Перший Новий рік

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Olenka, 24 Грудень 2007.

1. Olenka

Olenka Well-Known Member

Відповідь: Перший Новий рік

Справа в тому, що у гостей теж дітки маленькі, теж на ГВ. Мій малий дуже любить компанію, він не буде капризувати, але як інші дітки. І чи зможуть мамусі собі дати раду в чужій квартирі... А як одночасно їсти захочуть? У мене не має стільки ліжок :)
    Тому я думаю, ми таки проведемо цю ніч у трьох... Придумаємо щось святкове, зазнімемо на камеру... а там цицю і в люлю :)

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми теж будем дома. Взагалiто останнiм часом ми святкували НР дома. Тiльки минулого року подружка в себе дома зробила велику забаву, ми всi наготували в складщину, було весело. А так, вже 3 роки ми були дома, замовили якусь Тайську їжу, поїли, випили шампусiка, подивились салют, може якесь кiно, i спати. А в новорiчний день ми ходимо теж традицiйно на бранч (снiданок+обiд буфет) в один дуже гарний готель. От i цього року пiдем. А Котю лишимо на другу бабу :)Бо вона неподалiк вiд того готелю живе :) Вона дитина чемна, можна було б i її брати, але менi вже надоїло по черзi їсти, хоч один раз по нормальному поїмо.

• Подобається Подобається x 2
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І ми по черзі їмо :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Оксана

Оксана Well-Known Member

А ми ідемо в гості!:) Всі разом!
    Готуємо салати, берем фляжку і ідемо до кумів! В Аннички там є кавалєр - Матвій, який на 2 місяці старший (йому майже 10 міс). Що з того вийде - побачимо...На то вона і Новорічна ніч, щоб бути безсонною. Хотіла малу з батьками лишити, а потім подумала, як то ми в перший Новий Рік без неї будемо?
    Постараємося її вкласти десь у 8-й(зазвичай, вона лягає десь в 23-23.30), щоб до 24-ї виспалась:)В крайньому випадку, завжди можна взяти таксі і приїхати додому...

• Подобається Подобається x 5
  5. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Пам"ятаю перший НР з Владькою:D :D :D він так "файно" спав попередні ночі, що в новорічну ніч було одне бажання - СПАТИ!:D але дочекались 00.00, запалили вогники, пішли на вулицю салютики постріляти і спатоньки)))
    Олежка хоч і чемніший, але все-одно нема бажання до нічних гулянь. До нас правда прийдуть гості, але не планую довго засиджуватися.:o
    А з друзями вирішили влаштувати такий собі "корпоративний НР" - завтра. Підем, посидим трошки, потім додому вкладати спати малят і знову на паті.

• Подобається Подобається x 1