Підбиваємо підсумки року, що минає

Тема у розділі 'Пляц забав', створена користувачем Lady_Opium, 16 Грудень 2009.

1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Підбиваємо підсумки року, що минає

Людина року: чоловік :kiss:
    Напій року: кава , зелений чай, мохіто.
    Настрій року: веселий, мрійливий, закоханий :girl_in_love:
    Політик року: :girl_devil:
    Музика року: Marc Anthony "Love Is All"
    Фільм року: The last stand, Gravity, Escape plan.
    Знайомство року: друзі чоловіка.
    Розчарування року: тю, не варто псувати нервові клітини поганими спогадами.
    Особиста подія року: весіллячко :dance2:
    Книга року: жодна не "зачепила".
    Кабак року: Белла Чао.
    Мрія на наступний рік: своя хатка (ну може не ціла цього року, але почати будівництво хочеться якнайшвидше :)); гарна робота, яка б подобалась мені і грошики за неї немаленькі платили :girl_in_dreams:; малятко :)

2. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Людина року: діти.
    Напій року: кава.
    Настрій року: дуже перемінний:)
    Музика року: класика
    Фільм року: особливо ніякий не запам"ятався.
    Знайомство року: новонароджені маленькі родичі:Юля, Андрійко,Вікторія!
    Розчарування року: влада.
    Гордість року: Син.
    Особиста подія року: взяли з чоловіком церковний шлюб!
    Книга року: законодавство України...
    Кабак року: Дель Песто.
    Мрія на наступний рік: Щоб доця була здорова! Завершити те, що не вдалося в попередньому році)

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Перечитала допис Pravovuk і вирішила, що просто мушу додати ще дві важливі події минулого року для історії (ага-ага, я інколи ностальгічно переглядаю минулорічні підсумки і поринаю в приємні спогади :girl_in_dreams:)

Подія року – шлюб батьків
    Поїздка року - грудень, Майдан

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Людина року: Доця Маруся і чоловік. Дивуюся і пишаюся щодня його терпеливості і наполегливості.
    Напій року:якби банально не звучало, але кава :)).
    Настрій року: чітко визначити настрій цілого року дуже важко. Швидше позитивно налаштований, так легше)))
    Музика року: рок.
    Фільм року: особливо не запам"ятався ніякий, напевне бо мало дивлюся.
    Знайомство року: в цьому році ніяких нових грандіозних знайомств не відбулося.
    Розчарування року: всі політики.
    Гордість року: Донечка знову ж таки. Розумниця, красуня і взагалі.
    Особиста подія року: пережила свою першу податкову перевірку в якості голбуха на підприємстві.
    Книга року: податковий кодекс.
    Кабак року: Дзига.
    Мрія на наступний рік: Щоб всі в родині були здорові, здати на права і поміняти машину.

5. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Людина року: мій коханий чоловік, який постійно був поруч, підтримував та надихав
    Напій року: чай з молоком :yahoo:
    Настрій року: від депресивного до піднесеного
    Музика року: The Black Keys, Kasabian :music::dance2::girl_dance::girl_in_love:
    Фільм року: серіал "Shameless", фільм "ТойХтоПройшовКрізьВогонь"
    Знайомство року: з донечкою :girl_crazy:
    Розчарування року: рік без розчарувань:girl_flag_of_truce:
    Гордість року: наша сімейка:girl_yes::dance2::girl_dance::girl_in_love:
    Особиста подія року: поставила штамп в паспорті, змінила прізвище, стала мамою
    Книга року: це були переважно мамські книжки
    Кабак року: Львівські пляцки
    Мрія на наступний рік: Дуже хочу попасти цього року на лижі та на море. Відвідати Гданськ та Краків.
    Найголовніша мета-Навчитись гарно оперувати своїм часом(щоб мене вистачало і для доці, і для мужа, і для себе)

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ну що ж, я розпочну підсумки 2014 року
    Людина року: чоловік, моя колосальна підтримка, відчуття одного цілого, 10 років разом
    Напій року: кава з молоком, шампанське
    Настрій року: тривожний, робочий
    Політик року:Яценюк
    Знайомство року: -
    Фільм року:"Дівчата" 1961 року, його дивилась найчастіше
    Розчарування року: ситуація в країні
    Особиста подія року: отримала посвідчення водіяна яке чекала баааагато років, нова машина, закінчили ремонт в квартирі-це все для мене особиста подія до якої я йшла цілий рік(вперто та цілеспрямовано)
    Кабак року: Японахата-це місце куди я готова повертатись ЗАВЖДИ!
    Мрія на наступний рік: Кінець війни, більше жодних смертей, стабільність, добробут.....а з планів: ВІДПОЧИНОК та будова

7. flame

flame невгамовний експериментатор

а я продовжу. Хоч ще цілий місяць :girl_curtsey:
    Людина року: можна навіть сказати - несподіванка року, натхнення на наступні роки- моя похресниця, дівчинка перлинка - Христинка:girl_in_love:
    Напій року: імбирно-м"ятно-лимонна водичка, лікери Айріш крім - фореве, шампанське - незмінно.
    Настрій року: важко окреслити одним словом. Розпачливо-зібраний, часом хаотичний, напружено-робочий і безмежно-до сліз-щасливий.
    Політик року: Порошенко і Яценюк - сподіваюся не буду шкодувати на наступний рік і не віднесу до Розчарування року
    Знайомство року: Любов Степанівна:girl_cool:
    Розчарування року: ніколи не була ним зачарована, але - ПУТІН-ХУЙЛО.:girl_devil:
    Гордість року: чоловік - ніхто не вірив, що він твердо візьметься за вивчення англійської. Вчиться, вперто, часом доймає своїм - перевір мене, але молодець.
    Особиста подія року: наважилася писати в соц. мережі і мене поперло:girl_crazy:
    Книга року: Ден Браун "Інферно"
    Музика року: незмінно ОЕ
    Фільм року: Принцеса Монако
    Кабак року: давно люблю Сантіно, цогоріч нічого не змінилося.
    Мрія на наступний рік: моя мрія цього року відійшла на другий план. Головне на наступний рік - мир, спокій і добробут: в країні, в родині, в душі. Ну і 10-рік найбільша мрія: щоб нас стало 3, хоч я вже усвідомлюю, що це не реальна мрія. Але мрія повинна бути, як без неї. І ще - хочу виграти мільйон в лотерею:girl_blum: І ще згадала: схуднути на 10 кг, як не вдасться поправитися на 15.
    Кажуть: "краткость - сестра таланта", то не про мене. :girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 29 Листопад 2014
  8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я от якраз недавно розказувала близьким, як то цікаво перечитувати цей звіт через рік.. І як багато змінюється..
    Людина року: я. Працюю над собою в тих напрямках, яких завжди боялась. Зрозуміла, яким має бути мій шлях і які страхи є насправді моїми сильними сторонами. Вчуся робити здоровий психологічний акцент на собі. Ось так от:girl_blush2:
    Напій року: кава... а останнім часом вона мені взагалі замість води:girl_crazy:
    Настрій року: змінний.. але зазвичай сконцентровано-спокійний.
    Політик року: Сєня, напевно...
    Знайомство року: багато.. і парадокс в тому, що більшість тих людей мене оточували, просто лише зараз я з ними справді познайомилась:girl_in_love:
    Розчарування року: моє минулорічне знайомство року. Іронія, да-да:girl_crazy:
    Гордість року: чоловік і батьки. Всі троє здійснили величезні кроки в розумінні себе, а про кар'єрні взагалі мови немає. Пишаюсь і беру собі за приклад.
    Особиста подія року: я двічі була на морі. Море - це моє шалене кохання....
    Книга року: багато прочитала цього року.. з таких ключових - Киз Дэниэл "Множественные умы Билли Миллигана"
    Музика року: Depeche Mode, Arctic Monkeys і декілька пісень, які асоціюються з певними людьми
    Фільм року: з фільмами цього року не дружила. Якщо згадаю - допишу.
    Кабак року: ЯпонаХата
    Мрія на наступний рік: почати рік з відпочинку, далі йти по обраному шляху, зайнятися своїм здоров'ям, згадати англійську і... щоб війна залишилась в 2014 році..

9. zetta

zetta Well-Known Member

1) Людина року: майданівці , волонтери , воїни ато .
    2) напій року : кава різна різна ) я навіть плитку до кухні вибрала з кавою і тепер намагаюсь себе заспокоїти шо нормально )
    3) настрій року : політично злий, часами дуже спокійний з вірою в перемогу .
    4) політик року : Яценюк .
    5) знайомство року : відкриваю для себе давно знайомих людей ) і ІГ
    6) розчарування : юля Тимошенко , свобода і вся решта політична банда а також украінці зі сходу .
    7) гордість року : чоловік і діти
    8) особиста подія року : дуже багато я зробила для себе.
    9) книга року : " хижина "
    10) музика року : гімн Украіни
    11) фільм року : було багато і всі нормальні .
    12) ресторація : трюфель
    13) мрія: нехай при владі в украіні залишаться лише ті кому потрібна велика і незалежна Украіна .

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

1) Людина року: моя мама, чоловік і діти
    2) напій року : кава, кава з молоком - ніколи в житті я так каву не пила як в цьому році
    3) настрій року : перемінний але сповнений надії і радості, вдячний
    4) політик року : Яценюк
    5) знайомство року : Plenilunio і її сім"я, синочок і чоловік (познайомилась з ним по новому після народження сина)
    6) розчарування : влада і деякі родичі
    7) гордість року : чоловік і дітки
    8) особиста подія року : народження синочка
    9) книга року : всі про виховання
    10) музика року : Nickelback
    11) фільм року : "Секрет", серіал "Касл"
    12) ресторація :
    13) мрія: щоб закінчилась війна, мир,і щоб все було добре

11. Siania

Siania Love Life

1) Людина року: я
    2) напій року : чай без цукру
    3) настрій року : теплий, душевний
    4) політик року : нема
    5) знайомство року : одна чудова людина
    6) розчарування : влада і політика
    7) гордість року : похресничок
    8) особиста подія року : звільнення з офісної роботи
    9) книга року : про фото
    10) музика року : як завжди різна
    11) фільм року : цього року їх дуже багато
    12) ресторація : креденс кафе
    13) мрія: закінчення війни, зміцнення економіки , здоров`я рідних, безвізовий режим

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Напишу і я :girl_curtsey:
    Людина року: коханий чоловік
    напій року : сливове вино
    настрій року : філософський
    політик року : Яценюк
    знайомство року : масажист малого (чудова людина)
    розчарування : політика, влада, економіка
    гордість року : мій синочок
    особиста подія року : не зовсім особиста, але важлива і для мене - чоловік знайшов роботу, на яку сам вивчився вдома
    книга року : перечитувала часто "Повія" П.Мирного
    музика року : Плине кача
    фільм року : Справжній детектив
    ресторація : Ред пеппер
    побажання: щоб всі були здорові, щасливі в прийдешньому році, щоб ситуація на Сході стабілізувалася, миру, віддати борги.

13. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Людина року:
    син, чоловік, моя бабуся Олена (попри всі негаразди із здоров"я, завжди готова прийти мені на допомогу, після розмови з нею стає так затишно і тепло...то моя любов) і ще хочу до цього пункту віднести свою подругу
    Напій року: :girl_curtsey: як в тій пісні: "Як нема кави, нема забави...кава мусіць биць"
    Настрій року: змінний.. бо я жіночка дуже емоційна)))
    Політик року: політиків не має, але хочу сюди віднести волонтерів, майданівців, і простих людей, котрі щиро вболівають за стабільність і процвітання нашої України.
    Знайомство року: не знаю чи можна віднести до знайомства, але "відкрила" для себе чоловіка з іншої сторони під час нашого такого емоційно-виснажливого ремонту, порадував він мене своєю роботою, ентузіазмом і витримкою.
    Розчарування року: розчарувалася в одній людині, або я забагато ілюзій мала щодо тієї особи, або....ну і ще сюди можна віднести, байдужість певного відсотку наших громадян, до тих подій, що відбувають в країні
    Гордість року: мій Данилко, чоловік (вже згадувала, як порадував мене під час ремонту) і бабуся, котрій вдалося побороти наслідки інстульту.
    Особиста подія року: синочок став школяриком :girl_dance:
    Книга року: -//-
    Музика року: деякі пісні групи Maroon 5 та наш, рідненький Океан Ельзи
    Фільм року: багато цікавих фільмів переглянула, але такого, щоб виділити, мабуть не має
    Кабак року: я дівчинка домашня) то ж, кухня (читайте гостювання) в рідної мами і в мами чоловіка
    Мрія на наступний рік: стабільність в країні, хочу, щоб слово війна зустрічалося лишень із підручників історії...здоров"я рідним і близьким людям, затишку і миру і стати на крапличку щасливішою (шукати більше позитиву в будь-якій ситуації).
    Не вийшло зовсім коротко та лаконічно:girl_cool:...але вже як є:girl_wink:

14. Відповідь: Підбиваємо підсумки року, що минає

Людина року: я
    Напій року: пиво :drinks:
    Настрій року: майже незмінно безмежно щасливий :girl_dance:
    Музика року: Frank Sinatra
    Знайомство року: С
    Розчарування року: війна
    Гордість року: я. Я - молодець :girl_cool:
    Особиста подія року: 1. Власна квартира (нарешті! 13 років до цього йшла)
    2. Перемога на роботі у конкурсі на найкращого менеджера і отримання нагороди - поїздки на лижі в Італію та Швейцарію
    3. Закоханість :girl_blush2:
    Просвітлення року: життя прекрасне!
    Книга року: "Вино из одуванчиков"
    Фільм року: "Три тополя на Плющихе"
    Кабак року: "Христофор"
    Мрія на наступний рік: кохання :girl_in_love:

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

О- і я тут писала вже. А я й забула:girl_crazy:.
    Мрія здійснена юххууууууу.

Людина року:хотіла написати- я, та людьми року для мене є загиблі на Майдані
    Напій року: каппучіно в хороших кафе ммм
    Настрій року: песимістично-трагічний
    Політик року: колишній президент Грузії
    Музика року: Воїни Света(Трубецкой) і Все буде добре(ОЕ)
    Фільм року: серіал "Милые обманщицы"(досі йде)) )
    Знайомство року: Настя
    Розчарування року: країна, політики і люди, що в цьому замішані
    Особиста подія року: я працюю і розвиваюся в тому напрямку, що хочу
    Книга року: ДШ Болен"Богині в кожній Жінці"
    Кабак року (для гламурних посидзеньок - лістаран року): київські заклади з брускеттою(ну немає у Львові нормальних брускет хник)
    Мрія на наступний рік: з глобального- мир, процвітання і щастя в Україні, з особистого- вийти на омріяний дохід

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вже стало традицією в кінці року оглядатись назад.
    Отже підіб"ю вже вп"яте тут підсумки того безкінечного 2014-го:

Людина року: Чоловік. Вкотре відкрила його для себе, вкотре дивуюсь все новим і новим його якостям. Вкотре захоплююсь ним. І так має бути. Впевнена!
    Напій року: Лате.
    Настрій року: Незрозумілий. Дуже багато розчарувань. Дуже багато приниження і інтриг. Дуже багато негативу. Але все що нас не ламає - робить сильнішими. Та це все не змогло затьмарити щастя від того, що наша сім"я збільшилась в розмірах, і новий її член - то справжній подарунок долі.
    Політик року: теперішній прем"єр. Сподіваюсь, що кролик, який виявився чудовим менеджером, то не чергова гра і обман, і він не підведе стільки людей, які повірили йому.
    Музика року: ОЕ..., Пливе кача. Остання стала символом. Немає напевне людини, в якої вона не викликатиме шквал емоцій. Я без сліз і молитви її слухати не можу.
    Фільм року: Якось не до кінопереглядів...котрий рік підрят.
    Розчарування року: Цього року їх багато. Ох вже ті погані граблі на моїй дорозі. Вже лоб весь в гулях.
    Особиста подія року: Донечка! Ми маєм красуню донечку Даринку! Вона безподобна, чудова, вона моя ідеальна дівчинка, моя мрія, мій скарб.
    Просвітлення року: виявилось що людська заздрість існує. Вона не має меж і ми самі пускаємо її в своє життя. Це жахливо насправді.
    Книга року: Мішель Оден і його "Відроджені пологи". Я багато шукала, читала і готувалась до зустрічі з дитинкою. Але саме завдяки цій книжці я переосмислила цей процес. Вона, і моя половинка поруч - мій чоловік, допомогли мені отримати насолоду від народження донечки. Тепер я знаю, що пологи не є = біль. Пологи то таке відчуття, яке описати словами не можливо. І я щаслива від того, що воно мало місце в моєму житті.
    Кабак року: цьогоріч всі кабаки в районі, які мали літній майданчик, були нами з Дарусею помічені.
    Досягнення цього року дача! це таки наше маленьке досягнення, бо в наших далеких мріях, старість ми проводимо не в задушливій багатоповерхівці.
    Мрія на наступний рік: насправді, мрії мають одну властивість, вони рано чи пізно здійснюються. Давайте всі разом спільно, будемо сильно-пресильно мріяти про збережені життя наших героїв на Сході. Про кінець того жаху. Про духовний ріст нашої нації. Про те щоб в тих, хто є ворогом, прокинулась людяність...
    Українці - вони особливі люди. Вони співчутливі і героїчні, вони терпеливі і заслуговують щоб діти і внуки їхні росли в кращій країні.

Останнє редагування: 1 Грудень 2014
  17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

приєднаюся до підсумків року
    1.людина року- конкретної нема, загалом наш дружний народ, яким дуже горджуся :)
    2.напій року- чай з лимоном (незмінно люблю його)
    3.настрій року:залишки надії на краще, на нашу перемогу мудрість політиків,
    3. політик року: Андрій Садовий
    4.розчарування року: деякі політики
    5. особиста подія року: народження нашої Марічки, чоловікова поїздка на сезон на заробітки
    6.музика року: останнім часом - колискові для донечки
    7. страва року: випічка, цього року на диво вистачало в мене часу для того щоб радувати моїх діток чимось смачненьким
    8. досягнення року: внутрішній спокій (хоч тривожно через події в країні, але є велика віра, що все буде добре)
    9. мрія на наступний рік: щоб чоловік знайшов роботу, Іринка адаптувалась в школі, а головне, щоб закінчилась війна.

приєднуюсь!

18. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Людина року: Я
    Напій року: кава, протеїн.
    Настрій року: натхненний
    Політик року: всі розчарували, особливо пан Президент і пан Прем'єр.
    Музика року: різноманітна.
    Фільм року: "The Book Thief", "True Detective", "Hannibal" (серіал). Ще були достойні фільми, але не можу пригадати.
    Знайомство року: Іра - людина яка мене надихає і стимулює, котра дала мені багато безцінних знань і добра. Жінка котра зробила себе сама, в котрій все прекрасне і я не перестаю нею захоплюватись. Одним словом - люблю її.
    Розчарування року: наша держава, наша влада.
    Особиста подія року: я схудла на 25 кг і тепер ношу одяг менший на 5-ть розмірів.
    Книга року: Фаулз "Колекціонер"
    Кабак року: по кабаках не ходила цього року
    Мрія на наступний рік: Мрію про мир та добробут в Україні. Мрію, щоб закінчилась війна і ми зажили спокійно. Ще є кілька особистих мрій, але їх залишу в секреті.

19. poetka

poetka Well-Known Member

Людина року: мама
    напій року : чорний чай
    настрій року : філософський
    політик року : нема
    знайомство року : багато вдячних замовників
    розчарування : політика, влада, економіка
    гордість року : синочок

книга року : безперечн Біблія
    музика року : Джаз,джаз і щераз джаз
    фільм року : однозначно "Поводир"

побажання: Миру і здоров"я всім нам!!!

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Люблю, цю темку, бо за рік забувається все шо писалося)
    Людина року: моя мамуся, вона для мене сама сама, дякую їй за те що в мене є, за те що допомагає :kiss:
    Напій року: червоне вино і кава, багато кави (бо часто роблю роботу в ночі)
    Настрій року: депресивно-меланхолічними, тривожний
    Політик року: Нема
    Музика року: Океан Ельзи "Обійми"
    Фільм року: "Поводир"
    Знайомство року: Ми знайлмі вже давніше, але цього року почали спілкуатися ближче, мою таку коліжаночку-сусідочку)
    Розчарування року: Доцік почав хворіти, від того мені якось тривожно і сумно
    Особиста подія року: я почала більше вірити в себе, відчуваю, що багато чого можу тільки потрібно цього дійсно захотіти і почати робити
    Книга року: "Шлях Аріїв"
    Кабак року: "Букет вина"
    Мрія на наступний рік: Боженько, дай нам миру і процвітання!