl_flag_of_truce:Бо надумалось мені їх пошити. Звичайно біо-байки в мене нема. Але спробувати можна. :girl_wink:
    Буду дуже вдячна :girl_tender:.

15. Анута

Анута Well-Known Member

які саме? в мене трикотажні на зав"язках, але поки пупок не зажив користуюсь одноразовими.
    саме цікаве, що з першим не звертала уваги на сигнали, а з цим жучком помічаю.

16. Romanivna

Romanivna New Member

Ануто, ви вже вдома!!!! Вітаю вас ще раз з народженням синочка :girl_claping:!!!

от такі я і хочу пошити (бо найлегше). а так як діток ще не мала, то боюсь, що зроблю або велетенські, або мацюпуські :girl_cool:.

17. natorella

natorella Well-Known Member

якшо маєте час - заїжджайте -поміряєте
    в мене не дісана, але байкові на завязках - міряйте на здоровя

18. Galya

Galya Well-Known Member

Тут є про багаторазовий підгузник.

19. Velana

Velana Member

1) наразі використовуємо підгузники Pampers Active Baby, з алоє нам підходять, подобаються також Pampers Premium Care, але дорогувато :girl_cray: зараз тільки підгузники на ніч використовуємо, а так цілий день голопопимо :girl_smile:
    2) пробували і Хаггіси, і Ліберо, відмовились тому що парили нам дупцю)))) і дуже вже якісь грубуваті, памперси тонші.
    3) пачка в місяць - орієнтовно 140 грн. велика, раніше по 2-3 н місяць (так як міняла частенько)
    4) серветки вдома є, але використовуємо їх тільки коли в гості кудись йдемо; олійка є Бюбхенівська (купили для проби), але ми нею не користуємося - не подобається, чимось подібна на звичайну олію тільки запах приємніший, сама б нею не мазалась; подобається СHICCОвська серія косметики, маємо молочко (але дуже рідко його використовуємо), тальк під підгузник (вистачає тої банки на 3 місяці, та й ні разу не підвів), та крем на зиму проти обвітрювання на вулицю.

а так я не люблю всяких там шампунчиків, лосьйончиків і т.п., чим менше на початках "хімії" тим ліпше :girl_curtsey:

а про багаторазові чула, але не знала що то таке, дякую що "просвітили" :girl_curtsey:

20. Galya

Galya Well-Known Member

Поміряла свої дісанівські підгузники (зараз вони трохи не такі, як нові, від прання трошки розтягнулися, але тепер так весь час і виглядають, якість їх не погіршилась, мотаються так само гарно і легко):
    власне підгузник - ширина зліва - 27, ширина справа в розкладеному вигляді - 42, довжина - 47. Але варто враховувати як тканина тягнеться, дісана тягнеться супер, та й вязка в різних місцях різна... ІМНО, краще пошити трошки завеликий, ніж замалий - діти так скоро ростуть!