Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ptichkapevchaya

Ptichkapevchaya New Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Від останнього дня послідніх місячних 3 тижні.Робили вагінальне і звичайне.Але як може ХГЛ показувати що вагітна, а вони мені сказали пісял узі що ні.Треба було призначити повторну здачу крові!!!Я вже розстроїлась...але вже тепер сумніваюся.П плану 14 мали би початися місячні.Почекаю.

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

елементарно може. просто на УЗД ще не видно нічого, термін маленький. здайте ще раз ХГЛ і побачите динаміку. якщо зріс, то вагітність є. а ще краще проконсультуватись в толкового гінеколога.

3. Raven

Raven Мама малятка

Імплатаційна мазня може тривати від кількох годин до декількох днів. Коричневуватого кольору по пару капель в день.

4. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

Доброго дня. Я вже сама себе замучила переживаннями. Токсикозу в мене майже нема, через день мене могло нудити і то все проходило тоді коли я їла щось, а зараз вже третій день не нудить, груди стали менш чутливі (до якого часу вони взагалі мають боліти). в мене повних 7 тижнів, в п’ятницю йду до лікаря, але начилась всяких жахіть от і переживаю тепер, ночами майже не сплю. Чи може бути таке що декілька днів нічого такого не проявляється?

5. Raven

Raven Мама малятка

Може бути.

6. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дуже Вас розумію. Сама через це все пройшла, чуть до сказу себе не довела з тими передживаннями. Все у Вас нормально, не думайте нічого поганого і менше читайте в інтернеті всяких дурниць, старайтеся чужі історії не приміряти на себе. В мене не було ніяких симптомів абсолютно, єдине що груди чутливі і сонливість.

7. Ptichkapevchaya

Кожний організм індивідуально на все реагує!!!Когось жахливо тошнить, а когось ні!!!

8. Naama

Груди, доречі, перейшли після восьмого тижня. Зараз досі нема ніяких відчуттів зовсім, єдине що росте животик, сонливість перейшла, тому чекаю вже рухів, бо знову себе почала накручувати. Так що розслабтеся і насолоджуйтеся своїм станом.

9. Ptichkapevchaya

В тому то і вся проблема, що до лікаря я пішла хорошого (дуже багато позитивних відгуків).Напевне дійсно піду і ще раз здам!!!

10. wwwlumiawww

wwwlumiawww New Member

Дякую дівчата за підтримку. Так може і криша поїхати. З тим всім сьогодні навмисне вранці не їла перед роботою, щоб перевірити чи буде тошніти, так потім не могла доїхати так їсти хотіла.

11. Naama

Не знущайтеся над собою та над дитятком!

12. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

В мене токсикозу і не було. Просто перші місяці абсолютно не було апетиту.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, ну нащо вестися на дурні стереотипи, що як вагітна, то вже зразу з першого дня мусить нудити і т.д.? ну ж робите гірше собі і дитині. в мене не було токсикозу жодного дня, взагалі, то я навіть і не думала, що щось не так, навпаки тішилась, що оминуло мене то щастя.

14. Azza

Azza Member

Мені також таке казали, хоча тест показував вагітність і була затримка в десять днів, а вже через два тижні мою вагітність узд підвердило. Тому наберіться сил і терпіння.

15. Ptichkapevchaya

Дякую, Вам!!!В мене ХГЛ показує що вагітна, а от звичайний тест що ні.Але на такому малому терміні він і не показує. Але як лікар і узіст може казати що ні, коли є позитивний результат ХГЛ?!!І що Ви робили, як ви дізналися що ви точно вагітні і пішли на узі через два тижні?

16. Кіцюня

Кіцюня New Member

Забула про лікарів, розслабилась і насолоджувалась)))) Пила вітамін Е і фольку. На УЗД пішла аж на 12 тижні

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Насолоджуйтесь, не можна робити УЗД на ранніх термінах (до 14 точно)вже навіть наші нормальні лікарі кажуть і не потрібно нічого пити ніякої хімії принаймі перший триместр усі ваші вітаміни на базарі. Позитивні емоції і відпочинок
    а мій лікар казав що це перший крок до алергіїї в дитини і категорично забороняв щось вживати з хімії

18. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

От Вам чудова порада,
    дайте собі спокій це ж лише початок, а що Ви будете робити решту місяців, сходити з розуму?

Ви хоча б спершу зачекали затримки, принаймі я так робила, зачекала, тоді ще додала тиждень для підстраховки і аж тоді зробила перший тест, і ще за тиждень пішла здавати ХГЛ. Нашо Вам стільки УЗД, Ви вже були і ще плануєте йти за два тиждні?

19. Кіцюня

Кіцюня New Member

мені нічого не забороняли((((

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

взагалі-то перше УЗД прийнято робити з 11 по 13 тиждень

Статус теми:
Закрита.