Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. levenja

levenja New Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

Чоловік теж так говорить, але другий раз не переживу того, ще й лікарі нагнітають ситуацію, кожен день як тиждень тягнеться

Останнє редагування: 29 Серпень 2013
  2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

levenja менше слухайте лікарів ,вони постійно нагнітають, здавайте раз на тиждень ХГЧ, хоча б ще з 2 рази на всякий можете ще прогестерон здати і заспокойтесь, шукайте хорошого лікаря.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то який у вас тиждень від 1-го дня місячних виходить?
    те, що здаєте ХГ і він росте то дуже добре. але і при позаматковій він теж на початках росте... тому краще за якийсь час, наприклад тиждень, знову зробити УЗД, але щоб то хоч вже 5-й тиждень почався, тоді вже буде щось видно. і не треба боятись вагінального узд, воно не нашкодить вам - в даному випадку як кажуть "Користь перевищує шкоду"(якщо така(шкода) взагалі існує). Зате при вагінальному набагато краще видно, мені дивно що вас відразу не направили і ви б зараз, можливо, не мали всіх тих переживань.

4. levenja

levenja New Member

не знаю як правильно рахувати, останні місячні були 26 липня знадчить настурні мали бутии 22 серпня, тобто зараз 9 день затримки. Лікар каже в ніякому пазі не робити датчиком, сьогодні була в нього подивився мене на кріслі каже матка як на 2-3 тиждень, але при позаматковій вона тоже зільшується, але трошки мене успокоїв, що вже б мало мазатися, а мене нічого не турбує, трошки пониває і все. Скажіть, будь ласка, для 2-3 тижня хг 528 це добре ти замало?

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

я вже колись подавала такі значення.
    перестаньте ходити по лікарях і на крісло лізти!
    Лікар зараз вам нічого не скаже, а своїм ходінням-переживанням ви нічого доброго не робите! Як каже мій лікар - іноді є речі, які людині знати не обов*язково й просто не потрібно!
    І ХГЧ у вас нормальний - відповідає 17-18 ДПО!

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

по місячних виходить повних 5 тижнів, вже мало б бути видно на узд чи є ембріон і де саме знаходиться, принаймі вагінальним точно, звичайним - то вже залежить від апарату і компетентності лікаря. а де ви робили узд?

отут трохи дивно, вперше таке чую :girl_in_dreams:може ще з якимось лікарем порадитись?(тільки вже без крісел, я б казала)

на якомусь сайті отаке знайшла:

2-3 тижні від зачаття (4-5 акушерських тижнів) 101 - 4870
    3-4 тижні від зачаття (5-6 акушерських тижнів) 1110 - 31500

мені здається нормальний рівень, при тому пише що збільшується в 2 рази кожні 2 дні.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

та ну найскорше буде видно з 7 тижня, а до того - тільки нагнітання

приєднуюсь до
    від цього більше шкоди, матку защораз турбувати

8. Raven

Raven Мама малятка

Я зробила УЗД датчиком в повних три. Подивилися, що плідне яйце закріплене добре, все норм розвивається і потім навіть Хг не здавала, мене узд повністю заспокоїло.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в мене на 5-му при першій вагітності все було добре видно.

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

мені, наприклад, зрозуміло занепокоєння жінки яка вже раз таке пережила, ще й тепер з однією трубою.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та мені теж, але постійне лазення на крісло ситуації жодним чином не може допомогти, скорше навпаки. Огляд на кріслі не визначить чи вагітність маткова, а спрвокувати викидень при матковій вагітності може. Те саме з вагінальним датчиком.

у когось видно, а в когось, ні. І якщо не видно, то не значить що щось не так - просто не видно.
    levenja, наберіться трошечки терпіння. Нема на то ради. Краще моліться і позитивно мисліть, оте бігання закріпленню малятка не сприяє.

11. Delfy

Delfy Well-Known Member

я теж прекрасно розумію цей стан..
    але в неї лише 9 день затримкии... О могла бути не на 12 чи 14 дц, а на 17-20.. тому й не видно ще нічого.
    ну а що їй лікар сказав? що типу вродь і вагітна, але хз.. Жінка ж від того не заспокоїлась, а далі переживає!
    раджу зачекати ще тижні 2 хоча б...
    при позаматковій не
    а круто болить, тому навіщо це все без особливих показань?

12. levenja

levenja New Member

Мене положили на Топольній, лікуючий лікар Кривко Б.Я., він мені і робив першу операцію, задоволена, бо трубу лишив, після операції перевіряла прохідність труб, зроблено ідеально, навіть спайок нема, консультувалася в багатьох лкарів. УЗД робила там же на 8 поверсі лікарки не скажу, але він сам мені порадив піти наступного тижня до іншого, бо казав, що тут нема професіоналів. На крісло сідати не хотіла, але він каже що мусив подивитися на матку. Дякую дівчатка, що підтримуєте, я насправді переживаю, просто минулого разу в мене ХГ було хороше росло що 2 дні, а узд нічого не бачило, аж на 5-6 тижні почалися страшні болі, на узд побачили, ще й сказали що вагітність прогресуюча навіть серденько вже чулося. Вот так,

13. tasha

tasha New Member

Моліться і чекайте, якщо першого разу ХГЧ росло, то мабуть у вашому випадку це не показник.
    У вас зараз два варіанти, або чекати тиждня два і прислухатись, чи не має болів, або йти на вагінальне УЗД.

Я би чекала, а ви дивіться по відчуттях, ну і нервовій системі. Бо як будете дуже нервувати, то теж користі для малюка мало.

14. China

China New Member

Дівчата, чи прописували вам дуфастон-10 при вагітності???

15. Raven

Raven Мама малятка

Прописуваали.

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і перший і другий раз пила.

17. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

а для чого його прописують то всім чи як є проблеми?

18. Raven

Raven Мама малятка

На початку вагітності прописували, бо мала проблеми з прогестероном.
    Мала конкретний тонус в районі 10 тижнів з болями. Пропила пачку і попустило.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

абсолютно не всім, тільки за показами і призначенням лікаря-гінеколога.

20. Ptichkapevchaya

Ptichkapevchaya New Member

Всім привіт!!!Багато вже я начиталася перш ніж тут зареєструвалася))В мене перші тижні вагітності(згідно аналізу крові) і тягне живіт..на узі мені неоднозначно відповіли. Лікар призначив Ендетропін,чи комусь призначали?І взагалі не знаю що думати??))Дуже переживаю...

Статус теми:
Закрита.