Відповідь: Підготовка до школи Якщо по факту то от те що мене "турбує". В суботу викладає вчителька яка, скажемо м"яко, голосно говорить, а просто кажучи- істерично верещить. Так розумію, що деякі батьки також це помітили, але це вважається нормальним, як казала одна мама : діти мають привикати до школи. Також я була свідком, як та сама вчителька вивела дитину в коридор і активно випитувала ( очі в очі, дитину до стіни і всяке таке) чи " взагалі він хоче в школу, що потрібно працювати, усвідомити що це його робота, і шо в школу беруть тільки розумних", якось так. 6-ть років дитині. Керівник закладу казала, що ця вчитель ще й психолог, але може то мені причулося, бо віриться тяжко. Чи то я не знаю нових віянь якихось? Загалом я би не хотіла , щоб мою Марусю отак в коридорі пресингували. Про рівень : діти кожні три місяці пишуть тести. я думала , що це для визначення рівня знань дитини і щоб вчитель знав в якому напрямку рухатись активніше. Ні, як виявилося, це для того, щоб казати батькам в якому напрямку їм вдома з дитиною рухатися. Але я прийшла за професійною допомогою у навчанні дитини, а не щоб мені прописали як мені вдома вчити дитину. Ну і рівень який здобувається таким методом мене не цікавить. Наголошу що це платна підготовка ДО школи, а у мене чомусь враження що я , як мінімум, в першому класі, як максимум школу закінчую. Може і треба комусь рівень, якийсь там, я пішла за знаннями для дитини. Пи.Си. в середу вчитель дуже приємна, криків в коридорі не чути, діти веселі і активні. Школа (34) звичайна школа, можна сказати що в поганенькому стані, залежно з чим порівнювати. Туалети- паршиві, спортзал- гарний, в класі - тепло, більш не бачила там нічого
Відповідь: Підготовка до школи о, тут у мене коліжанка викладає. Обстановочка між учнями, а також- між вчителями і учнями- ще "та"
Відповідь: Підготовка до школи Ми цю школу не розглядаємо для навчання, просто шукала підготовку, і найближче знайшлися вундеркіндики , які ( я так розумію ) винаймають приміщення в 34 школі. після НР підемо у 44 школу записуватися, на підготовку ( ну і приглянути вчителів). Хочу орієнтуватися на вчителя, не на школу, підемо ще у інші. Дуже мені ( і Марусі)сподобалася вчитель, яка викладає у середу, запитаю у неї де вона працює. ---------- Додано в 00:21 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ---------- розкажіть?
Відповідь: Підготовка до школи одну мою племінницю сюди планують віддавати на наступний навчальний рік у перший клас .За відгуками- ніби непогана власне тут молодша школа ( за старшу не скажу). Щоправда, з вчителем вони ще не визначилися ( чекають, що може трішки пізніше порадить їм когось їхня ж сусідка, яка вчителює у 44) Зараз племінниця вже третій місяць ходить на підготовку на Ряшівську. А чи піде на підготовку у 44- поки не знають. Малій подобається займатися там, де зараз займається.
Відповідь: Підготовка до школи Я вас підтримую, не розумію такого підходу взагалі! Але знаєте, багато батьків з вами не погодяться. Я зараз складаю програму приватної підготовки до школи. Питаю батьків (чиї діти з моєю малою ходять на гуртки), знайомих, друзів- яку вони шукають підготовчу школу для своїх дітей. І знаєте що ? Більшість вважає що чим більше уроків ( логіка, природознавство, малювання, живопис, ліпка, риторика, граматика, інтелектика, акторська майстерність...) - тим краще. Нащо це все? Невже письмо, читання, лічба + цікавинки для загального розвитку і гарного настрою дитини- це мало?
Відповідь: Підготовка до школи Ми теж плануємо в 44 записатися . Хто що чув про вчителів молодших класів? Надіслано від мого ME173X, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Підготовка до школи не мало, тим більше на таких уроках в ігровій формі можна поєднати і все це разом: навіть не сумніваюсь. Якщо мами говорять, що задоволені як дітей жорстко навчають і загружають, і це круто- ну ...
Відповідь: Підготовка до школи Дехто так відмазується собі самому просто. Так душі спокійніше. Нікого образити не хочу. Відповідальність ж за дитину на мамі. От мами і переживають, щоб чогось раптом не додати. Стаття в тему:
Відповідь: Підготовка до школи Ми теж плануємо цього року йти в 44 школу. Обирали між Арнікою та 44. Вже написали заяву. З лютого будемо ходити на підготовку. Зараз по трошки готуємось вдома, але так щоб не відбити охоту до навчання )))) В нас її і так немає. І це мене найбільше хвилює. Як правильно мотивувати дитину? Ну зовсім ніякого бажання немає дитина.
Відповідь: Підготовка до школи Завести на гарну підготовку ( приватну а не адаптаційну при школі, хоча може і така у вас буде хорошою ). Якщо знайдете гарного вчителя- дитина буде чекати заняття з нетерпінням. І з гарним досвідом піде в "дорослу" школу.
Відповідь: Підготовка до школи Ну от власне, що і це не є гарантією. На жаль. Златка ходить в Пташенята в Євшан, то враження в мене десь такі ж, як в AilataN, за винятком того що претензій до вчителів щодо їх "емоційності" не маю
Відповідь: Підготовка до школи А де на Ряшівській є хороша підготовка? Нам ще рано, звичайно, але всеж на майбутнє...Я просто крім школи "Добрий старт" при церкві, в цьому районі нічого і не зустрічала.
Відповідь: Підготовка до школи Підтримую на 100%...ми ще грудень доходимо...і подякуєм...бо основна маса завдань задається додому, читати вони не вчаться взагалі....пишуть по одному рядочку в школі....і все це задоволення за 350 грн в місяць...ну і плюс неемоційність вчительок, як на мене, не сприяє навчанню...вони просто не можуть собі з дітьми дати ради...
Відповідь: Підготовка до школи На даний час немає можливості водити дитину на підготовку. Того року планувати в Горішок, але 500 грн. для сім'ї де працює лише один чоловік, то дорого. Скажу, що ми досить таки непогано займаємось вдома. Дитина вже читає по складах. Рахує, додає в межах 10. Знаки більше, менше, дорівнює освоїли. Зараз стараємось розв'язувати задачі на логіку. Тренуємо пам'ять, переказуємо маленькі тексти. І звісно не забуваємо за творчість. Аплікації, ліпка, малювання. Але для мене це не показник готовності дитини до школи. Я більш переживаю за емоційну готовність.
Відповідь: Підготовка до школи тут така справа: особисто я не можу цю підготовку ( як на мене) рекомендувати як хорошу. Як бачимо- вибір підготовки- це дуже суб єктивно ( он навіть про "Пташенята" у нас на форумі дівчата відгукуються як 50х50%- є ті, хто задоволені, судячи по дописам сторінку-дві назад, і є ті, кому це не подобається). Племінниця ходить на кінцевій 3 тролейбусу ( якщо треба точну адресу- розпитаю). Їй подобається. Але особисто на мене, коли я бачу, що вони там роблять- це не підготовка, а розвивалка. У мене трішки інші вимоги до підготовки, ми ходили на підготовку, де працювали з дітьми власне по іншому. Я бачила, що давала нам наша підготовка і наскільки вона вже була корисною у школі. Туди, де ходить племінниця- там якось все дуже "лайт"- домашніх завдань вони практично не мають, щось там трішки пишуть, але більше- займаються " в загальному". У нас були прописи для дошколят, були підручники для дошколят ( банальний навіть "Букварик для дошколят" Федієнка, "Easy English" для дошколят і т.п.), тобто навчалися по системі, з домашніми завданнями,з адаптацією до шкільних вимог. У племінниці цього всього на її підготовці немає. Тобто проходивши уже 4 місяці- з чим йшла на підготовку, з тим є і зараз .Більше вона якогось розвивального спрямування. Тому я цю підготовку наразі не можу рекомендувати, бо особливих результатів ( окрім того, що дитині просто подобається туди ходити) не бачу. Хіба от піде у перший клас і тоді можна буде дивитися, наскільки конкретно її підготовка з Ряшівської була корисною і потрібною . ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- якщо у мами є можливість повноцінно займатися вдома; якщо дитина дається до того, щоб займатися власне вдома ( хоча б два рази на тиждень можете повноцінно виділити для того, щоб позайматися з дитиною годинки дві з перервами); якщо вона хоче вчитися вдома; якщо вона ходить до садочка чи не ходить, але займається десь у гуртках ( у колективі, де вона розуміє, що окрім "хочу" є ще і "треба", що є обов язок слухати іншого дорослого, що є певна система, де мами поруч немає і слухати треба не лише маму), то цілком можна обійтися без спеціальної підготовчої школи то віддасте дитину на звичайну адаптаційну підготовку при школі, куди плануєте йти+ порадитеся із шкільним психологом на питання готовності- і тоді вже зробите свої висновки ---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- а ось у цьому випадку якраз підготовча школа може бути корисною. Особисто у мене малий був із тих, хто вдома займатися не любив. Тобто букви-цифри-приклади у межах 10 до своїх 5 років знав.Але власне в якусь систему то впорядкувати я не могла- вдома він не хотів займатися узагалі. А от в підготовчу школу з першого ж дня ходив з величезним задоволенням. І вона на нього вплинула дуже позитивно- як у психологічному плані, так і у плані власне занять. Тут він хотів вчитися. І за рік навчання дитина змінилася навіть психологічно. п.с. власне з огляду вашого допису, мабуть. вам все-таки бажано обов язково походити принаймні на звичайну шкільну підготовку . Лиш вчительку обирайте хорошу, яка зможе мотивувати дитину і зацікавити. Бо знати букви- цифри - це зараз дуже мало для школи. Вірніше, навіть так- ціллю підготовки є навчити дитину не лише писати-рахувати. А підготувати дитину ( і її батьків теж), до вимог сучасної школи і адаптувати психологічно
Відповідь: Підготовка до школи Хто водить діток на підготовку при церкві Різдва Пресвятої Богородиці, на Сихові? Вартує туди ходити?
Відповідь: Підготовка до школи Подруга водила малого до Нового року, була задоволена. Дитина завжди з бажанням йшла на заняття.
Відповідь: Підготовка до школи Які ще підготовки до школи є на Сихові окрім Горішка і Пізнайка? Можливо не на цілий рік, а якось на пару місяців? Хтось щось чув про підготовку у сш#1, здається там щось також було?..
Відповідь: Підготовка до школи У 1 школі на Сихові підготовка "Пташенята", ще є платна підготовка у 93 школі, єдине не знаю чи беруть вони "чужих" першачків, чи готують лише для себе. 3найомі туди ходять, то дуже задоволені власне англійською. Там вчать педагоги з "Пізнайка".