Підготовка до школи

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Lavazza, 30 Листопад 2007.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Підготовка до школи

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Все дуже-дуже індивідуально. Треба дивитись по дитині.
    Мій старший пішов до школи в 6.5. Прекрасно! його можна було і в 5,5 давати :girl_claping:
    А Павло в 6 і 1міс., то скоріше за все, що я би переглянула своє рішення і віддала би його в 7 з гаком,бо він ще зовсім дитина був, та й залишається. А в них в класі ну дуже багато старших дітей. Як він піде зараз в 5 клас не уявляю. :girl_in_dreams:
    Ну і вважаю, що краще дитину дати пізніше, ніж зарано. Це тепер я такий висновок зробила, коли побачила, що йому все таки було важко.

3. Іруня

Іруня Well-Known Member

4. Julib

Julib Well-Known Member

Моя доня закінчує перший клас в "Еколенді", там ми ходили на підготовку. В школу пішла в 5 р.8м. Не шкодуємо. Птитання грошей - так, не дешево, але ми знаємо за що платимо. Клас маленький, на уроці вчитель встигає попрацювати з кожним, поглиблена математика, англійська, море задоволення від факультативів (входять в оплату) логіка, кулінарія(улюблений), народознавство, екскурсії, і т. д. Головне, що дитині цікаво вчитись. До 18.00 встигають і поспати, і погуляти, зготувати уроки, а дома ми вже проводимо вільний час за улюбленими заняттями.

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Знайшла тут минулорічний допис про Мудрагелики "групи сформовані ще у червні, запис на навчання був 1 день." Якраз планувала Настюху туди записувати. Трубку там щось не беруть. Можливо, хтось має інформацію - коли саме там запис, чи я вже все пропустила :girl_impossible:

6. Уляночка

минулого року ще в квітні був запис,ми ледве після травневих свят впросили, аби записали нас

7. cherepashka

Ой, як пльохооо..побіжу сьогодні до них, раптом пощастить

8. Bambe

Bambe New Member

Думаю, що пощастить, бо моя кума ходила у Мудрагелик у вересні, то казали, що візьмуть дитину.

9. Відповідь: Підготовка до школи

Дівчата, цього року планувався запис у "Мудрагелики" 6 і 7 травня, але потім його перенесли на 29-е і 30-е квітня, щоб не було такого натовпу як минулі роки.... Тому, на жаль, пропустили.... Знали лише ті, хто побачив оголошення в будинку творчості випадково....

10. cherepashka

я вже звiдти- пропустили ми. I що тепер робити? Якi э хорошi пiдготовки i щоб не дуже далеко?

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

Погано(( Наскільки я знаю, що є ще підготовки в самих школах де плануєш віддати дитину. Ми плануєм в школу "Радості", але там підготовка з лютого, а що до лютого робити, то сама не знаю:girl_sad:

12. Уляночка

якщо є грошики,то ідіть в КАЛИНКУ...вул.Кульпарківська...але там більше 400 грн/місяць..якість відповідає ціні.

13. cherepashka

кгм.. дорогувато, аднака. Мені Мудрагелики по всім параметрам відповідають - і недорого, і близенько, і готують дітей добре. А тут такий прокол. Заняття при школах пізніше розпочинаються, та й наскільки я чула, то більше адаптація до шкільних умов, вчителів і т.д. А з школою ми ще остаточно не визначилися

14. Котя

Файно, тільки що звонила, нам взагалі майже під домом,і ніби все підходить але щось не побачила ніяких відгуків ((

15. Уляночка

ми ходили в МУДРАГЕЛИКИ..чесно, підготовка до школи так собі...якщо дитина ні букв,ні цифр не знає, то не чекайте, що вона почне вам читати зараз 50 слів за хвилину і рахувати до ста..Любчик в мене - розумничка..(мо і не скромно((((,але факт)..на той час трохи читав, рахував, додавав/віднімав..нормально,як на 5 рочків...проте Вікторія Анатоліївна-це педагог від Бога,вміє зацікавити, вміє пояснити...дитині там буде комфортно,вона навчиться висиджувати "урок", робити домашні завдання і т.д...Ідеальний варіант для того, хто обмежений в фінансах...

КАЛИНКА, звичайно, за такі гроші дає кращі знання і більш грунтовну підготовку, проте фінансово нам було на той час не по кишені...Відгуки є, навіть тут на форумі писали..Надя водила Кусю туди, дуже задоволена, Сніжна, якщо не помиляюсь, сина також в КАЛИНЦі "готувала" до школи...

16. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

звичайно, що нам ще до підготовки далеко, але також цікавлюсь цим питанням:girl_smile: Дві мої коліжанки, одна водила, друга ще водить, на підготовку в Горішок, ніби задоволені :girl_yes: Але, там також дуже швидко набираються групи, так що, якщо цікавить, то потрібно вже звертатись.

17. cherepashka

Можливо, хтось ще зорієнтує в цінах - це зараз всюди така середня ціна, на підготовчі заняття? Чесно кажучи, на меншу суму розраховувала (хіба урізати наші танці/англійську/дизайн)

18. Уляночка

думаю, що в ГОРІШКУ десь така сама ціна..інші - не знаю...якщо все впирається у фінанси - спробуйте 1/2 вересня підійти знову в МУДРАГЕЛИК.. спершу до вчителя безпосередньо (дуже хороша людина,попроситися), або до директора з "кавою", бо не факт, що всі,хто записався будуть ходити...якщо ні,то розслабся і починайте з лютого підготовку у школі,в яку вже варто записатися...в нас більшість діток мали тільки таку "підготовку"..зараз - усі пишуть,читаютьЮ, рахують і т.д...головне не де ти "готувався",а що тебе та "підготовка" навчила...

19. kati

kati Well-Known Member

за всі не скажу..Ми в горшіку також 400/міс платимо( в принципі я задоволена цією підготовкою..десь так на 85:wacko: .дуже хвалять Пізнайко(МЖК на сихові)- там і ціна набагто менша( 90 грн здається за 4 рази в тиждень) але там один нюанс- потрібно бути з дитиною(тобто чекати в коридорі), мені не підходило таке

20. Котя

В КАЛИНІ 420грн, два рази в тиждень по 4 години. Я тепер думаю, це не задовго 4 години для підготовки? Мені здається, що моєму "шилу" це буде задовго:girl_nea: